FRESH!


Foto: www.hji.co.uk

Oppklipte lengder og volum er i skuddet.
Her har du en ny, leken variant.
Designlinjen kan være rett, eller diagonal forover som i en bob.

Lek deg med nye stylingprodukter som saltvannsspray, kremer, voks, gelspray,
volumprodukter og serum.
Nå skal jeg straks i dusjen og teste ut
S factor diamond dream!
Dere får sjansen til å vinne et sett om ikke så lenge;)

15 kommentarer
  1. kan du skrive om et innlegg ved å behandle et hår !? PLIS ddet er krise for meg , seriøst. håret mitt er skikkerlig krise. og jeg bruker kerastase produkter.. plis help me. har tynt å slitt hår etter farging- og jeg har litt grønnskjær , og vil ikke slite mer, hva kan jeg gjøre ? SVAR RASKT, PLIS

  2. Har et spm her:) jeg kjøpte en tigi shampoo på nettet, men er det like bra som i en salong?

   PS: digger bloggen din, fast leser:D

  3. hei, er det dumt og vaske håret hvær dag ?, sliter det på håret? 🙂 eller hva er maks ganger i uka man kan.

  4. Hei 🙂
   Eg lurte på om det er best og farge håre eller stripe håre visst du har mørke blondt hår og vil ha de litt lysere men ikkje san kjempe lyst men ei vil ha de lyst.
   ka trur du blir best ? 🙂

   Håper du svarer 🙂

  5. Åh, jeg har tenkt på å klippe meg kortere og dette ser ut til å kanskje bli frisyren jeg går for. Noe i den duren i alle fall : D Kjempe bra blogg!

  6. når skal folk skjønne at sølvi er FRISØR og kun frisørmerkene, altså ingenting som er kjøpt på rema1000, H&M eller cubus er bra. (selv om feks syoss reklamerer med at de er like bra som de profesjonelle så er dette nettopp REKLAME, de lover og lyger som det heter…)

   Selv mener jeg at billigmerkene kan fungere helt utmerket om håret ditt er i bra stand. Om håret er slitt, om du sliter med flass eller lignende så bør du finne noe bedre.
   (jeg brukte selv billigmerkene helt til jeg tok permanent retting av hår, da måtte jeg bytte til de dyrere merkene)

  7. Hei! Skjønner at du kanskje blir lei av mye hårprodukt spørsmål, har googla mye osv. men finner ikke svar. Jeg har veldig tjukt hår, med veldig mye krøller. Har rettet håret mitt i noen år(med varmebeskyttelse så klart), men tenkte og ta en pause fra rettetangen og gi krøllene en sjanse, er ikke så glad i de, fordi jeg har ganske kort hår, så ser litt dumt ut. Men, her er spørsmålet mitt: Har kjøpt meg Matrix Curl Life serien i frisørsalong i håp om å få litt finere og mer “separerte” krøller som jeg ser mange jenter har. Men eneste jeg endte opp med var større krøller. Har bare brukt shampooen og balsamen to ganger til nå, så det jeg lurer på er om dette vil bedre seg etter tid? Eller bør jeg satse på noe annet? Håper på svar! Takk på forhånd:)

  8. Et fort spørsmål til deg Zølvi:) – jeg sliter med fett hår og bruker nå en veldig bra shampo fra seasson som absolutt hjelper, men føler likevel at håret mitt blir fort tungt og fett. er det dumt av meg å bruke hårspray og slike produkter (bruker også balsam) siden jeg sliter med dette? har du noen tips? veldig slitsomt å MÅTTE vaske håret hver morgen.
   Hilsen j19

  9. Hei hei:-)
   Har du en god (gjerne litt billig) ansiktsskrubb og anbefale meg? Gjerne en man kan få kjøpt på nett?!:-) Flott blogg forresten. Keep up the good work;);)

  10. Glemte å si: Sliter en del med fet og uren hud… så kanskje det finnes en god skrubb som passer godt for dette?:-)

  11. Sigrid- Jeg e her for å hjelpe deg vettu:)
   Den vil nok hjelpe deg med å få finere krøller, men vil du dempe dem bør du kjøpe en flat out- eller en litt mer tyngende shampo.
   Jeg synes krøller er kjempefint -bruk dem! Prøv med en krøllekrem for å dempe brus. Kms sin eller foxy curls til tigi er gode:)

   Oda- hehe, sorry. Så lenge du bruker gode produkter kan du vaske hver dag. Jeg vasker annenhver og synes egentlig det holder:)

  12. S factor diamond dream er det noe man kan få kjøpt på salonger? Har bare sett color, smoothing og healt.. er diamond dream for blondt hår eller?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg