TUPER DEG!

sminke7
Få litt volum på krona og løft håret!!
Her er noen av mine favoritt-volum produkter.

En naturbørste til å børste over tuperingen med. Tar ikke bort tuperingen, bare børster over slik at det ser pent ut.
Superstar serien fra Tigi er kjempefin til å føne opp volum på! Det finnes også en spray "queen for a day" som jeg er veldig glad i . Fordel produktet i håret og føn med børste.
Antifrizz spray fra Loreal. Denne bruker jeg i selve tuperingen, slik at den skal holde enda bedre. Dette kommer an på hviket hår jeg jobber med. På mitt eget trengs det ikke noe særlig spray, hehe..
Backcomb in a bottle fra sexyhair er en av favorittene mine!! Det er en tuperingsspray på boks. Jeg har et videoklipp hvor jeg viser hvordan den brukes. '
Enkel kam til å tupere med. Spissen kan brukes til å dele inn passeer du vil tupere.
D:fi hårspray- verdens beste!! Tørr og god. Frisyren vil holde i flere dager…
Lukter kjempegodt og kan børstes lett ut.

18 kommentarer
  1. Hei Zølvi.
   Jeg er mann 29 år som har begynt å få noen grått hårstrå.
   Hva kan jeg gjøre får å få de vekk uten om å farge?
   Hva er orsaken til at jeg i 29 års alderen får grått hår allerede?

   Du har en super bra blogg:)

  2. Svar til Line: Ja jeg har handla på blivakker mange ganger, det er en veldig fin og billg nettutikk 🙂

  3. Line: Har handlet der, gikk fint og raskt det, men det blir over 100 kr. i porto da, så det lønner seg å bestille mer av gangen.

  4. Hei, jeg lurte på en liten ting ? : ) kan du fortelle hvordan man skal feste clip on – off extensions i ett innlegg en dag? Jeg får det ikke ordentlig til bak, for det blir sånn slags dump og det er så utrolig stygt! Brukt extensions i 2-3 år snart og vil finne det ut snart!

   Takk for en utrolig bra blogg! Leser innleggene dine hver gang du legger ut. Men har desverre ikke råd til og kjøpe masse av de produktene du viser. Men veldig mange bra tips : ) keep up the good work!

  5. Jeg har den greia fra Tigi, og har brukt den litt. Det er ganske lenge siden jeg fikk den. Vi snakker flere år. Går virkningen ut eller er den like god som ny ennå? 🙂

  6. Hei 🙂
   Hvor kan man kjøpe naturbørsten du annbefaler? for jeg kjøpte en på en salong, men den var ikke serlig god, alt volumet gikk jo ned:p

  7. Hei :- )

   Redken extreme rescue force (hårkur), er det noe du kan anbefale til et langt brunt farget hår? Håret er litt slitt og jeg ønsker mere shine i håret. Jeg har hatt bleke striper håret og sletter det ca hver dag. Jeg vil ikke at håret skal bli tungt. Jeg bruker shampoo og balsam fra sexyhair.

   Jeg digger deg og bloggen din. Leser den flere ganger daglig 🙂

  8. Hei! Takk for mange utrolig bra tips! Men er ikke tupering veldig skadelig for håret? Hva kan man i så fall gjøre for å rette opp skaden..?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg