HÅRET VOKSER FORTERE!


Denne shampoen skal få håret til å vokse fortere.
FAST er en aminoberiket hodebunns-shampo og conditioner som stimulerer hårsekken til å gi raskere hårvekst og kraftigere hår. Serien inneholder urter og aminosyrer som øker veksthastigheten med opp til 45%

Skal brukes hver dag sammen med balsam. Maseres i hodebunn og må ikke forstyrres av stylingprodukter eller andre ting som kommer i kontakt med hodebunn.

70 kommentarer
  1. kanskje et dumt spm.. men hvordan får du lagt ut bilde slik ved hjelp av bildelink. Jeg finner ingen magisk html kode eller lignende *irriterende*

  2. Det funka på meg! Du må masera det godt inn. Det positiva me shampooen e at håret vokse fortere å fekk mer volum. Det negativa va at du fekk litt tørt hår å du må bruga både shampooen å balsamen får at det ska funka best. Men det e jo bare te å ta en hårkur de gongene du isje vaske håret.

   Gå inn her: http://www.nisim.no og trykk på FAST. Det koste 400kr tilsammen for shampoo og condition. Eg fekk og 4 prøver av Nisim mot hårtap, å di åg funka!

   Anbefale på det sterkaste for di som ønske lengre hår.

  3. hmm..
   frisøren min sier jeg har veldig tjukkt hår og har hår til 3 personer:o

   men jeg tror har lyst til og prøve, litt angst for måne:p
   føles så tynt oppå krona ell hva jeg skal kalle det..

  4. Jeg har prøvd den. Jeg fikk ganske tørt hår , men det vokste raskere ! Nå har jeg stoppet opp med den og bruker en annen for å gjennoppbygge håret igjen.

  5. Hmm, hadde vært artig å prøvd! Ønsker selsagt langt hår i rekordfart, og har ikke penger til extentions.

  6. Hm, virker jo utrolig greit, men kjipt hvis håret blir tørt av den. Har endelig fått alle striper ut av håret mitt, slik at nå er det bare naturlig hårfarge igjen, derfor eg håret mitt litt kort av å ha klippet dem vekk. Men at det blir tørt? Hm, da får jeg vel bare gjennomgå tolmodighetsprøven 🙂

   Sølvi!: Kjempeflott blogg du har. Har tipset meg masse, bruker f.eks fiskebeinsfletten mye for tiden. Ros til deg! 🙂

  7. jeg har 1liters lasker av fast. er kjempefornøyd. når jeg skal ta på balsam så maserer jeg den inn i hodebunnen og tar på kur på resten av håret så tar jeg på badehette og går rund med det i 10 minutter.

  8. OI! DEN MÅ JEG HA ! Hadde tenkt og kjøpe med extentions, men det er jo så utrolig dyrt! Også er det jo mye kulere når det er ditt eget hår da 😀 Jeg viste ikke at ett sånt produkt fantes jeg ! 😀 SUPERT !

  9. Oi, men du hvordan kan det der funke da ? håret mitt der ganske kort. til normalt vokser det alt fra 1-2 cm i mnd. men med den der hvor mye vokser det da i mnd ? 😀

  10. husk nå jenter at 45% høres mye ut men det er ikke så mye. dere får ikke lagt hår på en uke lzm =p vist håret ditt voser 1 cm i mnd så vil disse produktene (vist du bruker de riktig) få håret til og vokse litt under en halv cm mere i mnd. det vil si ca 1.5 cm i mnd.

  11. hvorfor blir håret tørt egentlig ? å det står at ma ikke kan bruke andre produkter i håret, kan jeg ikke bruke kur etter på da? for at håret ikke skal bli tørt ?

  12. Heisann!

   Fungerer denne? Trodde ikke det fantes hårprodukter som fikk håret til å vokse fortere..? Trodde dette måtte komme innenifra?:-)

   Marianne

  13. Dette er bare reklame. Shampooet får ikke håret til å vokse noe fortere. Har prøvd den i 3mnd. pga at en dårlig frisør klippet stykker håret mitt før jul.Brukte bare denne shamoppen pluss balsam. Resulterte bare i tørt, livløst hår som ikke vokset noe særlig pga at det fliset seg. Nå har jeg også blitt allergisk mot aminosyrene i den, så jeg har fått veldig hodebunnsproblemer.

  14. Jeg skal iallefall prøve denne!! Jeg klipte meg for en uke siden og sitter nå med kort pannelugg og en merkelig frisyre! 🙁 Skal gifte meg om 4 mnd…så jeg håper virkelig at dette funker!:)

  15. heisann 🙂 vorker hårte forteret ?
   og hvor mye koster den og hvor får jeg kjøpt den ?:)
   ps : bor i bergen !

  16. er det sant? elr er det bare reklamer o sont om di har garnti at shampooen virker son ?? va fean hva er adressen demmers:D

  17. Hvor kjøpes disse ? Jeg har lett i alle slags butikker, de hadde den ikke engang i frisørsalongene jeg har vært i 😛 Og koster det mye å kjøpe på nettet?

  18. Jeg har prøvd F.A.S.T Shampoo og balsam, det fungerte rimelig godt! jeg har no snart fått en årsvekst på 7 måneder.. men jeg tar B vitaminer itilegg, også spiser jeg mye frukt og masserer hodebunnen. Anebefaller dette virket strålende på meg!

  19. hmm… blir liksom litt redd for sånne ting. Klipte meg ganske kort før jul, men har veldig lyst på 8 cm til med hår xD. kanskje jeg skal prøve den, men får angst for det med tørt hår og sånn :S

  20. hei, ser mange som skriver at håret blir tørt å flisete av denne sjampoen. å at de ikke er annbefalt å bruke andre kurer i tilegg, som kommer i kontakt me hodebunnen,men hva me en kur man har lett i tuppene da?som ikke gnues i hodebunnen?vil de ødlegge prosessen?

  21. Men jeg har veldig tykt hår, blir håret enda tykkere av shampoen og balsamen? Jeg vil ha lengre, ikke tykkere hår!

  22. Lure på om man kan få måne/ miste håret? for jeg har ganske tynt hår. og virker den? for jeg har veldig lyst på langt hår. mn må du bruke noe for og gjenoppbygge håret etter på dette?

  23. Er det meninga og BARE bruke det i hodebunn? og ikke resten av håret, fordi det blir slitt. Eller misforstår jeg da? 🙂
   Har plan om å kjøpe meg det, for håret mitt er det tregeste som vokser i hele verden! Men jeg trenger derfor litt forklaring om hvordan den brukes 🙂

  24. har vært hos frisøren på mandagen, og jeg skulle egentlig ha håret mitt bare litt kortere enn det var,men hun klippet det altfor kort:( og på 9. mai skal vi ta vårbilde..hvordan skal det gå?:( vennina mi sier at det vokser fortere hvis du masserer hodebunnen med shampoo. Har nettop gjort det og håper at det funker 🙂 men etter det dere har sagt med FAST shampoen ikke får håret il å vokse fortere, eller at det går å få håret sitt til å vokse fortere?? er forvirret.
   -Misfornøyde jenta som gruer seg til vårbilde.

  25. Skinna meg og angrer som faen. Spiser mye frukt, betakaroten, b vitaminer og malte ekstrakt. Vurder å kjøpe denne saken her, men funker det?

  26. Har 50cm langt hår, og ønsker meg gjerne 60-75cm langt hår på UNDER ett år. Om ett år vil jeg minst ha 75cm langt hår. Ønsker ikke produkter som gjør håret mitt tykkere, siden jeg har ganske så tykt hår. Er forresten 13 år og er konfermant neste år. Fungerer F.A.S.T froduktet, eller har dere noen andre produkter å anbefale?

  27. jeg har brukt shampoen og Balsamen i 1år nå syns håret mitt har vokst ,men vet ikke om det er disse produktene som har gjort at det har vokst fortere .tar B vita min og Beta karoten og.Kuerer håret ganske ofte .Har ikke merket at håret har blitt tørt .men vil gjerne prøve shampoen og Balsamen igjen .Produktene kjøpte jeg første gang på nett ,og vært på en frisørsalong på Vestkanten i Bergen .Lykke til til dere alle

  28. Hvis noe virker for godt til å være sant, så er det som regel det. Spis B og C – vitamin, kjøp en frisørsaks, stuss når du ser håret begynner å dele seg.

  29. Hei Solvi 🙂 Jeg har kjøpt meg fast shampoo og balsam, men så kjøpte jeg også med en joico hårkur, men som du skriver her skal ikke andre ting forstyrre hodebunnen, vil det da si at jeg ikke kan bruke denne hårkuren?

  30. Jeg har brukt både shampooen og balsamen i flere måneder. Håret mitt har vokst, men ikke noe mer enn det vanligvis gjør. Tror folk innbiller seg at håret vokser fortere fordi de faktisk følger med på hvor mye håret har vokst, og det gjør man jo ikke til vanlig. Håret mitt ble bare helt jævlig av shampooen. Bruker du ikke balsam, blir håret ekstremt tørt og flokete. I tillegg var jeg nødt til å dusje og vaske håret mitt hver eneste dag. For når jeg våknet om morgenen var alltid håret mitt skikkelig fett. Nå har jeg byttet til en billig shampoo til 40 kroner. Og nå trenger jeg ikke vaske det like ofte. Funker mye bedre !

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg