MAC MAKEUP


Prøv noe nytt til helgen!!
Jeg er stor fan av MAC sin sminke. Øyenskyggene har jeg i nesten alle farger, hehe.. Og enda ønsker jeg flere…
De har fantastisk deilige leppestifter i alle ønskelige farger også, NAM!
Nå har endelig MAC også kommet til Bergen-kløverhuset.. Jeg prøver å ikke gå innom, men det er liksom en sterk, sterk magnet som drar meg inn og får meg til å kjøpe masse makeup, hehe..
En kan jo aldri få nok øyenskygger, eller…?
creamsheenmaclipsticknuderededited
Myth er en kjempefin leppestift- Nude farge! Jeg kjøpte min i Athen, men den finnes nok her også.
Kremøyenskyggen jeg kjøpte i Paris er jeg helt avhengig av. Kjøpte den lyseste, husker ikke hva den heter.

31 kommentarer
  1. Kult 🙂
   Jeg bruker ikke så mye øyenskygge, men akkurat nå har jeg en sånn type som det der. Altså våt. Men den er i en sånn lip-gloss aktig sak x]

  2. vet du hvor man kan få tak i mac-øyenskygge i sterke farger? som rosa,blå,grønn og gul? 🙂 i nærheten av oslo/lillestrøm området. Ikke sikkert du er så kjent rundt her, men om du vet om noen frisørsalonger som selger mac-sminke. Jeg var at den lokale frisøren har bed-head sminke og hår-produkter. Men jeg har ikke sett mac enda ):

  3. Kan jeg spørre deg om noe, synes det er viktig.. Synes det er mange folk som sier at vist man blir frisør, kommer man til å få kroppen ødelagt før man er 25 år! Hvorfor sier så mange det, er det sant? Er 15år og har lyst å bli frisør ,men tviler litt grunnet dette.. Er det falrlig å bli frisør??
   Håper du kan svare på dette.. ;/

  4. Kor får man kjøpt den Big Sexy Hair ? Eg har sett i mangen frisørsalonger men eg ser an ikkje! Vor er han henne? Vis du seier kor,har du plassen og ,exempel vis du seier en frisørsalong så kan du sai kor den er henne ? Pluss er de ikkje den sprayen Girlicious reprensenterer ?

  5. Hehe! Da jeg så MAC butikken når jeg var i Bergen forrige helg LØP jeg inn! =P UMULIG å gå inn der uten å kjøpe noe ja. =P Kjøpte concealer i kremform, og jeg digger den! ;oP

  6. heii : ) jeg lurer på om du har noen gode tips om og få rett hår på uten og bruke rettetang? noen kremer eller no… jeg har veldig mye krøller x)

  7. hei :- ))
   jeg bare lurte på en ting , ossen får du så fin pannelugg ?
   da mener jeg at du får den sånn rett ; p

  8. Hei! Har søkt litt i innleggene dine, men har ikke funnet svar på det jeg lurer på! Hvilken shampoo for menn fungerer best for sensitiv hodebunn? Han har brukt min tigi dumb blond shampoo i det siste, og det var tydeligvis ikke noe for hans hår! 😉

  9. vet du om syoss serien de selger på hm og sånn nå er “frisørshampoo” som de sier på reklamen eller er det bare reklame ?

  10. Oi, den må jeg skaffe meg ! 🙂
   Jeg har ett spørsmål som jeg lenge har lurt på: På alle videobloggene dine har du to hvite prikker/kuler i håret (på høyre side), hva er det?
   Jeg er bare så sykt nysgjerrig 😛

  11. Hei 🙂 jeg bare lurte på om du har noen tips til meg for å få litt mer liv i håret !? Jeg har veldig mørkt brunt hår over hele. Når jeg fletter innbakt flette i luggen for eksempel går det nesten ikke an å se at jeg har flette der. Jeg har lurt litt på om det kanskje kunne vere en idé å stripe det litt. Det jeg lurer på da er hva slags farge jeg burde ha for at det ikke blir rart? Jeg har også veldig fall i håret, eller det vil si at jeg har skikkelig krøller i det underste håret, mens i der oppå er det bare litt fall. Jeg lurte på om du viste om noen produkter som gjør håret veldig glatt og slett slik at jeg slipper så jeg slipper de rotete krøllene? Jeg har veldig tykt og tungt hår så jeg tror ikke det er så mye som skal til !

   Det hadde vert supert med svar på disse spørsmålene for det er ting jeg har tenkt på lenge.

  12. hei jeg har et spørsol. Kan du lage en video om hvordan men legger sterker øyenskygge farge.. jeg sliter veldig med det og har aldig greid det ;D

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg