KULT!!

Jeg digger denne trenden. Høy hale og stramt bort fra ansiktet.
Håret skal være rett og glansfult!!
Shinespray er tingen her:
Silksheen fra Kms er gull!
 Brunette goddess fra Tigi- utrolig bra!
 Sexyhair sin shinespray! En av favorittene!

Les om dagen min her– http://www.zolvi.blogg.no

27 kommentarer
  1. Det er ganske kult, hvis du har en stor kjole med masse detaljer, for da ser folk også på kjolen og ikke bare på hår, sminke og accssesories:)

  2. Hei sølvi.
   Kan du skrive om akkuratt hva du har gjort med håret ? jeg har selv platinablondt, men vil ha mørke striper i det. Hvordan bør man gjøre det ?
   Tar du både mørke og lyse striper i håret når du tar etterveksten ?
   Liker bloggen din kjempe godt 🙂

  3. Jeg er en jente på 13 (!!!!) år som har et problem. Når håret er vått, kan jeg dra ut sikkert 100 hårstå bare jeg tar litt på tuppene mine, hva kan jeg gjøre med dette? Det er ingen proffe frisører her, må til Hammefest for og dra til friøsr. Hvilken shampoo burde jeg anskaffe? Jeg bruker Elvital nutrigloss, og en hårkur fra SP.(Wella)

  4. hvordan krøller man håret med en rettetang? kan du lege et innlegg for å vise på videoblogg eller noe ? Hadde vært fint om du hadde gjort det! 🙂

  5. hei zølvi!
   jeg lurte på om du har noen tips mot elektrisk hår?
   jeg har langt hår og det står bokstavelig talt rett ut for tiden.

  6. Selger dere/ har du prøvd noe fra Alterna? Tror ikke de er så kjente i norge, men i sverige er de store og eksklusive. Selger de i salongen hos oss, og de har utrolig mange gode produkter hvor shine sprayen er en garantert favoritt. Masse shine uten å tynge håret:)

  7. Hei Zølvi !
   Kan du svare meg på dette litt kjapt – hvor lang tid tar det å “bølge” håret med bølgetang ?
   Hvis ikke du har tid til å svare , kan noen andre som leser denne kommentaren gjøre det da ? 😀
   Takk på forhånd ! 😛

  8. Det tar litt tid, spørs hvor langt hår du har, men går fort en time !
   Til Zølvi:
   Jeg har ganske mørk brunfarge på håret mitt, farget det permanent for ca en måned siden..
   Har lyst å farge håret mitt med en veldig kald blond farge som du hadde før, og en fin sjokoladebrun farge under.. Tror du det er mulig med den fargen jeg har nå? Og hva heter fargene du bruker/brukte?

  9. Hei. Jeg fikk en tang til jul som inneholder to forskjellige størrelser på krølltang, en slettetang, kreppetang og ett eller annet som kalles børstetilbehør. Men bruksanvisningen var skikkelig dårlig. Og da jeg skulle bruke krølltanga, fikk jeg det ikke til. Merket på tangen er mileX. Jeg lurte på om du kunne svare meg på bloggen, hadde vært fint 😀 !

  10. Hei 🙂
   Jeg har tenkt på å kjøpe en ny rettetang. Jeg vet ikke helt hvilken jeg vil ha, men har tenkt på
   HH simonsen sin digital rettetang. Er den god, og er den en annen type rettetang du kan anbfale ? ( utenom GHD )

  11. Hei! Siden du har utrolig mange spm hver dag, så kommer du sikkert mest sannsynlig ikke til å svare på denne, men jeg gjør et forsøk.
   Min naturlige hårfarge er lysbrun. Så har jeg vært til frisøren ca 3 ganger i løpet av ett halvt år og har da farget det mørk brunt. Men, nå vill jeg ha min lyse farge tilbake, fordi at for det første er jeg lei av og ha så brunt hår og for det andre ser jeg så hvit ut i fjeset når det er så mørkt..
   Er eneste muligheten for å bli lysere, og legge masse striper i det?
   Isåfall, da blir håret utrolig tørt, har du noen tips til hva jeg kan gjøre da?
   Setter VELDIG stor pris på svar 🙂

  12. Hei Zølvi!
   Jeg skal snart på ball, og jeg lurer veldig på hvordan hår jeg skal ha. Har du noen bra og enkle frisyrer som du kanskje kunne lagt ut på en videoblogg?
   Tusen Takk !

  13. hei Zølvi 🙂
   Jeg skal også snart på ball, har du noen tips til enkle og lette frisyrer jeg kan gå med?
   Kan du legge ut en video der du krøller håret med bølgetang?
   Og jeg har selv lyseblondt hår, og vil nå ta noen mørke striper i det hos frisør. Har du noen tips til farger som passer?
   Takk for en super blogg!

  14. er du nøtt til å ha varmespray før du stritter håret? :p digger bloggen din! men det er jo siden du er fra bergen 😀

  15. Hei! Jeg vet ikke om det er mulig å få svar på spørsmålet her på bloggen da det egentlig ikke har noe med innlegget å gjøre, men jeg er litt bekymra her jeg sitter. Et par uker før jul farget jeg mitt lyseblondehår sjokoladebrunt. Det ble en fin farge, ble ikke grønt, ikke for rødt, rett og slett: sjokolade/karamell (jeg farget det selv hjemme). Men, jeg har ikke lyst å være sjokoladebrunette veldig lenge. To-tre måneder holder lenge for meg og jeg har derfor lyst til å etterhvert få det blondt igjen. Hvordan anbefaler du meg å gå frem? Vil gjerne være blond til mars/april. Er dette en vanskelig prosess og kan noe av det gjøres hjemme?

  16. Har du noen tips til å holde styr på luggen? Har noe fall i håret og ganske lang lugg til under øyenbrynene. Luggen er fin når den er nyordnet og nyvasket, men med en gang jeg beveger meg utenfor døra flyr den til alle kanter, krøller seg og er ikke lenger så fin. Kunne tenke meg noe som tynger luggen, men er matt og ikke gjør at den blir seende fettete ut. Noen tips?

  17. Hei! 🙂 Titter innom bloggen din nå og da, og du har kanskje allerede skrevet om dette, men jeg spør likevel.
   Jeg er en jente som alltid har hatt langt/halvlangt hår, og har de siste mnd blitt litt lei/lysten på forandring. Har veldig lyst å klippe meg kort i den forstand at det ligger på skuldrene/lang bob. Jeg har en sånn hårtype med litt fall i, og i og med at det er så langt som det er (type nedforbi puppene/midt på) så holder det seg heller aldri stritt dagen lang uansett hvor mye jeg glatter/stritter/retter det. I tillegg tar det såklart superduperlang tid å ordne håret på morgenen; vasking, føning, retting, ..osv.
   Poenget mitt er: Når jeg først har stylet håret ferdig, så liker jeg det. Men når jeg har det korte partiet fremme og det lengre partiet hengende bak på ryggen (da ser det ut som om jeg har en type lang bob) så liker jeg dette også. JEG VIL KLIPPE DET KORT, MEN ER OGSÅ LITT I TVIL. Hva anbefaler du? Bortsett fra standardsetningen: “ikke klipp deg, da”. Jeg har lyst på forandring 🙂
   Hilsen Ida (17) 🙂

  18. Jeg hadde ganske langt hår før, ca til like under puppene. Og så klippet jeg meg. Til rett under kjeven kanskje . Jeg kleddte det godt , og fikk masse positive tilbakemeldinger. Og så er det kjempelett å style om morgenen . Hvis jeg bare tar litt balsam i håret når jeg er i dusjen, trenger jeg ikke å børste håret de to neste dagene. Jeg har helt rett hår, da . Men nå har jeg kjempelyst på langt hår igjen, og sparer og sparer, og det tar ganske lang tid. Angrer egentlig ikke på avgjørelsen om å klippe meg , men skulle ønske at det var lengre , for da er det lissom flere frisyrer man kan ha . Men hvis du ønsker forandring, så ville jeg satset , og gjordt det . Håret vokser jo ut igjen senere hvis du ikke liker det uansett 😀

  19. Takker så mye for svar! Det hjelper å høre andres meninger og erfaringer 🙂 Får diskutere det med frisøren! 😀
   Takk igjen 😀 😀

  20. Hei Jeg har en kjempe stor panne og jeg føler at den pannen blir større og større etter hvert… hva kan jeg gjøre for at den ikke skal blir større og hvilken type hår frisyrer kan eg gå med? eller hvordan ville d vært fint hvis eg hadde klippet d? kan du svare på dette spørsmålet snart som muig? please?

  21. Har 1 spørsmål til deg 🙂
   Jeg har krøllete hår og har derfor hakket håret mitt opp sånn at det skulle bli bedre. Men nå er det alltid noe hår som henger i veien og jeg vil ha det inn i halen min 😀 er det domt av meg då å samle, kan de kanskje bli litt for tungt med krøller ? Har oså lyst å spare til lang hår, men det vokser så seint :/ Håper du kan svare meg om hva som er best for krøllete hår ? 😀

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg