LØRDAGSTIPSET (video)

 • 31.01.2015
 • kl.07:06

5 kommentarer

Skrevet av Hanne den 31.01.2015 kl.10:29

Takk for supert tips! :) Jeg har et spørsmål angående extensions fra hairtalk som jeg håper du kan svare på. Grunnet sykdom for et par år siden mistet jeg 2/3 av håret mitt. Ettersom jeg hadde kjempetykt hår fra før, er det ikke supertynt nå, men det ser likevel veldig rart ut da det er utrolig tynt fra ørene og ned, mens det har mer fylde på toppen der nytt vokser ut. Har uansett mye tynnere hår enn før, og savner å føle meg vel og fin på håret. Lurer derfor på om hairtalk sliter mye på håret eller om det kunne vært en ide å sette det på slik at jeg kan føle meg ok mes det nye vokser ut? Ønsker ikke lengre hår, bare mer fylde. Håret mitt er ikke lengre enn til like under skuldrene og jeg bruker ingen styling- eller varmeredskaper, så det får ikke mye slitasje i utgangspunktet. :)

Skrevet av Marlene den 31.01.2015 kl.21:37

Hei, vet du noe om revlon professional color cream? jeg er blond, og vil ha det litt sånn som du hadde det, litt sånn lilla, og lurer på om dette er noe jeg kan bruke? er dette noe jeg kan bruke, håret mitt er ganske gyllent :)

Skrevet av salongen, din private nettfrisør! den 01.02.2015 kl.19:57

Marlene: Ja! Jeg brukte den lilla - blandet den med hvit i begynnelsen, men nå bruker jeg av og til ren lilla ;) Funker kjempebra!
Jo mindre gyldent hår du har - jo finere blir fargen din..

Skrevet av salongen, din private nettfrisør! den 01.02.2015 kl.19:58

Hanne: Jeg har brukt HT i mange år nå og synes ikke at det sliter noe i det hele tatt :) Mit hår er skjørt og tynt, men HT fungerer kjempefint på meg!!

Skrevet av Mari den 04.02.2015 kl.18:53

Heihei! Jeg har utrolig langt og tykt hår som er vanskelig å sette opp ettersom det blir veldig mye hår å feste. Er litt lei den vanlige hestehalen så jeg lurte på om du har noen enkle frisyre tips?
Profilbilde

Sølvi Bjørnevoll, Daglig leder Norsk frisørskole, Bergen.

Frisør og stylist som er lidenskapelig opptatt av hår & makeup!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt
Norske blogger

Nyeste innlegg

Populære innlegg

 • Sommerens fineste brud
 • Hvilken årstid er du?
 • Helt nytt hår
 • Gamle triks - fantastiske bølger
 • Festfrisyren du klarer selv
 • Å bli en stylist
 • Design og koding av
  Silje Lien Design
  hits