Reglene er de samme..


Foto:www.schwarzkopf-professional.com/…/

Har du lyst eller mørkt hår. Kort eller langt.. Reglene er de samme.

– Bruk shampo, balsam og kur tilegnet ditt hår og hodebunn.  
De fleste produktene du kjøper i salong er gode, men spør frisøren din om hjelp til å velge det beste.
– Ikke utfør kjemiske behandlinger selv.
– Ikke herje for mye med varme verktøy, det sliter på håret og er vanskelig å reparere.
– Bytt shampo innimellom, det har både hår og hodebunnen godt av.
– Vil du ha et flott sunt hår bør du starte med produktene du bruker.
Jeg merker stor forskjell på hår som blir behandlet med frisørprodukter og hår som ikke blir det.

21 kommentarer
  1. Hvor kan man få takk i billige gode produkter? Jeg har naturligekrøller som jeg er veldig glad i. Men opplever at alle produkter koster 300-400 kr. Og det er ganske mye for en student. Jeg må klippe meg ofte fordi det blir så lett slitt.

  2. Hei Zølvi! Synes bloggen din er god som gull, men jeg savner litt tips og kanskje en videosnutt der du viser hvordan en fikser hår som er langt og krøllete.. som bare bruser seg. Produkttips? 🙂

  3. Du kan gjøre et kupp i salongene også!! 🙂 Kan hende du finner 50%-produkter. :)!
   Jeg bruker kerastase, sexyhair, tigi, redken..
   Hmm..litt av hvert;)

  4. Hei 🙂
   Liker bloggen din, mange nyttige tips 🙂
   Lurte på om du kunne teste litt billigere produkter for håret også? Fattig student som jeg er har ikke råd til å kjøpe shampo, balsam, kurer o.l. til flere hundre kroner.. 🙁

  5. Heihei 🙂
   Ikke alle som har råd til å kjøpe shampoo, balsam osv til 300, men kan vell hjelpe bare å kjøpe det iblant? 🙂

   For min del har jeg godt tom, men skal til frisøren neste helg.. Håper på å finne en som passer meg perfekt! Lei av butikk-hårprodukter som jeg kaller det 😉

  6. Heij Sølvi =)
   Jeg har krøllete hår og bruker den lilla og blå serien ifrå KMS california, men nå har jeg begynt å fått flass i hodebunnen. Hvilken shampoo skal jeg bytte til, er head and shoulders veldig dårlig mot håret ?

  7. Dette er en frisør-blogg. Jeg kommer kun til å teste salongprodukter.
   Ja, det er en grunn til at shampoen i butikken kun koster 15 kroner og en i salongen koster 200. Du får litt mer for pengene da, skjønner du.
   Og, som sagt merker jeg stor forskjell på både hår og hodebunn.

  8. Liker bloggen din kjempe godt ! 🙂 Kan ikke du legge ut litt tips til de som har vanlig butikk shampoo som gliss osv? er sjeldent jeg har råd til bare frisørprodukter.

  9. Jeg har et spørsmål til deg angående extensions. Jeg har skikkelige korketrekkere, som jeg ikke er veldig glad i. jeg sletter håret endel, men prøver å slutte med det, sånn at jeg skal få lengre hår, men det vokser så sinnsykt tregt. Så jeg lurer på om det finnes steder hvor jeg kan ta extensions, sånn at det ikke ser helt sinnsykt ut når jeg har krøller? kan du svare til min blogg? 🙂

  10. Som en sa lenger oppe: Bestill shampoo på nettet. Der kan du foreksempel få en fra tigi som er på 750ml til hundre lappen. Den har dere i 6-7 mnd. Det er IKKE dyrt. og MYE MYE bedre enn shampoo som kjøpes i vanlig kolonialbutikk. Helt enig med Sølvi der.

   Kjempe bra blogg Sølvi. Jeg tester mye av produktene du anbefaler:-)

  11. Hvilken serie anbefaler du for tynt og litt slitt hår? Vil gjerne ha volum, fylde og glans til håret:) Tigi, Redken, Loreal, Joico…? Er sikkert MASSE bra, men hvilken har du best erfaringer med?
   Man kan fort gå seg vill i jungelen av produkter:)
   Tusen takk!

  12. Bra tips. Etter mye hjemmebleking og totalt ødelagt hår har jeg funnet ut at jeg skal roe ned hjemmeblekingen. Klarer nok ikke stoppe helt pga penger, men kommer til å dra til frisørskoler den tiden de har åpent. Og må jeg bruke hjemmefarging, skal jeg aldri mer bleke det. Jeg endte med å klippe av ca 40 cm med hår pga det.

   Bloggen din er kjempebra, men det eneste “problemet” er prisen på produktene du anbefaler. Mange som ikke har råd til det, men det er nok også en grunn til at de koster mer. Tror du det hadde vært mulig å skrive et innlegg om hårprodukter som er litt billigere, som fungerer greit? Man må vel senke kravene til produktet om prisen skal ned, men bør jo finnes noe som fungerer bra og som ikke har en avskrekkende pris.

  13. Hvor nødvendig er det egentlig at man bruker shampoo 2 ganger når man vasker håret? Hva oppnår du av det? ..og så lurte jeg på hvor stor del av håret du bruker balsam i?

   På forhånd takk for svar:)

  14. Hei.
   har vært å kjøpt cool tone fra joico. har ikke prøvd den ut enda, men ser man forskjell etter første vask?

  15. Hei 🙂
   jeg retter håret mitt nesten hver dag, og bruker shampoo og balsam fra frisør + sånn varmebeskytter fra frisør men syns ikkje håret mitt akkuratt skinner noe spesielt , det ser veldig kjedelig ut uten noen glans eller det stråler liksom ikkje noe ..

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg