Langt eller kort?

780x780aspx2
Dette er en av mine favoritt "høstfrisyrer" for menn.. Litt lengder på toppen og mot en økning i lugg. Det er ganske kort på kronen, slik at han kan rufse det til.
Jeg liker gutter som har litt hår på hodet jeg da.. Greit å ha noe å ta i, liksom… 😉
Fargene liker jeg også veldig godt. Noen menn er jo veldig opptatt av at det skal se veldig naturlig ut og at ingen må se at de har farget det.
Da synes jeg dette er et godt alternativ. Noen folier med en litt mørkere farge nå til høsten fresher deg opp!

mediummichaelscofieldprisonbreaktv 
MEN, det spørs jo på gutten, selvsagt! Michael Scofield er jo et ganske så bra eksempel på at kort er hot!

7 kommentarer
  1. Fant ingen steder jeg kunne sende deg et e-brev el., så spør heller her. Jeg skal i bryllup i oktober og skal bruke bundad. Har du noen tips til hva jeg kan gjøre med håret? Har lyst til å gjøre litt med det, men aner ikke hva, og føler ikke at jeg kan ha en veldig moderne look.

   Jeg har en litt kjedelig klipp: Håret er brunt og langt (litt nedenfor midten av ryggen) og middels tykt med lite fall. Det er skrådd litt foran, og har en svak, svak u-bue bak (dvs. ikke klippet helt horisontalt eller i v-form).

   På forhånd takk for svar. 🙂

  2. Hei Sølvi.
   Synes du har mange fine tips til hva man kan gjøre med håret, men jeg savner noe om hvordan variere en kort frisyre, f.eks bob. Kunne du skrevet noe om det?
   Klem

  3. Anig: Hva med en kinaflette som er asymetrisk ( begynner på ene siden og går bakover hvor du fester fletta bak på siden). Den er ikke vanskelig, men øvelse gjør mester. Eller diverse tvinneteknikker fungerer også med bunad. Flett hele håret og sitt opp bak med fliseklemmer. Det pleier jeg å gjøre. Eller krølle lett med tang og til slutt feste luggen bak.

   Renate: Klart jeg kan! Bruker du rettetang? Hva med å klippe opp håret mer, slik at du kan rufse det mer til? Eller skrå det mot ansiktet om det ikke allerede er gjort? Runde innover eller utover langs designlinja. Spørs på lengden din, men det finnes mye en kan gjøre!!

   Mira: Bare å spørre her. Jeg svarer på blogg:)

  4. Hei ! Må spørre deg om råd siden håret mitt og jeg aldri har vært særlig gode venner. Jeg har farget hår til litt under skuldrene, har fått høre at jeg har typisk tynt og fint hår, glasshår har også blitt nevnt nå og da. Mitt store problem er at selvom jeg styler håret mitt til å være f.eks. glatt er det ikke glatt etter ti minutter utendørs. Har jeg håret bak øret former det seg etter øret mitt så jeg får en “fin” bøy ved ansiktet og har jeg håret i strikk blir det selvfølgelig krøllete.
   Jeg kan få til volum.. i ca en time. Så faller det ned igjen og former seg som det vil. Har fall i alle retningen jeg ikke vil ha fall..
   Jeg trenger derfor noe som holder på fasongen, pleier (siden jeg farger håret mitt ofte) og som gir volum. Finnes noe sånt?
   Setter kjempestort pris på hjelp, takk på forhånd! 🙂

  5. Hei du!
   Ja, har du veldig tykt hår? Kanskje en god klipp hadde vært første steg. Klippe det mer opp evt klippe inn støttehår.

   Du kan prøve wella sin saltvannspray! Den bruker jeg selv og er veldig fornøyd! Gir håret litt hold uten å bli for stiv + Dust it, et nytt produkt jeg skal skrive om i morgen!! 🙂

  6. Nei, heller omvendt. Tynt og fint..
   Å klippe det mer opp har jeg prøvd, da ser det bare enda mer pistrete ut, ikke særlig kledelig 😀
   Dust it hadde jeg før, men den ble fort kastet.. Får prøve saltvannspray! 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg