Ukens favoritt!!


Foto: www.splendicity.com/…/tag/our-beauty-tips/

Festmakeup er nødvendigvis ikke mest mulig makeup. Synes det er utrolig flott med en naturlig-look!
En sunn, glødende hud med naturlige lepper og dus rosa i kinnene.
Med en lip liner kan du forstørre leppene dine uten botox;) Legg lineren litt utenfor leppekanten og dus den innover med fingeren din;)
Bruk en som er lik leppestiften din eller leppene dine. Less is more.. 😉

12 kommentarer
  1. Hei ! Nå trenger jeg hjelp fra deg. Det gjelder å finne riktig shampo og balsam for håret mitt. Jeg har veldig tynt hår. Når jegvasker det så blir det ALT for mykt, bølgete og ja.. Jeg vil liksom at håret mitt skal bli litt mer “fast” eller hva jeg skal si. Hvordan tror du big sexy hair shampo og balsam blir på håret mitt? Jeg vil at håret mitt skal være fyldig, blankt og sterkt. Og ikke de bølgene som blir tørt. og jeg har testa ut det meste av frisørprodukter. finner ingen til meg.. Hjelp meg!!

  2. Men jeg vil ikka ha sånn at håret mitt blir så mykt at eneste utveien er å slettedet hver gang.. Det gidder jeg liksom ikke se.. 😉 Men har du brukt den straight sexy hair noen gang? Eller vet du om den kunne passe for meg, eller vil det bare bli helt flatt da? Jeg skal se på den du skrev 🙂

  3. veldig fint!
   Jeg misset spørsmålsrunden din dessverre, men lurte på om du hadde noen tips til hvordan å fiske, stelle og sette opp håret når enn har skulderlangt hår? (type, klippet bob og nå har det vokst ut :))
   Jeg er født med platina blondt hår og det tåles ikke å farges, da må det gro ut og blir veldig skadet av fargingen. Jeg har også lite ansikt, så lugg gjemmer det veldig bort.
   Gjerne lag ett innlegg (eller to!) om forskjellige måter og fikse håret til hår i forskjellige lengder 🙂
   Hadde satt veldig pris på det, hilsen Hege!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg