1. jeg lurte på en ting som ikke har noe med innlegget å gjøre, men jeg trenger svar.. i går farget jeg håret, og det ble mye mørkere enn jeg hadde håpet, nå vil jeg egentlig bare ha tilbake min gamle hårfarge, var jo fornøyd med den når jeg tenker meg om.. hva burde jeg gjøre? burde jeg ta avfarging og deretter farge det så likt som mulig mitt eget hår?(har hørt at avfarging sliter ekstremt) eller burde jeg vaske håret oftere å håpe på at fargen “slites” vekk ?

  2. Jeg har store ører og kan jo ikke bruke NOEN frisyrer! Dette gjør meg veldig gal fordi jeg alltid må ha løst hår. Har du noen frisyrer hvor jeg kan skjule mine utstående ører ?
   PLIIIS SVAR ? 😀

  3. Hei 🙂 Føler håret mitt oppfører seg rart nå! Hehe. Det blir fett med en gang. Sånn som nå så vasket jeg det i går kveld, og kvelden etter så er det fett. Hva kan hjelpe mot dette? Og hva kan grunnen være?

  4. HEI !!!!!!!!!! KAN DU LAGE NOEN HÅRFRISYRER/TIPS TIL OSS MED HÅR TIL SKULDRENE :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)::):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)::):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

  5. nice.
   Det er snart ball på skolen min. Derfor lurte jeg på om du hadde noen tips hvordan man kunne ha håret sitt? lage ett innlegg om det evt. For jeg aner rett og slett ikke hvordan jeg skal ha det.

  6. hvor får jeg kjøpt den varmluftsbørsten du viste på et innlegg litt lenger nede her?:) og cirka hva koster den? 😀

  7. Hej! Takk for en herlig blogg som jeg følger daglig.
   Jeg har et lite spm som jeg håper du svarer på: Jeg har mørke brunt hår (farget hos frisør), nå er jeg lei av det mørke håret og ønsker å gå tilbake til min egen farge, nemlig mørk blond. Hvordan gjør man dette (skjønner man må til frisør)? Blir resultatet bra? Er det skadelig for håret?
   Marit

  8. Hei Sølvi! Jeg har spørt om dette før, men ikke fått svar. Men du har vel ikke tid til å svare alle 🙂
   Jeg liker bloggen veldig! Masse gode hår- og sminketips!
   Dette lurer jeg på; Jeg har farget og bleiket håret mitt siden jeg var 11år (mer farging enn bleiking da. Har vel bleiket håret 7 ganger, 2 pakker per gang) og jeg har aldri tatt en hårkur eller noenting. Har ikke behandla håret mitt som jeg skulle gjort. Nå har det gått 6 år og jeg har forferdelig slitt og flisete hår. (forventa meg ikke annet da, men. Hehe) Det er også langt og tjukt. Så jeg lurer på; Hvilke produkter vil du anbefale meg så håret mitt kan bli fint igjen? Det er skikkelig tørt og flisete, og det er jo ikke noe fint. Hadde satt veeldig stor pris på om du hadde kommet med noen tips, for du har virkelig peiling! Gjerne svar på min blogg som er; http://www.theresemwestbye.blogg.no 🙂 Trenger noen gode tips veldig sårt…

  9. Jeg har da farget/bleiket håret for det meste hjemme. Har vel vært hos frisøren å farget det 4 ganger hvis jeg ikke husker feil. All bleikinga har jeg gjort hjemme.

  10. Hei, jeg lurte på om du kunne fortalt meg om frisør produkter som ikke blir testet på dyr! 🙂 Send svar til mailen min eller på bloggen min.

  11. Hei!
   KAN DU LEGGE UT EN VIDEO DER DU VISER EN ENKEL MÅTE Å FIKSE HÅRET PÅ TIL BALL?
   HELST LØST HÅR, MEN MED KRØLLER OG FLETTER ELLER NOE!

  12. Hei jeg lurte også på om du kunne legge ut en video om hvordan man lager en frysyre til juleball! Hvis du har noe forslag til oppsatt hår, men med litt hår ned i krøller 🙂

  13. Hei : ) Liker bloggen kjempegodt 1 ; ) Til helga skal jeg på en fest hvor jeg skal ha på svart kjole, men jeg vet ikke hvordan jeg skal ha håret. Jeg har ganske tjukt og tungt hår, og ønsker å sette det opp på en eller annen måte. Er så lei av å bare glatte det ut å gi det litt volum. Har du noen tips ? Helst svar på bloggen min hvis du får tid : ) Der er det også noen bilder av hvordan håre mitt ser ut for tiden.

  14. Heisann Sølvi.
   Jeg vet du får dette spørsmålet OFTE, men Franck Provorst sine shampoer/balsamer bra?
   Vil gjerne vite, jeg bruker kerastase, men er alltid villig til å prøve noe nytt og da lurte jeg på om Franck Provorst var bra:)
   Håper jeg får svar

  15. Hei alle sammen! 😉
   jeg lurer også på produktene til Provorst! 🙂 Så det var et bra spørsmål … Noen derute som vet?
   Er de f.eks. testet på dyr? Prøver å kun kjøpe produkter som ikke er dyretestet, eller at noen av ingrediensene er det. ??? 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg