BEACH HAIR

 • 15.06.2014
 • kl.06:00

Jeg sov med fletter i håret og vips - Beach waves! 
Har litt saltvannsspray i lengdene før jeg fletter det. Prøv Wella sin ocean spritz!
Jeg kommer selv til å prøve Redken sin neste gang, har hørt den er utrolig bra;) 3 kommentarer

Skrevet av Hanne den 16.06.2014 kl.18:58

Er det veldig vanskelig å gå tilbake til blondt hår etter å ha farget det blått?

Skrevet av Marit den 16.06.2014 kl.20:28

Så utrolig lekkert :-D Elsker slikt hår :-)

Skrevet av Olivia den 25.06.2014 kl.01:18

Har du prøvd Loreal sin Beach Waves spray? Vi seller den i salonger der e jobba. Den e super god! Den tynger ikke, blir ikke klissete og den holder se utrolig bra! Du kan enten spraye den i håret og bare knipe den opp og la det lufttørke, eller du kan bruke den med føhner + diffuser eller under climason.

Når du skal bruke den under climason eller føhner så vasker du håret først med en god pleiende shampo og conditioner, så tørker du håret så godt som 100% tørt, deler opp i passeer (ikke for tynne for da får du mer "spretne" krøller), sprayer i Beach Waves sprayen og tvinner passeen og fester den med noen klemmer så ikke lager merker.

Når du har tvinnet hele hode så skal du ha på ett hårnett for å slippe at håret blir så brusete. Du kan enten velge å lufttørke håret (de kan ta evigheter) bruke en føhner eller en climason. Med climasonen så får du varmen over hele hodet samtidig, så de tar somregel kortest tid.

For å få best mulig ressultat av denne stylingen så må håret ver så nært 100% tørt som mulig. Ta ut en look å prøv, er den ikke ferdig så sett på litt mer varme. Når du har tatt ut alle klemmene og håret er tørt så kan du godt spraye opp i mer Beach Waves spray og knipe opp krøllene/bølgene så holder de se lengre.

Når en kjøper denne sprayen så fyller de med en eske som inneholder en stor kam og ett hårnett. I tillegg på baskiden av esken så står de fremgangsmåten.

Loreal har også komt ut med den som en mild Beach Waves permanent som varer i ca 8 uker, vi i salongen bare digger den! Gir så utrolig natulige og fine bølger!! :) Passer godt nå når de e sommer ;)
Profilbilde

Sølvi Bjørnevoll, Daglig leder Norsk frisørskole, Bergen.

Frisør og stylist som er lidenskapelig opptatt av hår & makeup!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt
Norske blogger

Nyeste innlegg

Populære innlegg

 • Sommerens fineste brud
 • Hvilken årstid er du?
 • Helt nytt hår
 • Gamle triks - fantastiske bølger
 • Festfrisyren du klarer selv
 • Å bli en stylist
 • Design og koding av
  Silje Lien Design
  hits