BLONDINE?

Jeg er selv blond og har vært det i mange år.. Jeg trives godt som det og varierer heller med striper, effekter eller litt eksprimentering rundt lysfargen min.
Jeg må ha en kald farge. Jo kaldere, jo bedre! Nesten mot det grå/blå.. Iiiiskald! Slik er det med oss mennesker. Noen er varme i fargene andre kalde. Får jeg et gyldent preg på fargen, blir jeg rosa i ansiktet!!-Nasty!

largebobhairstyle1

Jeg er ganske lys naturlig så jeg bleker etterveksten med en mild blanding. Deretter skyller jeg over med LUO p01. Dette er en ganske kald glansvask som fjerner alle spor av gyldne pigmenter! Sist jeg tok etterveksten lysfaget jeg det med Voila fargene. Dette ble også ganske bra og det er ingen tvil om at det er bedre å lysfarge enn å drive å bleke.. Gjør dette hos din frisør!

Så er det vedlikehold av fargen. Dette er nesten det viktigste. Kjøp deg en silvershampo! Dette er en shampo som er blå/lilla på fargen og som reduserer de gule pigmentene som kommer av forurensing, solen, bruk av varmeverktøy, styling osv.. Mitt hår blir gyldent om jeg ikke bruker denne shampoen.
Jeg bytter litt på de, men bruker for tiden Loreal sin silver shampo!
07205051104

9 kommentarer
  1. Tusen takk for tipsene!!! Jeg må også ha det kaldt, ellers blir jeg rødflammet i ansiktet! Problemet er bare at jeg har mye gyllent pigment i mitt naturlig mørkblonde hår, og det blir alltid gult/oransje ved striping! Men nå skal jeg gi frisøren min denne instruksen, så håper jeg at jeg endelig får den kalde fargen jeg har drømt om i mange år!!!

  2. Ja, jo mørker du er naturlig, jo vanskligere er det. + Det vil nok slite på håret..
   Håper det går bra:)! Lykke til!

  3. Hehe, samme her.. Men, for andre kan det være omvendt. Ansiktet blir grått om de får en for kald farge..

  4. Funker denne på mitt hår som har tape on/off extensions, eller vil du anbefale en annen silver shampoo?

  5. Hei ! Utrolig fin side du har 🙂
   Jeg har prøvd denne shampoen, men den funka ikke. har sånn gyldent hår enda. har prøvd alt av sølvshampooer.. Har du noen tips? er det noe feil med håret mitt eller? Har nesten sånn gult hår. vil ha lysere.. Jeg blir også veldig “rosa” i ansiktet med denne fargen. det irriterer meg 😮 🙂

   Hilsen Lisa

  6. Hei likte siden din utrolig godt !:) endelig en blogg med mye nyttige tips. har drivet å leita no etter en shampo som gjør håret lysere, men er så usikker p hvilket jeg skal bruke. har mørkeblond ettervekst, men mange striper i det. så lurer bare på om håret sliter når jeg vil bruke den? og vil det mørkeste håret bli lysere?

   Håper på svar 🙂

  7. Hei!
   For en del år siden tok jeg “henna tatto” i syden og fikk en allergisk reaksjon. Et par år etter farget jeg håret med hjemme farge, mørkebrunt. Då fikk jeg også en veldig kraftig allergisk reaksjon, hovnet opp i hele anntisktet/hode, utslett over alt hvor farget hadde vært i kontakt med huden, veldig vondt og smertefullt.
   Jeg har lest en del om henna tatto, og mørk hårfarge, og i begge to er det vist et stoff som heter PPD(P-phenylenediamine). Dette stoffet er svært allergi frammkallende, og jeg har jo selvfølgelig blitt skikkelig allergisk etter dette.
   Det som nå er problemet mitt er at jeg har lyst å være blond, jeg er blond nå med hjelp av gjentatte turer til frisøren for å bleke striper. Dette opplever jeg veldig skadene på håret mitt, og lurer derfor på om jeg kan bruke en farge istedenfor.Bleke middelet har jeg ikke reagert på på den måten som med mørk farge. Så nå har jeg lyst til å prøve å “farge” håret mitt blondt, så jeg slipper å bleke gang på gang. En veninne av meg er frisør, og sa vi kunne bruke en farge som heter LUO, Loreal. Men det jeg lurer mest på er om dette PPD stoffet, (P-phenylenediamine), er i lyse farger også. Har fått inntrykk etter det jeg har lest på nett, at det for det meste er i mørke,rødlige farger, og i divese tekstiler osv. Håper på svar 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg