SØNDAGSKOS

Nå som høsten er her kan en vel med god samvidtighet sitte inne en søndag?untitled

Ta en deilig dusj og avslutt med hårkur. Er vel ikke så ofte en tar seg tid til det i hverdagen? Ta deg en tur til salongen til uken å få deg en dyptvirkende kur med masasje. For ingenting er vel så deilig som hodebunnsmasasje?

I dag kan du ta det hjemme. Shamponer håret 2 ganger. Skyll godt ut og håndkletørk håret. Ta på morgenkåpe og fordel kuren i håret. Les på flasken hvor lang virketid den trenger. 

214jktiad9lsl500aa280
Dette er min favoritt for tiden. Den er lys lilla på fargen og fjerner alle spor av gyldne pigmenter! Fantastisk lukt og håret blir silkemykt. I just love it!
Men, jeg bytter ofte på de.. Synes jeg får bedre effekt av de da:)

Ha en strålende dag!

3 kommentarer
  1. Jeg elsker bloggen din!
   Jeg har lest alle innleggene dine og jeg blir så inspirert. Jeg har søkt på oslo frisørskole til våren, og krysser fingrene for at jeg kommer inn! Tusen takk for alle geniale tips!
   Jeg vurderer å klippe bob. Fronten skal være lang, men jeg vil at håret skal klippes opp slik at jeg kan ha rufsete hår også. Har du noen tips til hvordan jeg kan klippe det? Har jo langt mørkt tykt med mye fall. Eller kan du anbefale noe annet?
   Klem fra sandra:)

  2. Jeg gikk på norsk frisørskole i Oslo og syntes den var utrolig bra!! Den skolen anbefaler jeg til alle!!! Norsk frisørskole!

  3. Jeg digger bob frisyren!! Du kan klippe det mer opp bak i forhold til fremme for eksempel.. Slik vil det også se tyngre ut mot front.
   + Du har lov å si til frisøren når hun/han er ferdig med klippen at du ønsker mer oppklipt fremme likevel;)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg