Dagens hår

 • 31.01.2014
 • kl.06:39


Delte håret i 2 - rullet nederste delen stramt inn før jeg festet med fliseklemmer. Tuperte toppen og satt på et hårband. 

Bruk saltvannsspray i håret for å få mer kontroll og fylde. Jeg brukte sugar shock fra Tigi som er en sukkerspray  - funker på samme måte ;)

2 kommentarer

Skrevet av Guro den 31.01.2014 kl.10:35

Hei! Jeg har veldig tørr hodebunn og veldig tørt hår (men ganske tykt!!!), og jeg lurer på hvordan shampoo, balsam/hårkur du anbefaler for mitt hår? Spesielt om vinteren får jeg veldig elektrisk hår. håper du kan svare på dette!!

Skrevet av Helga den 31.01.2014 kl.15:00

Hei! Inntil desember 2013 hadde jeg min 100 naturlige hårfarge som er en gylden brunfarge, ikke veldig mørk, men heller ikke lys. Jeg bestemte meg for å ta noen striper hos en frisør, disse ble gjort med farging og ikke bleking da jeg ønsket en metode som ikke var så skadelig. Stripene ble nærmest usynlige, men jeg innbilte meg at de var svært oransje. Derfor dro jeg til en ny frisør nå i januar da jeg var i England. Jeg sa at jeg ønsket å få håret bittelitt mørkere, da jeg ikke likte det oransje skjæret. Hun tok en semi-permanent hårfarge i hele håret, og jeg gikk ut i fra salongen med nærmest sort hår. Jeg fikk helt panikk og dro til en frisør denne uken da jeg var tilbake i Norge. Der fikk jeg tatt en lett avfarging, før hun gikk over med en minicolor som var nært min naturlige farge. Jeg ser nå nesten ut som meg selv igjen, men har en del rødskjær. Målet mitt er å få tilbake min naturlige hårfarge 100 %, og spørmålet er derfor hvordan jeg best kan gå frem for å oppnå dette? Håret mitt er typisk nordisk, men sunt og ikke slitt, selv ikke etter avfargingen. Er det mulig at fargen er forsvunnet om noen måneder som følge av dusjing, eller er jeg nødt til å vente i 2 år for at håret skal vokse ut? Har hørt at slike semifarger og minicolorasjoner skal forvinne etter et par måneder, men har også hørt at det aldri forsvinner helt. Hadde derfor satt stor pris på tips om hvordan jeg skal gå frem for å få tilbake den naturlige hårfargen min? På forhånd takk! :)
Profilbilde

Sølvi Bjørnevoll, Daglig leder Norsk frisørskole, Bergen.

Frisør og stylist som er lidenskapelig opptatt av hår & makeup!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt
Norske blogger

Nyeste innlegg

Populære innlegg

 • Sommerens fineste brud
 • Hvilken årstid er du?
 • Helt nytt hår
 • Gamle triks - fantastiske bølger
 • Festfrisyren du klarer selv
 • Å bli en stylist
 • Design og koding av
  Silje Lien Design
  hits