VINN KMS PRODUKTER!!!

Ny konkurranse hvor dere kan vinne KMS produkter!!
Blant annet favoritt-makeoversprayen!!

Hvilken norsk kjendis synes du er tøffest på håret?

Skriv navn på kjendis og begrunne svaret ditt.

Signere med ditt navn og/eller bloggadresse.
Vinneren blir annonsert neste fredag!

LYKKE TIL!

49 kommentarer
  1. Jeg synes helt klart Jan Thomas er kulest på håret.
   I en alder av 40 får han fortsatt unge jenter ( eller gutter) hehe.
   etter seg, og til og være norsk kjendis, er det dritbra. “Skjegget” hans passer også veldig til frisyren hans, som er bra gjennomført, men alikevel lett og lekent!

  2. Jeg må nok også si Jan Thomas :). Det er umulig å tro at han er så gammel som han er og selv om mange misliker han så fortsetter han med sin egen stil, og jeg synes det er tøft av han at han foretrekker å jobbe i Norge istedenfor Hollywood :). Han står på sitt og han vet hvordan han skal style seg selv (og andre) 🙂

  3. Hei. Flott blogg!! Håper det er ok at jeg skriver inn et spørsmål her.
   Jeg har for to mnd siden hatt svart farget hår. Dette avfarget jeg to ganger hos frisør.
   Nå har jeg lysnet det hjemme men selvfølgelig er det fortsatt litt gult. Har lilla shjampo og kur så jeg er godt forberedt!
   Det jeg lurer på nå er om det går å farge håret for å få bort det gule.
   Hva skjer visst jeg feks tar Loreal feria metallic silver blond? Er redd det kan bli grønt..
   Men jeg tror jeg har oppfattet rett at jeg kan farge håret etter bleiking for å få en kald nyanse.
   I etterveksten skal jeg etterhvert stripe håret med poly blond silver shimmer blond da jeg er såpass mørk at lysfarging ikke kommer til å fungere.
   Slenger meg på konkuransen, veit ikke om Vår Staude beregnes som en kjendis:) men jeg synes hun er fin på håret. Lysfargen er veldig fin og klippen er stilig!

   Mvh Linda

  4. Velger en kvinnelig Norsk kjendis jeg da. Synes Ane Dahl Torp er alltid veldig fin på håret jeg da. Hun er flink til å variere, alt fra kort til langt og hun kler alt like godt synes jeg. Flott dame!

  5. Dette er ikke å betegne som smisk å du ser sikkert på deg selv som e “kjendis” mn synes håret ditt er så utrulig vakkert Sølvi. Skulle ønske jeg hadde samme fasong, lengde og farge som deg, det er dødstøft:) har spurt deg før om fargen og driver nå en prosess for å få mitt mørk brune hår til å bli slik den fargen du har.
   Ellers synes jeg at Jenny Skavlan burde få kredit for både hår og stil, hun er veldig vakker mn er ikke som andre kjendiser å tar helt av fordi om det hagler med komplimenter rundt henne. All ære til henne for det:)

  6. hmmm 😛

   Kan jeg si deg ?

   Du har et så utrooolig tøfft og berre lækkert hår du så det er ikke måte på! og fargen du har på håret det kan ikke beskrives! blir litt sjalu på deg;p *hehe* jeg kan ikke komme på noen annen norsk kjendis med så utrolig fresht (friskt) og HIMMELSK HÅR! det ser ut som silke!
   du har rett og slett hår man drømmer om! 😉

   Bare det jeg mener ^^
   hehe,

  7. Hmmm. Jeg sier faktisk Martha Louise. Syns hun er flink til å oppdatere sveisen, og prøver litt gøye ting til tross for at hun er kongelig. Hun kler også både langt og kort hår syns jeg. Og er veldig flink til å style det (jeg antar at hun noen ganger må fixe det selv også!!!)

  8. Hei 🙂
   Den kjendisen jeg synes har veldig vakkert hår er Pia Haraldsen. Håret henns ser utrolig sterkt ut og er veldig glansfullt og fint 🙂
   Den som er tøffest på håret er kanskje Mariann Thommasen fra Surferosa, jeg beundrer at hun tørr så mye, og eksprementere med forskjellige stiler. At hun tørr å skille seg ut er veldig kult 🙂

  9. hei søvli.. jeg sytes du alltid er vellstelt og har ett fantastisk hår.. kansje ikke så merkelig med den utdannelsen
   å innterresen du har for hår,sminke klær og div.alt det sunne du bedriver.dette gjennspeiler seg veldig i hele deg.. hehe. men du er en flott jente… spør knutta gutten hvor mye jeg har skrytet om deg til han…. til og med flink med gitaren hehe….

  10. Så hyggelig da Mona:) Hehe.. Ja, gitaren har jeg lagt på hylla en stund nå, men kanskje jeg må finne den frem igjen;)

  11. Jeg synes kronprins Haakon er veldig kjekk med håret og skjegget sitt, passer han veldig bra.

   På kvinnesiden sliter jeg litt med å bestemme meg mellom Henriette Lien og Pia Tjelta. Henriette på grunn av krøllene og Pia på grunn av fargen. Kanskje hvis man krysset de to?

  12. Hei Sølvi
   Jeg holder en knapp på prinsesse Martha Louise fordi ser “fresh” ut på håret. Hun tørr å prøve nye frisyrer og har enda ikke sett en upassende eller stygg frisyre. Hun varierer lengden, klippen og fargen og er utrolig flink til å sette opp/arrangere håret til de ulike klærne hun har på seg. Så prinsesse Martha blir mitt valg – en flott representant for Norge og for oss kvinner!

  13. Jeg synes Ingrid Bolsø Berdal hovedrolleinnhaveren av fritt vilt 🙂
   Hun har et kort og røft hår, som hun kan lage mange herlige frisyrer med. Bare å gå på google å se. Dessuten er hun en rå, hardbarka jente! 😉

  14. Maria Mena! Jeg synes hun har en flott frisyre til hodefasongen, og panneluggen er utrolig tøff!

  15. Linda: Jeg vil anbefale deg å gjøre dette hos frisør. Det kan lett bli grønt og du kan ikke bleke i det uendelige før det knekker;)

  16. Bertine Zetliz er min favoritt når det kommer til norske kjendiser og frisyrer. Hun er rocka, våger det meste og er forut sin tid alltid. Hun følger ikke moten, hun skaper den.

  17. Må nok si Lene alexandra. Håret er kanskje fake, men det er ikke ho. De fine lokkene hennes, og den nydelige varme gyldne fargen:)

  18. Takk for svar! Men jeg brukte i overkant av 2000 kr sist jeg var hos frisøren så budsjettet mitt sier nei… Nå er håret helt lyst innerst og lysegult i lengdene og jeg kan kan absolutt ikke bleike det mere. Har bestillt Wella color fresh silver, violet 0,6. Håper denne kan hjelpe!??

  19. Jeg syns du har det tøffeste og penseste håret i Norge:)<3 Du gjør altid så mye kult med håret ditt!!:)Begynt faktis å se på mess tv bare fordi jeg syns du hadde så kult hår! Trengte inspirasjon<3:)

  20. Lene Nystrøm Rasted (Aqua-Lene) synes jeg har de tøffeste frisyrene. Hun har for det meste alltid hatt kort hår som gir henne et litt rocka og rampete preg, som jeg synes hun kler veldig godt! Særlig den mørke korte frisyren hun har hatt i den siste tiden ser kjempebra ut på henne!

  21. Jeg synes Pia Haraldsen har kjempefint hår. Alle ler av henne, men hun har stil og ser alltid bra ut på håret!

  22. Jeg synes Mira craig er blitt veldig tøff på håret etter at hun har klippet det..Nå har hun nesten helt svart hår og har klippet håret i litt litt forskjellige lengder på håret,så rufser hun det til… Skikkelig kult!! Skal se om jeg finner ett bilde på nettet av hun,så skal jeg legge det ut.. 🙂

  23. Jeg synes Henriette Lien er kjempefin på håret.
   Kjempefine krøller, volum & fin farge på håret sitt 🙂
   Hu er veldig kul med håret rett hår også!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg