MAKEUPTREND 2009

 •   

The fashion has not remained blind to the smoky eyes ? bat-wings combo
Foto: news.softpedia.com/…/

Kraftig liner som synes. Linjen skal gjerne gå på skrått oppover og lage et dramatisk uttrykk.
For å få dette til trenger du en god liner, mørk øyenskygge og noen gode pensler.
Lag linerkant oppå øyet også. Helt fra øyekroken og vipp den opp ved øyekanten.
Du kan jo selv velge hvor lang og markert du ønsker den;)

gloPrecision eye pencilJeg bruker denne fra Glo minerals. Den kan jeg også bruke til å sote med. Lag en strek uner øyet og bruk svampen på andre siden for å myke den ut. Det er veldig viktig;)
Tigi har ogsä kjempefine linere som er myke og kraftige!! Love them!

  1. Heei:D Kunne du vist en fin frisyre til å ha når man skal på stranda ? 😉 hadde hvert fint nå som bade sesongen har kommet:)

  2. Hei!
   Liker bloggen din veldig godt, mange bra tips, og morsomme videoblogger. Har et spm som jeg håper virkelig du kan svare meg på! Jeg har ganske tykt hår og er fornøyd med det..MEN! har et stort problem, håret mitt blir veldig fort fett i hodebunnen, samtidig som det er tørt og flisete i tuppene. Har slitt med dette veldig lenge, men har liksom ikke funnet riktig shampo/balsam/kur for håret. Håper du kan hjelpe meg med dette, har du noen anbefalinger for produkter som er snill mot lommeboken?

  3. Har hårspray en best-før dato? Jeg bruker hårspray bare av og til, men ettersom jeg ikke vet om hårsprayer blir dårligere etter en stund, kvier jeg meg litt for å bruke mye penger på det.

  4. Hei:)
   Utrolig gode tips du har her!
   Jeg så nettopp på den siste videoen din på youtube, og lurte på en ting. Den KMS sprayen som er grønn, er det en slags “tørr spray”? Jeg tror det er den jeg har lest om i Cosmo eller Woman, og jeg lurer på hvor jeg kan få tak i den og hvor mye den koster? 🙂

  5. Jeg har ett spørsmål til, og det er hvordan du får til den fine luggen din? Jeg har gjort lite med håret på en god stund nå, og en fyldig lugg som du har (det er sånn jeg ser det) hadde vært perfekt for meg! Jeg har prøvd, men på en eller annen måte så vil det ikke bli på plass. Jeg har bare brukt got to be sprayen og den er ikke god i det hele tatt. Jeg så du anbefalte d:fi, og tenkte å kanskje prøve den ut 🙂

  6. hei 🙂 lyst å kjøpe meg en kur, gjerne en med proteiner (selvom jeg ikke har farget håret mitt).
   men er det egentig vitsi hvis ikke jeg har farget håret?

  7. hei, fikk en Loreal Professionnel tecni art fix boost og en kerastase soleil gel precieux til gave, men vet ikke helt hva det skal brukes til eller eventuelt hva det hjelper mot. Kan forklare meg hva det skal brukes til :)?
   foresten, digger bloggen din. leser den hverdag 🙂

  8. Elsker tipsene dine å videoene:)
   Kan ikke du legge ut video om hvordan du krøller håret med rettetang ? Har prøvd en del gange selv, men får det ikke til selv..

  9. Hei Sølvi! Bare lurte på ett par ting:
   1. Kan du ikke lage noen ordentlig lange sminkevideor hvor du viser forskjellige produkter du liker? Hadde vært morsomt om du hadde laget fler sminke videoer, det er morsomt å se på.
   2. Kan du lage en “collection” video av alle hårproduktene dine og hvilke du liker best osv gjerne med sminke også. Synes det er morsomt å se hva du har og hva du liker best:)
   3. Jeg kjøpte en gang en shampo fra Alterna, noe med hemp i tror den var oransj. Vet du hva den heter, hvor jeg får kjøpt den gjerne på nett og hvor mye den sånn ca koster?
   4. Kan du ikke lage videoene dine litt lenger, jo lenger jo bedre:P
   Du er flink!

  10. Hei

   Lurer veldig på hvilken brunfarge du bruker i håret ditt? har du striper i det, eller 2 farger fordelt oppe og nede? Lurer også på hva slags sminke du buker i ansiktet av foundation og slikt. Hadde vært kjekt om du kunne delt med oss dine sminketips:)
   Takker for svar!

   mvh Lena

  11. Hei! Synes bloggen din er helt super, bruker tipsene hele tiden 🙂
   Men jeg bare lurer på om du kan lage en video om hvordan du sminker øynene dine ? Da tenker jeg mest på øyenskygge

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg