Jeg tester


Fixing mist fra L`oreal.
Fikserende spray med sterkt hold.
Reparerer og styrker.
Passer alle hårtyper.
Pris: 279,-

9 kommentarer
  1. Jeg har et spørsmål til deg; er det mulig å lage “klipp-ons” av extensions. Jeg har ekte hår jeg hadde i håret mitt som extensions, men ønsker nå å lage clip on av det om det er mulig?
   Ønsker deg en god helg 😀

  2. Hei, jeg har et spørsmål til deg.
   Når jeg bruker hårprodukter i håret mitt, og skal vaske håret mitt med shampoo, så skummer det ikke. Har du noe tips til hvordan håret mitt kan skumme med shampoo selv om jeg bruker hårprodukter?

  3. hei. Fin blogg =) Lurte på noe, jeg er blond og har bleket det hos frisøren en del ganger. Er egentlig litt mørkere enn mørk blond i håret, men i sommer farget jeg det mørke rødt så frisøren avfarget det og bleket det en del da jeg bestemte meg for å bli blond. Nå vil jeg ha brunt hår og skal farge det hos frisøren, men lurte på kan håret bli grønt? =S eller kan de ta masse mørke striper i håret så blir det brunt. Vil helst ha brunt hår litt fort. Har du noen tips? og hva tror du? Håper på svar =)

  4. Hei:) Jeg trenger desperat hjep!!
   For omtrent en måned siden hadde jeg sort hår. Jeg dro til frisøren for å farge det tilbake til min ekte hårfarge, altså blondt. Jeg sa til frisøren at hun hadde frie tøyler, bare jeg gikk ut av salongen blodt. Først bleket hun håret mitt med den sterkeste blekingen. Deretter bleket hun det 3 ganger til utover 2 uker. Nå er håret mitt helt ødelagt, jeg har bob med lugg så jeg har ikke mye hår jeg kan miste før alt er borte. Håret føles ut som gummi når det er vått, og som sauull når det er tørt og ikke minst er håret gult, og noen plasser er det en litt oransje nyanse i håret. Jeg kjøpte hårkurer, sjampo og balsam hos frisøren men ingenting hjelper. Har du noen tips? Please..!
   Need help, please!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg