1. Du er så fin med pannelugg!=) har og lyst på det, men har krøllete/bølgete hår, så da må jeg vel rette det hver eneste dag..

  2. Hei! Jeg er ei jente på 17 år som trenger litt råd! Min mor er frisør, så sånn sett får jeg jo den hjelpen jeg trenger. Men det er greit med råd fra andre frisører igjen.

   Jeg bruker hair extensions, og har brukt det i 1 år nå. Har veldig kort, tynt og slitt hår pga mye farging fra tidligere, og nå siden jeg bruker extensions. Akkurat nå har jeg pause fra extensions, og har vært uten i ca 2 uker, og jeg holder på å dø. Jeg føler meg bokstavelig talt stygg med kort hår, og skal derfor neste uke sette på igjen.

   MEN, har du noen råd og tips til meg anngående mitt slitte og tynne hår? Hvordan få tykkere hår? Min mor sier jeg er nødt til å la håret mitt hvile mer, men jeg klarer ikke vente lengre. Venter liksom på å bli “pen” igjen om du forstår. Blir helt gal her.

   Så har du noen råd for hvordan jeg skal få tykkere hår?

   Mvh Frida Pernille.

  3. Lina: Nei, bølgete hår er enda bedre:)! Prøv;)

   FP: Hva med å bygge det oppigen med proteinkur? + Ferre extension enn sist? For eksempel kun bak neste gang og ikke på sidene;) Det har jeg.

  4. Noen anbefalninger angående varmebeskyttende-produkter? Gjerne som kan brukes både ved bruk av føner, krølltang og slettetang.
   Lurer samtidig på om det er noe kvalitet på de slettetangene man får kjøpt i elektro-butikker (keramisk overflate), eller om man bør kjøpe i en frisørsalong? Godt merke å anbefale?
   Tusen takk for svar:)

  5. har fått mye bruk for tipsene dine!
   Takker utrolig mye for de 🙂
   Men jeg sliter fortsatt me den fletten som sitter fra pannluggen til øret
   men som du sier, øvelse gjør mester!
   fortsett slik du gjør !

   MVH Marte Christina Svedal

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg