Nye produkter - digg hudpleieserie!!

  • 05.12.2015
  • kl.05:49
produktene er sponset 
Jeg elsker comfort zone sine produkter - og dette er den nyeste serien derfra! Sublime skin! 
Jeg bruker serum, krem og øyepads. Er utrolig fornøyd!! I en hektisk periode som det er nå så pleier det vanligvis å være synlig på huden min, men ikke i år!!
I år er den faktisk veldig bra:)!

Kanskje det er derfor mannen som skulle sjekke brannvarslere spurte om foreldrene mine var hjemme, da jeg åpnet i ullundertøy og uten noe makeup.
Haha, jeg måtte le da han endelig var ferdig med å ramse opp alle godene ved å bytte til hans system.
"Ehm, jeg er nok litt eldre enn du tror jeg er.. " 

En god latter fikk vi i hvertfall - den beste på lenge!! 

Her er litt info om produktene.
Når vi eldres mister huden sin naturlige struktur og vi opplever et tap av plumpness og fasthet. Linjer, rynker, sagging oppstår. [comfort zone] har stilt seg spørsmålet om hva som forårsaker dette, og svarer er ganske enkelt. For å forstå dette kan vi se på hudens oppbygging. 
Hudens tre lag: består av vann(fukt) i epidermis, proteiner i Dermis og lipider(fett) i Hypodermis. Når vi eldres flates basalmembranen i huden ut, for å gjenoppbygge denne stukturen har [comfort zone] utviklet en ny ARCHI-LIFT? teknologi som har effekt på alle de tre bestanddelene i huden. Slik at huden på nytt kan bygges opp fra innsiden. 
For første gang i hudpleiehistorien benytter [comfort zone] Nobelpris-vinnende forskning på hemming av mikroRNA - proteinsyntesens virkelige fiender. Ved å benytte microRNA, introduserer Sublime Skin en innovativ måte å stimulere produksjonen av nye proteiner, noe som gir huden en ny fasthet og elastisitet. En kombinasjon av MICRO- og MACRO-HYALURONSYRE med ekstrakter fra blomsten PAEONIA ALBIFLORA etterlikner de moderne teknikkene av kosmetisk hydro- og lipo-filler uten å føre noe inn i kroppen, for en umiddelbar og progressiv plumpende effekt. Den eksklusive synergien benytter mekanismer som beskytter, og simulerer hudens vann og fettinnhold. Sammen forhindrer de aktive ingrediensene tap av volum, slapp hud, dype rynker og manglende glød. 
Produktene er fri for silikoner, og er skapt helt uten parabener, perfyme, mineraloljer, kunstige farger og sulfater. Disse har blitt erstattet med en kombinasjon av naturlige smør og oljer. I kombinasjon med elegante noter fra blomstene; peon, magnolia og fiol som harmoniserer i en base av musk, vetivergress, og sandeltre - Identifiseres serien som en touch av feminin eleganse. 
Resultatene er umiddelbare og synlige.  
Ingen kommentarer

hits