Langt og fyldig hår, ja takk!

  • 22.11.2016
  • kl.05:04

sponset 

Hairtalk er et extensions-merke som jeg har jobbet med i flere år - både på kunder, kollegaer og så har jeg brukt det selv og vet hvor bra det er! 
Det var derfor ikke et vanskelig valg nå som jeg ønsket mer fylde i mitt eget hår. Jeg brukte litt mer enn en pakke for å fylle i lengden bak og litt på sidene. Det er viktig at jeg kan sette håret opp i hestehale uten at festene synes. Jeg liker å ha minst mulig i, men sånn at jeg har mulighet til å lage fyldige, fine fletter når jeg ønsker det. 

Jeg bestilte meg fargen 613 og 20. Farget 613 i egne Hairtalk- farger for å få den kaldere. Den ser veldig lilla ut her, men når den tørker blir den kald og fin. 
Hairtalk har tynne, fine fester som ikke synes eller kjennes i håret. Jeg bruker den lyse og mørke over hverande, slik at det blir et naturlig spill. Legger den lyseste øverst - fordi jeg er lysest i lengdene.  Neste gang kan det hende jeg bytter ;) 

Er så fornøyd med resultatet!! Har egne hairtalk-produkter som skal brukes på håret for å holde det best mulig , lengst mulig :)! 
Les mer på nettsidene til hairtalk HER  

2 kommentarer

Skrevet av Camilla den 22.11.2016 kl.11:11

Så fint det ble!:)

Skrevet av Victoria Larsen den 22.11.2016 kl.12:01

Veldig fint det ble! For et nydelig hår du har <3
hits