1. Det er veldig fint på de som har hjelp fra profesjonelle, men når jeg gjør det…ser jeg ut som ett dopvrak. Selvom jeg gjør det med pensel, lysere farger osv. Akk!

  2. Jeg lurte på om du kanskje kunne ha lagt ut noe om extensions? Leste litt om dette hos Ulrikke Lund, men er visst både ris og ros av det hun har skrivd så aner egentlig ikke hva jeg skal tro på eller ikke. Litt mer betryggende å få det fra en frisør. 🙂

  3. Nora Alba mener dette er en måte å bleke håret på, vil du anbefale dette?
   Kilder: noraalba.worldpress.com

   Først koker du opp vann med ganske mye salt, ca 6 spisesjeer. Mens vannet koker, skjærer du to sitroner i skiver, og legger opp i en skål. Hell det kokende vannet over, og la det trekke, gjerne med lokk over. Etter ti minutter tar du 5 ss honning opp i, og rører godt. Hvis du har slitt hår, kan du ta forskjellige kornsorter eller en slags frukt, foreksempel avocado eller banan. Dette pleier håret.
   Gre dette inn i håret og la det virke i en halvtime, kommer an på hva slags hårfarge du har. Garanterer ikke at dette virker, men her er ihvertfall min blekingsmetode! Og husk; salt er ikke bra for håret, så var litt skånsom.
   Hvor mye sitron og salt du har, avhenger av hvor lys du vil bli!

  4. Heeii Zølvi! =) Utrolig bra og nyttig blogg, dette her! Er stadig innom å sjekker etter gode tips!:D Jeg syntes du har jobbet veldig godt med denne bloggen, du har så mye variasjon. Alt fra klær, hår sminke Osv.. Ville bare gi deg litt skryt av bloggen, for det trenger du! Man får aldri nok av det! =)

   Også 1 spm: Går det an å bruke sølvshampoo på brunt hår? For og få det lysere brun? sliter det på håret?.. Hvis det ikke går, er det noe vi brunnetter kan bruke/gjøre sånn at vi får en lysere og freshere brunfarge!?? =)

  5. Silje- Det kommer:)

   Kaja- hehe, det har jeg aldri hørt om.. :/ Så det kan jeg ikke svare på;)

   Nathalie- Du kan bruke det, men gjør ikke håret lysete. Du må bleke/avfarge for å få det lysere.
   Freshe farge- bruk glansfremkallende produkter!:)

  6. Kjempe bra blogg Sølvi!!
   Må bare si tusen takk for all inspirasjon jeg har fått!
   du har virkelig mange nyttige tips til alle anledninger!

  7. syns det nederste bildet var utrolig fint! veit ikke om du har sett på home and away nå i det siste, men hun ene lilly der har så utrolig fine og store øyne. kjempe nydelig! 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg