Bare det beste er godt nok!!

 •   

img9115

Skal du ha deg en rettetang, extensions eller farge håret..
Ta en tur til frisørsalongen din.
Det er stor forskjell på prisen ja, men også kvaliteten og arbeidet som er lagt i det.
Jeg har kjøpt mye unødvendige ting.. Kun fordi det har vært på salg eller på impuls..
😉 Tenke på det før du køper deg noe neste gang..

Kvalitet er viktig. Det viktigste er ikke at det skal være langt, men langt, sunt og fint!
Det finnes mange "luringer" der ute som frister med billige varianter.
Jeg ser og kjenner STOR forskjell på de forskjellige merkene.
Vi har en 4årig utdannelse innen dette og kan det vi driver med.
Spar heller en uke ekstra og kjøp noe som holder og ser bra ut.

Extensions trenger også mye pleie, akkurat som vanlig hår. Lyse hår kan kjennes litt tørrere ut og trenger mer pleie enn det mørke. Derfor er det viktig å kure, bruke milde salongprodukter og være sparsom med varme verktøy.
Et hår du kjøper i salongen vil tåle mye mer enn billige nett-løsninger.
Derfor vil jeg dere skal tenke dere om før dere kjøper.. 🙂

  1. Hei sølvi! et lite spørsmål.. finnes det fargesjampoer som bare beskytter fargen uten å lysne/gjøre den kaldere? vil ta vare på fargen min men føler lillasjampoen ødelegger den, selvom jeg kun bruker den en gang i blant. vil jo beskytte fargen min;-) har blondt hår forresten.

  2. et spørsmål:
   jeg har farget håret blondt nederst og er brun resten,
   men jeg vil ha hele håret brunt igjen MEN vil ikke klippe meg
   hva skal jeg gjøre?

  3. Heisann, tusen takk for KMS makeover anbefaling, den er kjøpt inn og jeg stortrives med den 😀 shopper du noen produkter på nett, hvor kjøper du iaf? 😀 Stå på med bloggen din den er kanon!

  4. Hei! Jeg lurte på hvordan du får sånn ”ikke noe skill” jeg har sideskill som går et stykke bakover på hodet men vil egentlig bare ha sånn at det bare er skill det jeg har side panneluggen. Noen tips til hvordan jeg kan få til det ? Vist du skjønnte. 🙂

  5. Hei:) lurte på om du kunne fortelle hvilken utdanning du har tatt for å bli det du er, fra videregående og utover?

  6. Hei ! Jeg er å let etter fine, gode og ekte clip on extensions. Jeg har hatt Sara’s før, men tenkte på å prøve en annet merke. Jeg har hørt om noen som heter Brixton eller noe sånn… ?
   Kan du sende meg en link om hva som er bra (som og holde seg) og ikkje er til enn veldig høy pris? Jeg er villig til å betale litt, men ikke sånn at det blir sånn femtusen kroner liksom…
   Takk på forhånd ! 🙂
   Hilsen Henriette

  7. Du jeg lurte på noe, jeg stpet mitt hår i vinterferien, kan jeg stripe det på nytt nå da sånn at det blir enda lysere?? Kan du bare svare på et av innleggene dine?:)

  8. jeg lurer på noe : jeg har sån passe langt hår og litt krøller, pågrunn av krøllene begynner håre mitt å bli litt sjukt og jeg vurderer å klippe håret til skulder lengde men jeg lurer på om håret mitt kommer til å bli ”stort” og mere krøllet vist jeg klipper meg kort? Og jeg vil helst slippe å rette ut håre mitt hver dag

  9. Hei! Jeg bare lurte på en liten ting. Hva syens du om Tony&Goy merket?
   Og det nye som er kommet nå, soyss eller noe? husker ikke helt hva det het 😛

  10. Hvor mye sånn ca vil det koste å farge hele håret hos frisør? Jeg har brunt og ganske tykt hår, og vurderer å farge det blondt.
   Og er det noen ulemper med å farge øyevippene?

  11. Hei!:) Takk for en fantastisk side! Har mykt og glansfullt hår, og vil ikke miste dette. Men ønsker å kjøpe meg en god rettetang for å lage krøller med. Hvilken anbefaler du(som ikke er superdyr), men som samtidig sliter minst mulig på håret? Klem 😀

  12. Hei hei 🙂
   Har fulgt med på bloggen din ganske lenge nå, og tenkte at NÅ… nå var det på tide å gi en tilbakemelding. Tusen takk for god inspirasjon til forskjellige frisyrer. Takket være deg fikk jeg den perfekte hårsveisen på 17. mai, som faktisk talt både kjente og ukjente roste. Øvde et par dager i forveien, og den imponerte virkelig. Både meg selv og “publikum”. Har igrunn lært en del nye frisyrer av deg, og er evig takknemlig. Nå kan jeg for engangs skyld forandre masse på håret, helt uten å klippe det. Tusen takk!

   Må bare slenge med et spørsmål tilslutt. Har du noe erfaring med siden blivakker.no? Har dessverre ikke råd til å kjøpe I.D makeup i salong, men er avhengig av merket. Noen tips?

  13. Hei! Har du en anbefalling til en rettetang eller er de stort sett bra alle du får tak i på frisørsalonene? Jeg vurderer å kjøpe meg en ny siden jeg ikke synes jeg får min helt ren igjen.. Er det noe spesielt man skal gjøre for å rengjøre rettetangen? Min har nemlig et lite belegg på noen steder som ikke går av :/

  14. Halloo ! Et VIKTIG spm.! Hår + sol, kan man stole på solbeskyttelse (spray) fra hvilket som helst merke? har kjøpt en på marked, en i dagligvare og en fra apotek 🙂

  15. hei 🙂 Før farget jeg håret mitt blondt hele tide ( hjemmefarging ), Så farget jeg det brunt hos frisøren, jeg har veldig slitt hår. Jeg har mange bløger så jeg vil få vekk for alltid, men er redd at når jeg tar straight&shine så detter håret av? Og hvor møye koster antipernament vis du har bare bølger i hele håret ca ?
   Pliss svar meg på dette fort 😉

  16. Hei. Håper du kan svare meg. Jeg skal snart på ferie så tenkte jeg gå til frisøren å klippe/oppklippe håret mitt. Men hvor kan jeg finne på nette oppklippet hår tips???
   Håper du kan svare meg denne gangen.

  17. Heisann ! xD
   jeg må enten vare blind eller veldig blond.
   men mitt hår er helt dødt, ikke sånn dødt, dødt.
   men dødt slik at jeg Aldri får stylet det på en måte, det er for glatt til og ha hårstikekr, mister minst 60 strikker i uken, og mamma begynner og bli virkelige sint over at jeg mister så mange. jeg får ikke volum på håret, for alt skum og spray jeg stapper i det, bare forsviner igjen.
   hva kan jeg gjøre for å forhindre så ille glatt hår og ikkeminst for å få volum? – jeg har hørt om saltvanns sprayen, og der kommer sikkert blinde meg inn i, jeg finner den ikke noen steder. og da jeg spurte hos frisøren, så sa hun bare ‘samma det.’ så jeg fikk ikke vite hvor jeg får itake den. kan du hjelpe meg? (-:
   – takk på forhånd og beklager for langt innlegg ;o

  18. Silje Helene- Så gøy å høre:)!!! Jeg har ikke noe erfaring derfra, men du kan jo evt høre med leserne her? 🙂

  19. Silje Helene: blivakker-sida funka fint den;) har bestilt derifrå tidligare. men husk at porto kjem i tillegg, så det er ikkje alltid like billig som det ser ut:)

  20. Kan vell egentlig ikke si meg helt enig i det, Zølvi!
   Det er nok muligens forskjell på frisørenes kunnskaper og sånn, men jeg gikk til min frisørsalong for noen dager siden og ba om lyse striper i håret.
   Det endte faktisk med at hun ødela fargen min helt, for det ble veldig gult og noen mørke flekker fra min naturlige hårfarge innimellom stripene!
   Håret mitt så jo ut som en fotball.

  21. Hallo 🙂
   Jeg vurderer extensions og lurer på om du har noen gode råd til meg? Som f.eks hvordan extensions jeg bør bruke som sliter minst mulig på mitt ekte hår, (om det bør flettes på, sys eller ja..)? Også lurer jeg på prisen, hva sånn ca det ligger på?

   Takk på forhånd 🙂

  22. Jeg har hatt extensions i 3 omganger a ca et år hver gang. Håret blir fint, tykt og langt. Men jeg orket ikke style det, og når jeg tok det ut var mitt eget hår ganske mye tynnere. Fordi tyngden på det påsatte håret gjorde at håret løsnet endel fra mitt hode.
   Jeg har ventet til håret mitt har blitt likt igjen, og det har tatt ca ett år. Så ett hår med tykt langt hår, ett år med langt og tynt hår. Og så normalt hår…
   For meg kostet det 800 – 1000 kroner i mnd.
   Jeg har nå landet på å sette på hår bare til fest.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg