1. hei sølvi 🙂 kjempebra blogg. jeg lurtte på om tupering av håret sliter mye fordi jeg bruker å gjøre det hver dag? jeg så en videoblogg av deg da du brukte redken iron reppair som er bra for de som retter håret. hva koster den og hva er det som er bra med den?

  2. Du kan jo prøve en tuperingsspray?
   Spørs litt hvordan du tuperer det.. Ikke vær så hard på hånden og ikke tuper så mye;)

   Redken iron repair- kan reparerer hår som er ødelagt av varme verktøy. Prisen husker jeg ikke:)

  3. Hei hei 🙂
   ville bare høre om du kunne skrive litt om hva man skal gjøre hvis man har fett hår, hvilken shampo,balsam produkter osv.
   Ville ha hjulpet kjempemasse 🙂

  4. Hei hei 🙂
   ville bare høre om du kunne skrive litt om hva man skal gjøre hvis man har fett hår, hvilken shampo,balsam produkter osv.
   Ville ha hjulpet kjempemasse 🙂

  5. Og jeg som sparer til langt hår :S Uansett, vet du om et hårprodukt som kan få håret til å vokse litt fortere? Mener jeg har hørt du ha fortalt om det før, men fikk ikke med meg hva den het.

  6. Super blogg du har:) ofte innom å leser gode tips. Jeg har gått fra å være platina blond til mørk, og vil bli lys igjen nå. Hvor mye tåler håret egentlig? Jeg går alltid til frisør når jeg skal ha noe gjort. Og jeg er hos frisøren ofte for å stripe det lysere. Har lyst at det skal gå litt fortere og lurer på om det er mulig å få håret lyst på en raskere måte? Har du noen gode råd å komme med?:)

  7. Hjelp!
   skal klippe meg på torsdagen, men vet ikke hvordan. Håre mitt er litt lengere enn til skuldrene nå, også har jeg krøller.
   Så jeg lurer egentlig på hva som er kult når man har krøller!?
   Hvilket vår hår bør jeg gå for?

  8. Hei Sølvi:)
   har et par spørsmål til deg ang. bob
   jeg klippte meg nemmli i går til frisøren å har grått å grått siden jeg ble så misfornøyd med klippen, jeg hadde nemmli vist frisøren et bilde av akkurat slik jeg ville ha håret klippt, bilde jeg viste henne hadde sidelugg og gradert oppklippt bob og jeg fikk en altfor gradert oppklippt bob med luggen klippet rett av så håret mitt ble mye kortere enn det på bilde, jeg har hatt langt hår hele livet så dette ble da et stort sjokk for meg.

   spørsmål nr 1. tar det lang tid før håret mitt vokser ut igjen slik at jeg kan ha en mulighet til å dra til annen frisør å få det som jeg ville?

   og nr 2. og i denne krisen min har du noen gode styling tips sånn at jeg kan vise meg ut døra?

   jeg sitter nemmli inne å nekter å bevege meg ut som jeg ser ut.
   fint om du kan gi meg en kommentar på bloggen min med svar=)
   http://makeupphoto.blogg.no

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg