EXTENSION!

Tenker du på å forlenge håret? Få det tykkere?
hair20extenions202
Extension er en genial oppfinnelse for oss som ikke har tålmodighet til å spare.
Selv bruker vi bruker både tape og punkt på salongen.
Jeg har Great Lenghts og er kjempefornøyd med det! Klarer meg ikke uten;)
Tips:
– Finn ut om du ønsker punkter eller tape.
– Vit at det tar tid med extension. Mer hår= mer å vaske, tørke, kure, ta vare på.
– Invester i gode produkter
– Bruk en god frisør til å sitte på håret.

Lykke til:)

18 kommentarer
  1. Hei Sølvi=)
   bruker clip-in extensions jeg, men har veldig lyst på noe mer permnent. Hva koster sånne punkter og hvor lenge kan man regne med at det sitter?

  2. Hvis en har kjøpt håret selv, altså sånn med keratintupp som trenger å smeltes på, er det/finnes det noe frisørsalonger som man kan betale for å sette det på? Er litt vanskelig å gjøre det selv.. Og i såfall, hva koster det for påsettingen når man stiller med “eget” hår?
   Hilsen desperat:-)

  3. Ingunn: Ca 90 kr pr feste;) Holder 6 mnd om du passe på det:)
   – Ja, det er noen salonger som gjør dette. Da blir det nok timespris. Veldig forskjellig fra salong til salong fra 700-800 kr timen?

  4. Ingunn: Det spørs.. Vanskelig å si uten at jeg ser deg, men jeg har kun på bak, ikke fremme. Har ca 70 fester selv.

  5. Hallo, trenger hjelp!!! P.g.a. bilulykke har jeg mistet(ble inmari korte paa et omraade) litt haar ganske fremme,har ellers ganske langt haar.Kan jeg bruker saanne punkter? Blir de synlige? Kan du anbefale noen i Oslo? og hvilket type extensions (ikke keratin)egner seg best til min sak?
   Takk paa forhaand.

  6. Vanskelig å si uten å se deg, men søk på nettet over salonger i Oslo som har extension. Kan hende tape er best?
   Hør med frisørene som kan se og ta litt i håret ditt. 🙂

  7. Hej : )
   Du har veldig fin blogg!
   Jeg har veldig tynt og kort hår, det er skudler lengde.
   Jeg lurer på hva jeg skal gjøre for og få det tykkt og langt. Jeg vet ikke åssen hårsveis jeg skal ha. Kunne du hjulpet meg med deg?
   Hvor mye kommer det til og koste ?
   Hilsen Malin : )

  8. Hej Sølvi : ) Hva skal jeg bruke i håret for og få mer volume ?
   Kan du legge ut filmer hver dag ? Er velidig opptatt av hår. Og du er veldig flink med det : )

  9. Heia. har vært i syden og fått satt in remser med hår extension som er satt fast med stål klipser. Men dette er begynnt å dette av og jeg ser at mitt eget hår er slette av. Tror det blir litt for tungt med remser og lendge på håret. Jeg har tenkt å sette inn nytt. Og Lurer hva som anbefales, jeg vil ha langde og har gansek tynnt hår og får det ikke lenger enn til skuldrene. HVa er normalt 100 stk eller? Og hva skal jeg sette det fast med silikon, tape,lim, ikke klips vil ha det fast montert. Og hva koster det sånn ca? Må håret bestilles inn eller har dere det inne? Hilsen en som håper å få svar snarest da jeg vil ha extansion i mitt hår:-))

  10. hei^^
   jeg har lyst til og fikse håret mitt skjønner du^^
   har funnet hvordan jeg vil ha det oxo^^ men spørsmålet er hvordan skal jeg klare det?=/
   http://www.youtube.com/watch?v=JbB51XglEuc&feature=related se på den linken. se på filmen mellom 0.20 og 0.20:)
   så lurer jeg på hvor jeg får sånne farger og sånne med striper osv:) + hvordan jeg skal få det til og stå som det står på bilde i linken:)
   hadde vært hyggelig om du hadde klart og forklare meg hvordan:)
   og en ting til:) har krøller og vil fjerne dem:P
   vet du hvordan jeg kan få dem vekk?:) mange jeg kjenner sier jeg bør bruke rettetang:P
   så du kan sikkert sende svare på bloggen eller på mail:D mail meg på: [email protected]

  11. Hei : – )
   Jeg leter etter extensions som sitter ordentlig fast, ikke noe clipon eller noe, vil ha tjukkere og lengre hår som sitter nesten like godt som mitt eget, sånn at jeg slipper å være så forsiktig. Sånne man sveiser på eller noe?
   Håper du kan gi med råd, jeg har lett og spurt overalt, men har bare funnet sånne du fester med lim. Har hatt det en gang før å måtte være kjempe forsiktig så det ikke skulle dette ut.
   Vet om om noen mulige alternativer som kan funke for meg?
   Flott blogg ! : ))

  12. Jeg er en frisør som bor i Oslo, jeg jobber ikke som frisør nå . Jeg har stor interesse for hairextentions og Har drevet mye med extentions i 3 år nå. Jeg har prøvd mye forkjellige metoder, hårmerker osv… Jeg har prøvd ut mye hår som er kjøpt fra nettet fra billig til dyr pris men som ikke har vært varige i lengre enn 3-4 uker. Dem ble veldig slitt og tynne. Jeg har nå begynnt å bruke extentions fra Bobbys i Oslo, et merke som heter silk,som jeg er veldig fornøyd med. Jeg har ganske tykt og kort hår også så jeg bruker å kjøpe inn 3 pakker og bruker 2 og en halv cirka for å få ganske langt og tykt hår. Det er pris på 1200 på hver pakke, men er så verdt det! Jeg bruker en metode som heter micro rings, som ikke mange vet enda om eller har prøvd ut. Mange av metodene som lim, teip osv, er ganske skadelige for håret, Derfor syntes jeg denne micro rings metoden er utrolig bra. Man kan sette hår både i remser eller i punkter, har settet på punkter før og syntes det ble ganske bra, men etter at jeg prøvde ut remser vil jeg ikke gå tilbake til punkter. Remser ser mye mer naturlig ut, og blir også mye fyldigere og tykkere. Jeg Setter på mine extentions selv, og bruker opp til 2 timer med remser, punkter tar lengre tid. Jeg har også naturlige krøller , så for de som har litt mer liv bølger eller krøller i håret burdte prøve ut silk merket fra bobbys. Når jeg vasker håret og tar oppi litt skum krumper håret med henda og lar håret tørke naturlig så blir det nesten like krøller som mine egne, det ser ivertfall veldig pent og naturlig ut. For de med krøller som vil gå med rett hår til hverdag burdte dem heller ta permanent og deretter sette inn extentions så man slipper å rette ut hver dag. Jeg bruker også Cinderella hair shampo og balsam fra bobbys som funker bra for mindre floker.
   Jeg er selv student nå og vet hvordan det er å ha lyst på fint hår men å ikke ha verdens penger, koster omtrent rundt 6 tusen til 8 tusen lapper hos frisørsalonger, ikke så billig nei. Om du er interessert i å sette på , må du gjerne kontakte meg, Jeg kan også klippe opp etter extentions er satt på, også klippe bort slitte tupper før extentions blir settet inn. Jeg kan også hjelpe til med hårfarge på extentions hvis du er usikker på hvilken farge som matcher deg. Jeg viser gjerne bilder av mitt eget hår, sånn at dere kan se resultat , både før og etter bilder.
   Ta kontakt på: [email protected]
   eller facebook: http://www.facebook.com/profile.php?id=100000789366626

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg