KLØR DU?


I hodebunnen…?

Det er ganske så normalt i perioder.. Jeg kan bli litt tørr i hodebunnen om jeg bruker for mye av den blå shampoen.  Da bruker jeg bare en annen noen ganger og så er alt bra igjen..
Hvilken shampo bruker du? Om du klør eller har irritert hodebunn anbefaler jeg at du snakker med frisøren din om en shampo som passer din hodebunn.
Det er viktig å få alle stylingrester ut av håret. Spesielt da om du bruker tunge produkter.. Bruk en renseshampo minst en gang i uken:)

6 kommentarer
  1. Kjempe flott blogg du har!
   Siden du er inne på hodebunn tenkte jeg å spørre om du har noen tips til når håret blir fett innen 24 timer? Resten av håret mitt er sunt og fint men MÅ vaske det innen 24 timer. Jeg har striper i det og bruker Loreal sin volume shampoo og balsam. Jeg må ha balsam i det for det er såvidt jeg greier å kamme det selv med balsam i for det floker seg så enormt når jeg dusjer.
   Håper du har et godt tips :o)

  2. Hmmm…
   Bruk kun balsam i lengdene og ikke ihodebunn. Prøv en ny shampo som løfter eller evt for fet hodebunn.
   Stripe håret evt. Det kan også tørke det litt ut.
   Saltvannspray:)

  3. Jeg har prøvd noen shampoer som jeg har kjøpt hos frisøren,
   og bruker 2 produkter av wella nå, men shampoen demmes liker jeg ikke! lilla flasker ell no sånt! og godwell? ikke så kjent tror jeg! den er ganske grei,

   Men dem jeg er mest fornøyd med er renati sin! shampo og balsamen demmes! ikke den med iq da:P

   Mn nå bruker jeg joico sin balsam og shampo! for farget hår og tror den skulle bevare fargen bedre ell no sånt: O kjøpte i bergen på think:P virker bra! 🙂

   Har du tips for bra nettsider man kan kjøpe frisør shampoer?
   ikke så mye her jeg bor; /

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg