Uheldige extensions..


Vel, det finnes utallige varianter av extensions nå om dagen. Du kan få de til en slikk og ingenting..
Men, hva tror du kvaliteten er der?
Som frisør får vi inn en del kunder som har prøvd å satt de på selv. Ikke alltid særlig smart. Vet du ikke hvordan du gjør det ,eller har sett det på en film er det likevel mye trening og kurs som skal til for å få det riktig uten å skade håret du fester det på.
Skal det på død og liv være langt? Betale 200 kroner og gå med tørre tufser som hadde sett bedre ut på en oppvaskkost..
 Ja, jeg kan lett se forskjell på billige extensions og extensions med kvalitet.
Tenk deg om… Hvorfor er de så billige tror du?
Spar heller en uke til, enn å kjøpe det billigste du finner.  Det blir ikke pent om det ikke er bra hår, dessuten tåler det mye mindre også og du må bytte ut etter 1 mnd..
Gå til frisør og få det gjort der. Det er nok det beste.  😉

– Spar til extensions med kvalitet
– Langt hår trenger mye pleie og er avhengig av gode produkter.
– La frisøren veilede deg til riktig valg.
– Bruk extensions som sliter minst mulig på håret.
– Noen merker har egne produkter som skal brukes spesielt til extensionsene.
– Selv bruker jeg hair talk fra ruhs og er superfornøyd.

16 kommentarer
  1. HEI. JEG REISER TIL LONDON PÅ FREDAG. HAR LYST HALVLANGT HÅR. SKAL TA EXTENSIONS OG FARGE HÅRE BRUNT TENKTE JEG. JEG VIL BARE HA HÅR RETT OVER PUPPENE, NOEN TIPS? HVA ER CA PRISEN? OG KAN JEG GJØR ALL DETTE SAMTIDIG?. SVAR GJERNE ILØPET IKVELD ELLER IMORGEN. HADDE VÆRT TIL STOR HJELP. gjerne ta dette i et innlegg hvordan man burde gjøre ved å farge håret fra lyst til brunt. og så ta extensions.HADDE SATT STOR PRIS PÅ DET! leser bloggen everyday!

  2. Hei:)
   Jeg har et spørsmål til deg. Jeg har egentlig lyst hår men for en stund siden farget jeg det mørkt,men nå vil jeg ha tilbake den gamle fargen min, k
   Så jeg prøvde å farge det lyst, men det ble ikke bra så jeg farget det en gang til å det ble heller ikke bra, det er en veldig gul og orange skjær
   I det ( ikke pent). Så jeg tror nok jeg må en tur til frisøren, men jeg lurte på om det går ann å ta avfarging og stripe det lyst etterpå så det blir sånn passe lyst??
   Håper på svar for håret mitt er ikke noe pent syn akuratt nå!!

  3. Har du hørt om microringer? Hva tror du om det?
   Har selv hørt mye bra om det, men vil ikke investere i noe som helst før jeg har hørt en ekte frisørs mening 🙂

  4. Hei, jeg har hadd keratin fra luxushair og limet på hos frisør, å nå holder jeg på å ta det av fordi jeg har mange stooore floker i håret nå og det er igjen ca 5 keratin, og de sitter fast i flokene.. hva skal jeg gjøre ?
   kan du svare på mail ?

  5. Søstrene min hadde extensions som hun tok hos frisøren, men hennes hår begynnte å falle av:S Hennes ekte? Vet at vi i familien ikke har noe spesielt sterkt hår men det skal vell ikke falle av?? Og er det normalt?

  6. Er det huff huff å farge extensions? Da jeg kjøpte de hadde jeg farget håret mitt brunt, men nå har håret mitt blitt lyst igjen 😛 Jeg vil ikke kjøpe nye, siden da blir de brune litt bortkastet penger og jeg vil heller ikke farge håret mitt siden jeg har gjort det så mange ganger før, merker at det er litt små tørt 😛 Dessuten vil jeg ikke ha brunt hår heller ;P Det er clip in extensions og ekte menneskehår by the way 😛 Er det mulig for meg å farge de da blir vel mitt endelige spørsmål?

  7. hei:) bare lurer på om man MÅ bruke de spesielle hårproduktene man får med når man setter på hair talk extensions. er så fornøyd med mine andre frisør produkter og har liksom et regime som passer meg så bra.

  8. Huff 😛
   Jeg bruker kun clips on/off 🙂 Bruker den ikke no for tiden, fordi jeg er glad i å sove litt til, litt til, litt til og plutselig har jeg 30 min igjen på meg før buss til skolen :/ Tehe!

  9. Extensions trenger jo ikke være dyre. Jeg kjøper min keratinextension fra Pilus.no. Betaler rundt 1300 kr for 175 fester, og for en venninne til å sette de på for meg. Et par dager etter at jeg hadde satt de på, dro jeg til frisøren for å få dem klipt til håret mitt. Til og med frisøren sa at det virket som bra hår og at det så bra ut.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg