Ny foundation - fantastisk service!

 • 21.02.2014
 • kl.06:33


Har hørt mye bra om denne foundationen fra sensai. Jeg har kun brukt eyelineren i dette merket og er veldig begeistret for den. Derfor tenkte jeg å prøve denne nå som jeg holder på å gå tom for en annen... eller kanskje jeg ikke går tom, men bare er litt lei den samme, hehe. Er liksom på evig jakt etter THE ONE! Den som dekker det den skal, er enkel å påføre og ser superfresh ut hele dagen lang. 
Jeg er veldig fornøyd med glo minerals sine og Tromborg - mac sine er helt ok, men favoritten er Armani sin. Ja, jeg har sikkert 10 forskjellige - alle i ulike konsistenser, farger og varianter. Hvert til sitt bruk. Så det det at jeg går tom er vel kanskje ikke helt sant. 

 Jeg hadde 3 minutter på å kjøpe meg en foundation. Finne riktig merke, farge og betale. Jeg stakk innom Kicks på xhibition. Der fant jeg fort merket jeg skulle ha.. Men fargen? En søt butikkansatt hjalp meg i full fart - hun hjalp meg med å finne riktig farge. Jeg prøvde i ansikt, sjekket i speil og nikket bekreftende. Jeg tar denne. 


Synes det er vanskelig å sjekke fargen i butikiklys. Det kan se perfekt ut der, men ute i dagslys blir den for mørk, eller feil nyanse. Butikkjenten fixet en liten prøve til meg og ba meg teste fargen i dagslys før jeg åpnet pakken jeg kjøpte. Så vet du at du har fått riktig farge med deg. 
For en god ide`! Jeg ble så overrasket ;) Har aldri fått det tilbudet før. Så nå har jeg testet og fargen er helt perfekt til min hud. Flott!!
Tusen takk for flott service, Kicks!  


Lurt å prøve fargen i dagslys! 

7 kommentarer

Skrevet av S den 21.02.2014 kl.15:09

Trenger hjelp!! Jeg farget håret rosa med en semi-permanent farge som tydeligvis bli borte etter ca 20 vask,, men jeg angrer veldig.. Fargen ble rett og slett alt for mørke rosa og jeg syns ikke jeg kler det.. Så derfor lurer jeg på om jeg kan vaske håret hver dag i 20 dager for at fargen skal bli borte?

Skrevet av Stina den 21.02.2014 kl.15:58

Sensai fluid lasting velvet er kjempebra! Du kommer til å bli så fornøyd med den;) Har selv brukt den i over to år nå, og den er helt fantastisk. Holder hele dagen, uten og bli blank og klissete;)

Har du forresten noen gode tips til hårkur til farget hår som ikke trekker ut fargen?

Skrevet av ingvaldemar den 21.02.2014 kl.16:38

Hva heter fargen da? :)

Skrevet av S den 21.02.2014 kl.19:18

Heisann! Jeg farget håret går med en semi- permanent hårfarge fra dragenshule.no. Jeg hadde kommunegrått hår før jeg farget det. Fargen jeg bestilte var mørkerød, men fargen ble rett og slett sjokkrosa... jeg angrer veldig på at jeg farget håret.. fargen er rett og slett ikke meg. Har prøvd å google på nettet hvor lenge hårfargen sitter i, men det har kommet opp med så varierende tall. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg vil ikke at håret skal være sjokkrosa. Har kjøpt en kobberfarget/brun farge, men tør ikke å farge det fordi jeg er redd for at jeg nok en gang skal faile når jeg farger håret.

Håper på svar veldig raskt som mulig!:)

Skrevet av salongen, din private nettfrisør! den 22.02.2014 kl.17:05

S: Hei - ja, denne fargen har jeg aldri hørt om så her kan jeg ikke gi deg noe svar på hvor lenge den holder i.
Anbefaler deg å stikke innom en salong og høre om de kan hjelpe deg. Ikke start med noe prosjekter selv;) Det kan resultere i enda verre farge.

:) Håper det ordner seg!

Skrevet av salongen, din private nettfrisør! den 22.02.2014 kl.17:06

Stina: Kerastase sine kurer skal være kjempegode. Ellers hadde jeg kanskje prøvd en som inneholder fargepigmenter? Se lengre ned på siden min - loreal har noen ;)

Skrevet av salongen, din private nettfrisør! den 22.02.2014 kl.17:07

ingvaldemar: soft beige , tror jeg den het.
Profilbilde

Sølvi Bjørnevoll, Daglig leder Norsk frisørskole, Bergen.

Frisør og stylist som er lidenskapelig opptatt av hår & makeup!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt
Norske blogger

Nyeste innlegg

Populære innlegg

 • Sommerens fineste brud
 • Hvilken årstid er du?
 • Helt nytt hår
 • Gamle triks - fantastiske bølger
 • Festfrisyren du klarer selv
 • Å bli en stylist
 • Design og koding av
  Silje Lien Design
  hits