Uten frizz!

img8792
Foto: Øyvind Ganesh Eknes
Styling: Sølvi Bjørnevoll

Modellen min, Elisabeth er sminket med glo minerals sin sminke!

Glatt, rett , sunt hår uten frizz er ikke akkurat det vi har etter den tørre vinteren.
Kjøp deg en god kur. Fuktighet eller proteiner. Spør frisøren din om hvilken som passer ditt hår.
En balsamspray og en antifrizz krem eller olje før du føner.

13 kommentarer
  1. hei:) jeg har nettopp bleket håret mitt og det ble nesten helt hvit/grått. jeg gjorde det med frisøren og jeg tok en mini color etter det siden jeg ble misfornøyd. men jeg ble ikke fornøyd nå heller stripene som jeg bleket er fortsatt grå/hvit. tror du at det hjelper vist jeg tar en glansvask som er veldig mørk? jeg vil at stripene ikke skal synes:) blir kjempe glad vist du svarer enten til mailen min eller her for jeg går ikke på skolen sånn som dette!!!:)

  2. hei:) jeg har nettopp bleket håret mitt og det ble nesten helt hvit/grått. jeg gjorde det med frisøren og jeg tok en mini color etter det siden jeg ble misfornøyd. men jeg ble ikke fornøyd nå heller stripene som jeg bleket er fortsatt grå/hvit. tror du at det hjelper vist jeg tar en glansvask som er veldig mørk? jeg vil at stripene ikke skal synes:) blir kjempe glad vist du svarer enten til mailen min eller her for jeg går ikke på skolen sånn som dette!!!:)

  3. Hei du som nettopp har stripet det. Gå tilbake til frisøren og fortell det du mener. Da ordner de opp:) Ikke ta mørk minicolor i det!! Men hør med frisøren.

  4. det var frisøren som tok oppi mini color i det:/ for jeg dro tilbake og klaget. men vet du eventuelt hvordan stripene blir når de er bleket og om jeg tar opp i en mørk glansvask?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg