1. Hørte Ulrikke Lund sa det var ut å med bånd rundt hodet til sommeren, men håper hun tar feil;D Jeg synes det er nydelig med bånd rundt hodet. Men bånd med blomster, hmm tips til åssen, du som er frisør:)?

  2. Utrolig bra blogg du har, mange lærerike tips. Jeg lurte på om du kunne lage ett nytt innlegg med de “hjemmelagde hårkurene” du har tidligere tipset om?

   Vet du om noe bra tannbleking? Eventuelt hjemmelaget.

  3. hei, jeg bare lurere på noe.
   jeg har svart hår å skal bli litt mørkere enn blond. hvilken hårfarge type annbefaler du? (en farge som jeg kan finne i butikkene helst) 🙂

  4. Hei du.. Flott blogg du har 🙂 urolig nyttig.. jeg er på god vei til å bli blond nå.. du kan gjerne gå inn på sideen min å se, men jeg syntes din blond farge var ekstremt flott 🙂 hvordan får jeg det slik? jeeg går til frisør.. håper på svar 🙂

  5. Sunnmøring i Bergen i krise!!!
   Ej liker å ha håret mitt helt glatt (har litt fall naturlig) Ej bruker varmespray før ej retter det ut,har gjerne i litt voks på toppen og i luggen og så sprayer ej det til slutt med hårspray (med godt hold) for å holde alt på plass (alle produkt kjøpt i frisørsalong)

   Men når ej går ut (spesiellt når det regner ute) så blir håret mitt helt “merkelig”. Det glatte er helt borte og fallet er tilbake (eller ej har fått litt krøller i steden for).

   Har du noen tips om ka ej skal gjøre for at det skal forbli glatt??

   På forhånd,takk Sølvi:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg