SPØRSMÅLSRUNDE


Hei! Jeg lurer på hva varmebeskyttelse er? Spray? Kur? Hvordan bruker vi det? Hvor får vi kjøpt det? Jeg bruker nemlig rettetang, og jeg må beskytte håret mot varme, så plis svar 🙂
En beskyttelse for håret i spray eller kremform.  Du bruker det før du bruker varme verktøy. De fleste har en bruksanvisning på baksiden. Kjøpes i frisørsalongene.

jeg har et spørsmål.
jeg skulle farge håret mitt i en gjevn blond farge, men det endte opp med å bli brunt.
så dagen etterpå (igår) så skulle jeg stripe håret men det ville ikke ta fargen.. veit ikke helt hvorfor. kan godt hende det var fargen som var litt gammel, den har vært liggende en stund for å si det sånn =/
men skal prøve å stripe det igjen.. hvor lang tid anbefaler du meg å vente før jeg striper det?
vil jo skade håret minst mulig:)
Gjør dette hos frisøren så anbefaler de deg hva du bør gjøre.

Hei! Jeg digger bloggen din, den er kjempenyttig og jeg er innpå den hele tiden, hehe! Jeg har noen spørsmål. Jeg har brunt/blondt hår som aldri er farget, men jeg har veldig lyst til å farge håret så det blir helt brunt, men lurer på hvilket merke jeg burde bruke? Jeg har også lyst til å klippe lugg, enten skrå eller rett, og tenker at jeg burde gjøre det hos frisøren. Jeg har sett en TVserie og jeg synes hun ene har kjempefin lugg, så lurer jeg på om det er ok og kanskje ta med et bilde f.eks. av hvordan lugg jeg vil ha, så jeg får den riktig? Også lurer jeg på en ting til, kan du anbefale meg en bra shampoo for sår hodebunn og tørt hår? Takk på forhånd 🙂
Farge det hos frisøren!! Bare ta med bilde, ja. Kerastase har fine hodebunns-shampoer.

Hei : ) Jeg lurer på noe.
Jeg er ei jente som har akkurat en fin lengde på håret, men jeg ønsker det lengre. Men nå har håret mitt blitt et helt rot. (Det er tørt og flisete) men saken er at jeg tørr ikke å klippe av lengden 🙁
syns du jeg skal ta sjansen? Jeg kler ikke kort hår 🙁 Jeg leter også etter extension. har du noen råd : )?
Ta alltid extensions hos frisøren din. Her får du veiledning og hjelp hos noen som kan hår og gjør dette hver dag.
Tar du vare på håret ditt og vil det beste for det, må du også tenke på hva som blir best i lengden. Klippe tuppene og investere i noen gode produkter kanskje?

Hei Sølvi 🙂
Kan ikke få sagt det nok ganger, BLOGGEN DIN ER SUPER!

Jeg har et spørsmål jeg håper du kan svare meg på.
Min naturlige hårfarge er lysbrun, men i fler år har jeg farget håret mørkbrun. Jeg er fornøyd med en såpass mørk farge på håret mitt, ettersom jeg har mørke øyenbryn og kler mørke farger veldig godt. Ettersom jeg har farget håret mitt såpass mye som jeg har gjort, har håret mitt blitt så innmari mørkt, det ser nesten sort ut. Jeg vil gjerne ha det litt lysere (2-3 nyanser) men lurer på om det kan gjøres på en litt mer skånsom måte enn ved å bleke det?
Håret mitt er veldig langt og glatt, og jeg har alltid fått masse skryt for at det ser så sunt, blankt og flott ut, så jeg er redd for at det vil bli ødelagt ved å bleke det litt lysere.

Vær så snill å hjelp meg 🙂
Har du farget det hjemme selv? Ikke blek det eller noe selv. Gjør dette hos frisøren. De vet hva som blir best. Jeg tror du kan stripe det for å få det lysere eller ta en avfarging.

hei, hørt om biosilk ?
mange skriver jo om håre som er tørt osv.. jeg hadde bleika i stykker håre mitt måtte klippe masse men alike vel var det jo ødelagt så har nå brukt silk siden litt før jul.. frisøren kjenner ikke igjen håre mitt 🙂 det er som nytt 😀 har sett på bloggen din men ser ingen ting om silken, så tenkte jeg kunne nevne den til deg 😉
Ja, vi selger den på salongen hvor jeg jobber. Er kjempefin den:)

Hei Sølvi 🙂
min naturlige hårfarge er rød/oransj (lys oransj). Etter sommeren ble håret mitt veldig lyst å fikk mange blonde striper i seg, men har alltid mislikt håret mitt, så jeg ville farge det mer brunt. Jeg gikk til friøsren å farget det (ca 5-6 uker siden) og ble ganske fornøgd, selv om håret ble mer mørke rødt. Før var håret mitt veldig blankt å "sterkt" men nå føler jeg at håret er stivt å tørt, kan det komme av fargingen? Eller er det fordi jeg glatter håret veldig ofte? Jeg bruker HH simonsen glattetang, som har veldig sterk varme, og bruker ingen spesiell varmebeskyttelse fordi jeg gikk tom for lenge siden. Er det noe jeg kan gjøre for at håret mitt skal bli sunnere selvom jeg glatter det å har farget det? Jeg har ikke tenkt å farge håret mitt igjen, for fargen jeg brukte var ganske lik den jeg hadde, så får ingen synlig ettervekst. Setter STOR pris på svar!! 🙂
Kure det 1-2 ganger i uken, bruk varmebeskyttelse, ro ned på rettetangen, bruk gode produkter.

Hei! Du, jeg trenger hjelp med en liten ting..har du tips hvordan å få hårfarge til å sitte bedre?
Altså for de siste gangene jeg har farget det hjemme(har farget d hjemme med samme farge en god stund), så synes jeg den sitter så dårlig i bunnen spesielt..etterveksten blir liksom fort lys nesten..tips??:D
JEG ANBEALER ALLE å gjøre alle kjemiske behandlinger i frisørsalonger.
Ja, farge det, stripe det, bleke det, ta permanent hos frisøren.

Om dere ikke har råd til frisør– Prøv frisørskolen!! 🙂
Vi tar imot kunder, men har ikke mange dagene igjen. Bli fresh før sommeren til en billig penge!
Ring og  bestille time mellom 09-1500 på hverdager: 55310223  (Bergen)

30 kommentarer
  1. Når du anbefaler produkter, kan du være snill å være litt mer kritisk?
   Jeg regner med at ikke ALLE produkter man kjøper i salonger er like bra, og det er det du gir inntrykk av.
   Selv om et produkt er bra, er det nødvendigvis ikke bra for alle hårtyper..
   Si litt mer om produkter du absolutt ikke anbefaler også 🙂

  2. Er det “Normalt” at man får hårfarge i pannen og på siden når man farger håret hos frisøren uten at de fjerner det? For jeg har nylig farget hos frisøren og da jeg kom ut i bilen og så i speilet så jeg jo ikke ut.. Hadde masse brun hårfarge i pannen! Burde ikke frisøren fjerne det? Eller er det bare slurv dere ikke ser?

  3. Det finnes ikke bare lærlinger på skoler, men også i salonger. Min frisør er lærlig, men jeg er superfornøyd, siden hennes sjef alltid sjekker at jobben er gjort nøye.

  4. Hei Sølvi 😀 Jeg skal klippe meg på think hairwear hos en lærling på Askøysenteret i morgen. Håper det blir bra 😀
   Men jeg bare lurte på en ting angående pudder. Vet du om hvilke pudder jeg kan bruke som er mineralpudder og som ikke farger av på genser og jakken jeg går med. Jeg synes det er veldig irriterende og vil veldig gjerne ha et pudder som ikke farger slik av, for klærene blir ganske stygge. Håper du kunne lagt ut noen pudder du er fornøyd med 😀

  5. Hei Sølvi!
   Jeg har hele livet slitt med seboreisk eksem i hodebunnen, og lurte på hva slags shampoo og balsam du kan anbefale for meg? Legen min anbefaler noen fra apoteket, men de syns jeg bare ødelegger selve håret!De frisørene jeg har hatt har trodd det har vært flass, men det er det jo ikke, så jeg har fått veldig mange feil shampoer, da jeg ikke skal ha noe flass shampo! I tillegg bruker jeg hair ex. fra So cap (punkter), så trenger en god shampoo og balsam som tar varet på håret. Jeg bruker joico k-pak serien, men den hjelper vel lite på hodebunn?
   Blir kjempe glad for svar 🙂

  6. Hei!
   Jeg har fått veldig tørt hår og hud.
   Hvilken bra krem kan jeg bruke for hele kroppen slik at den ikke føles så tørr? På armene mine er det ganske ekkelt.. Minner meg om skallene på en FISK. Det er ikke sånn, men det ser ut som det.
   Jeg fikk permanent i håret mitt for snart 2 månder siden, noe som ble helt feil. Håret mitt ble kjempe tørt.
   Hva anbefaler du?=)

  7. hei jeg lurer på noe.
   Hår:
   Jeg har bølge fall i håret mitt eller hva jeg skal si.
   Men jeg liker det ikke da og jeg har prøvd med rettetang,som jeg bare fikk engang,jeg tror det er den som ikke virker helt eller hva sier du?
   Og jeg har skrå pannlugg som jeg bare setter opp i spenne siden jeg syns den er litt kjedelig, har du noen tips om hvordan jeg kan få ”liv” i den?
   sminke:
   jeg har lange øyenvipper,mange misunner meg,men jeg synes det ikke er noe fint egentlig,jeg vil ha korte, går det ann og gjøre noe med det?
   håper du kan svare meg for jeg ønsker hjelp 🙂

  8. mora til bestevennen min farga håret mitt (hun er frisør). jeg var blond og farga det rødt. men det begynner alderede å bleike. og hvis jeg farger håret på sommeren blir det jo ikke fint.. så bør jeg farge det til høsten igjen? elsker bloggen din!

  9. er bed head ” den lila lille runde flasken med grønn kort, er den varme beskyttende?
   jeg har hørt det, men vet ikke om det stemmer. vær så snill å svar.
   jeg har også besillt den dere” FAST ” shampoen, virker den?. jeg ble klypt av mamma, å hu klypte for mye av det. så jeg lurte på om det funker å bruke den shampoen?
   blir håret tørt?
   hva kan jeg bruke i håret etter jeg har brukt den?, å hvor mange uker må jeg bruke den?
   VÆÆÆÆÆÆR SÅ SNILL Å SVAR PÅ DETTE!
   KLEM

  10. jeg har bleika håret en del ganger hjemme og nå i det siste hos frisøren, det er slitt og detter mer og mer av .. jeg retter håret hverdag, og bruker ikke noe varmebeskyttelse eller noe.. men jeg blåser i om det detter av og sånn,men jeg lurer på, hvordan jeg jeg beholde hvit fargen i håret ? for etter jeg har farga det hos frisøren, brukt de kurene og sølvsampoene jeg får beskjed om, så blir det fortsatt gult og stygt, ikke hvitt .. vet du om noe som kan holde det hvitt ?

  11. Kan du dele dine erfaringer om sexy straight hair?? 🙂
   og hvordan man skal bruke redken extrem anti snap?

  12. Jeg skal kjøpe meg løshår i fargen #613-Lysblond 🙂
   Kan jeg da dra til en frisør å farge håret mitt sånn at det passer AKKURAT til de ?
   Eller er det vanskelig å få til akkurat farge 613-Lysblond ? 🙂

  13. Heisann,digger bloggen men jeg klarte å glømme om spørsmålsrunden:-(
   Så hvis du kan svare på dette blir jeg kjempeglad;-):
   Jeg har veldig flisete og slitt hår men er fornøyd med lengden av håret,hva skal jeg gjøre?jeg bruker $$$ mine på KMS og Sebastian,men det bare funker ikke for meg!

  14. Jeg synes det er ganske kjedelig å HELE tiden lese at man må gå til frisøren for farging og bleking. Jeg bor i Oslo, og om jeg skal bleke håret(Som jeg gjør selv hjemme) måtte jeg ha betalt MINST over 1000,- kr. Når man er småbarnsforeldre og ikke har allverdens med penger er det ikke så lett å svi av mange hundre kroner hos frisøren. Bleking og farging må holdes ved like, og det har mange ikke råd til. Så jeg bleiker det hjemme og det blir et helt greit resultat. Jeg ønsker å gjøre hva jeg vil med håret selv og jeg ikke har råd til å gå til frisøren. Forrige gang jeg var hos frisøren klippet jeg og bleika det,- over 2000 kr kom det på. Synes heller det går an å fokusere på hva man faktisk kan gjøre hjemme, og flere gode tips om det.
   Et lite hjertesukke fra ei småbarnsmor som GJERNE ville gått til frisøren hver dag!:D

  15. Jeg synes det er ganske kjedelig å HELE tiden lese at man må gå til frisøren for farging og bleking. Jeg bor i Oslo, og om jeg skal bleke håret(Som jeg gjør selv hjemme) måtte jeg ha betalt MINST over 1000,- kr. Når man er småbarnsforeldre og ikke har allverdens med penger er det ikke så lett å svi av mange hundre kroner hos frisøren. Bleking og farging må holdes ved like, og det har mange ikke råd til. Så jeg bleiker det hjemme og det blir et helt greit resultat. Jeg ønsker å gjøre hva jeg vil med håret selv om jeg ikke har råd til å gå til frisøren. Forrige gang jeg var hos frisøren klippet jeg og bleika det og det kom på over 2000 kr. Synes heller det går an å fokusere på hva man faktisk kan gjøre hjemme, og flere gode tips om det.
   Et lite hjertesukk fra ei småbarnsmor som GJERNE ville gått til frisøren hver dag!:D

  16. Hei, jeg liker veldig mye bloggen din og har tenkt å bli det samme som du ;D
   Men jeg har en problem. Jeg er en 15år gammel jente som liker å se naturlig ( altså på sminken, bruker bare maskara og øyenskygge) så jeg liker at jeg har renn hud. Jeg har ganske renn hud og jeg har ikke kviser siden jeg bruker sånn der annsikts dusj greija. Men det som plager meg at de eneste områder som blir ren det blir panna,kinner,haka,og alt ander unten at nesa og det. Altså de svarte prikker forsvinner, men jeg har ganske fettat hud på nesa og rundt litt den. Hva skal jeg gjøre? Jeg vil helst ikke bruke noe pudder eller noe sånt for å dekke det..
   Takk på forhånd ! 🙂

  17. hei.
   jeg trenger sårt råd/tips fra deg.
   jeg har fått den verste hårtjafsen i bakhode. den har kommet over tid og nå er den som en eneste stor dreadlock. den er så tett, at jeg får ikke dyttet fingern gjennom den en gang. å børste den ut er rett og slett umulig. er den eneste løsningen jeg har å klippe den vekk??? HJELP

  18. Hei.
   Så denne siden og tenkte jeg kunne spørre deg. Jeg har trikotillomani og lurer på hvor langt håret må være for å kunne sveise på løshår slik at håret blir tykkere og lengre.

  19. Hei! Jeg lurte på en liten ting..
   Jeg er avhengig av rettetang+varmebeskyttelse og har vurdert å ta antiperm, men hva er best? Hva sliter egentlig mest på håret? håper på svar:)

  20. Hei, jeg lurte på noe
   Jeg har noen små sår i hodebunnen, hva er det og hvordan kan jeg på det bort?
   Kan du anbefale noen gode ikke så dyre volum produkter, jeg har veldig glatt og blankt hår

  21. Hei:) Ville satt pris på hvis du tok deg tid til å svare på denne kommentaren, men skjønner godt hvis du ikke gjør det siden du får så mange kommmentarer hver dag. Uansett så digger jeg bloggen din 🙂
   Jeg tok en glansvask hos frisøren i går, men resultatet ble litt mørkere enn jeg hadde ønsket. Er det noe jeg kan gjøre for at glansvasken skal gå fortere ut eller må jeg bare vaske håret mye slik at fargen vaskes ut?

  22. Kan du legge ut hvordan man lager denne fletten?
   Det bilde du hadde der?
   GOOD MORNING!
   16.apr.2010 kl.06:55 i Mobilblogg2 kommentarer
   Jeg drikker vanligvis ikke kaffe, men noen dager er det nødvendig..
   Likevel kjenner jeg at det er lettere å stå opp om dagene.. Lyset og fuglene vekker meg.
   Deilig med litt sollys og varme!!
   Ha en strålende dag, dere!!

  23. Hei Sølvi!
   digger bloggen din!:D
   Jeg bare lurte på et par ting. Jeg har så utrolig krøllete hår! og det irriterer meg fordi det er så utrolig digert. Jeg tar noen ganger å retter det men hvis jeg da fletter side flette blir noe hår liggendes oppå siden jeg har oppklipt hår. Og når det da begynner å regne blir det krøllete med en gang! Har du noe tips til hva jeg kan gjøre? har du noen tips til produkter som jeg kan ha i håret sånn at det blir litt “rettere”? og har du noe jeg kan ha i håret etter jeg har retta det? og en siste ting har du noen frisyrer som man kan ha når man har utrolig krøllete hår?:P

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg