Få volum i håret!


Er du lei av flatt og tynt hår som klistrer seg inntil ansiktet? Det er utrolig hva litt volum kan gjøre med looken din!

Stort og sexy!


Og det er utrolig hvor enkelt det egentlig er å få større hår! Kvinneguidens hårekspert, Sølvi
Bjørnevoll, jobber med å eksperimentere med dette hver dag. Hun har mange gode tips å komme med, her får du noen av hennes hemmeligheter.

– Volumiøst, stort hår er sexy og det finnes mange triks for å få til dette, sier Sølvi.

Les resten på Kvinneguiden

3 kommentarer
  1. Har du noen tips til hva man kan gjøre med pannelugg som lett krøller seg? I tillegg til rettetang. Er jo finest når den er helt rett

  2. Hei Sølvi! 🙂

   Jeg har nettopp dette problemet. Er blitt stor fan av Osis + elsker dette produktet, har nettopp begynt å bruke det. Jeg må alltid bruke veldig lang tid på badet for å få til den rett frisyren. Turper det i tillegg!
   Når jeg kommer frem til det endelig resultatet og er fornøyd med håret, går det en stund så ligger det nede igjen*oppgitt* :/ Vet ikke hvordan jeg kan få volum bak på kronen(eller generelt volum i håret) uten at det faller ned igjen. Har veldig langt asiatisk hår,glatt/stritt er det også. Så det er kjempe enkelt å få ut floker i det, om jeg har(f.eks turperingen!). Håret rekker meg ned til brystet. Har skjevt skille og med liten kort pannelugg som ligger over til høyre side….

   Noen tips?
   Eller tips generelt til kule frisyrer med det håret jeg har?

   Please hjelp meg! 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg