1. Jeg har glo minerals , men jeg har kjøpt den litt før mørk, det ser bare ugjevnt ut når jeg har det på meg . Får heller kjøpe meg ny. Men bare ett spørsmål , Vil du si den sitter lenge på ?
   : )

  2. Du må ikke glemme å dunke børsten på kanten av lokket for å få bort de løse partiklene før du tar det på i ansiktet! Da blir resultatet bedre. Det er også viktig å varme mineralene godt nok i lokket, gjerne litt lenger enn du gjorde på filmen.
   Men i.d. sin er bedre synes jeg!

  3. Noen som sliter med tørre partier i ansiktet? Hvordan virker Glo Minerals på dette? Sliter med at det begynner å flasse dersom jeg får pudder o.l. på steder der jeg feks har hatt en kvise…

  4. man blir grå av det pudderet , har prøvd det selv 😉
   id sminke er mye mye mye bedre ! men også dyrere .

  5. Blir du grå i ansiktet bruker du bare feil farge!! Id sin er bra, men jeg synes den kan bli litt glinsende.. Det gjør ikke glo, men hver sin smak;)

  6. Jeg har i.d. bare minerals kit. Du får med et transparent pudder som gir en litt mattere overflate og sminken holder seg lengre. Ikke så dyrt egentlig, koter 998 ,- for 2 foundation pudder, 1 all over face warmth, 1 mineral veil (transparente pudderet) Og 3 koster.
   Når jeg blir fri for id, skal jeg kjøpe meg flytende glo minerals. 🙂
   Bra blogg! 😉

  7. Jeg har verken prøvd Id eller glo minerals, men jeg bruker Loreal sitt true match minerals. Hva har du å si om det?

  8. Bra tips, men nå er det ikke alle her ute som har like fin hud som det ser ut til at du har. Dekker dette partier med en del urenheter og sånt? Kanskje du kan ha et innlegg om urenhud 🙂

  9. Madeleine: jeg har også uren hud som har en del røde flekker og også noen tørre partier. har ikke prøvd glo minerals, men vet hvertfall at i.d. sin concealer og fundation dekker dette nesten perfekt. Lykke til:)

  10. Har prøvd ID sin mineralfoundation, samt en del billig-mineralfoundationer (Isadora, Loreal osv.) Men jeg liker ikke foundation i pudderform. Jeg er alltid mer fornøyd med resultatet med flytende foundation, men de flytende foundationene jeg har, er ikke særlig snille mot huden.
   Vet du om Glo Minerals har en flytende mineralfoundation?
   Og om de har, hvor får man kjøpt den?

   Bloggen din er rett og slett genial. Er inne her hver dag for å hente insperasjon. Fortsett sånn, Sølvi! 🙂

  11. er innom hver dag og sjekker! digger denne siden! fått mangen fine tips som jeg og har testet og funker ganske bra 🙂 men mitt hår er krøllete, så er ikke alle som passer for meg, så jeg lurer på om du kunne vist noen tips for krøllete skulderlangt hår? 🙂

  12. Jeg har prøvd i.d, synst ikke den er sånn kjempe bra. Glo har jeg ikke prøvd. Men min favoritt er TROMBORG (kjøpes på hudpleiesalong, f.eks wahwah). Du får MYE MYE mer gøld i huden enn hva du får med id sin. Til dere som liker id, dere kommer til å elske tromborg;-)

  13. du trenger JO IKKE pudder engang ! du hadde så fin og ren hud uten sminke da ! jeg har SÅ mange urenheter og misfarginger rundt om på HELE ansiktet. du er heldig .!

  14. alle tv stasjoner har valgt å bruke glominerals istedenfor i.d fordi det ligger mye finere på huden .Alle tv camera skal jo tett innpå ansiktet å da er det viktig å ha en feilfri hud derfor har de valgt å bruke glominerals 🙂 jeg bruker bare glo sine sminker ,men ikke prøvd den der enda ,det vil jeg gjøre 🙂

  15. jeg har flere venninder som bruker loreal pudderet, de sier det blir pudder over alt, på gulvet, klærne osv. men alikevel bruker de det pga den er så go å bruke.. selv har jeg aldrig prøvd det, men vurder sterkt i.d. sin eller glo m. Men “søler” man like mye med disse??
   Eller kanskje det har noe med at man må ha på seg fuktighetskrem først?

  16. Her er Glo Minerals sin nettside=) Har ikke fått sett så mye på den, men den virker bra=)

   Jeg har prøvd i.d. tror det var solpudder eller noe (fikk prøve litt av min kusine), og jeg har aldri glitret så mye i hele mitt liv. Var glitter på alt og alle som jeg var borti… Men tenkte å prøve Glo Minerals når bare lønningen kommer på konto.

   Hvordan er Glo Minerals i regnvèr uten paraply? 😉

  17. I regn uten paraply? Hehe.. Jeg har ikke akkurat testet det, men vet ikke om noen makeup som holder i regnet. 😉

  18. Man får kjøpt dette pudderet, samt alle de andre glo produktene på skjønnhets salonger! Jeg har prøvd av en venninde før, og er veldig førøyd med det:-D

  19. Jeg har litt fet hud i panna og på nesa, så jeg er ikke så glad i flytende foundation. Er glo bra for litt fet hud? Får man bare kjøpt det på frisørsalonger?

  20. Jeg har erfaringer med både i.d og glo.
   Ids er litt mer glinsende og har et hint av skimmer i,
   Glos pressede pudder er mattere, som sølvi sier.
   Jeg vet ikke helt hvilken som er min fav, så jeg bruker begge;) Glo til spesielle anledninger og id til vanli=) hehe, btw id kjøpes billig på feelunique.com og strawberrynet.com

  21. du har utrolig FINT hår. Men har du noen tips til noen kvisekremer? hadde vært fint med en video eller et innlegg, :))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg