Wahwah skin trim studio

 • 03.11.2013
 • kl.06:50

ad


En svært så etterlengtet time ...
Huden har vært så stram og tørr i det siste - selv om jeg drikker litervis med vann om dagen ;) 
Benedikte på Wahwah skin trim studio tok en analyse av huden og foreslo en deilig maske med masse c vitaminer og pleiende stoffer.


Masken er avkjølende og deilig!


Deretter får jeg nakke og skulder-massasje. Benedikte forteller meg også hvordan jeg kan gjøre dette selv for å løse opp litt innimellom. 
Det er godtvondt, hehe..  
Etter massasje tar hun av masken og smører huden min med deilige kremer. Det er helt sprøtt, men jeg merket stor forskjell etter kun denne ene behandlingen.
SÅ deilig - føler meg som et nytt menneske. 
Var helt tom for produkter også nå - ble ny runde med Medicalia, som jeg brukte under graviditeten. De er milde og perfekt til min hun som fremdeles er litt sensetiv. 
Rens, tonic, serum og krem.  Og et serum fra pevonia (lager eget innlegg om dem senere ;) 


Nye fine vegger på xhibition - ELSKER comfort zone sine produkter;) 
Har brukt den rosa serien, den grønne og den for sensetiv hud. Anbefales!! Men - stikk innom en hudpleiesalong for å få en hudanalyse. De er ofte helt gratis og helt nødvendig for at du skal kjøpe riktige produkter med deg hjem. 
ELSK ELSK 


Fine Benedikte - Har alltid mange tips til hvordan en kan få en bedre hud, hva en selv kan gjøre i hverdagen når tiden ikke strekker til.. 
Synes jentene på Wahwah er flinke til å oppdaterer seg ofte på både på produkter og behandlinger. Hver gang jeg er innom forteller Benedikte om en travel hverdag hvor diverse kurs, fokus på produktkunnskap og personlig service står i fokus. 
Jeg har booket meg ny time i slutten av november ;)  Vil du også prøve en behandling før jul bør du booke nå! ;) Her finner du nettsiden. Lik også facebooksiden deres;)

4 kommentarer

Skrevet av Neneva den 03.11.2013 kl.13:04

Hei! Spørsmål fra frisørlærling til frisør.

I salongen jeg jobber bruker vi Wella-fargene, som jeg har forstått at du også bruker? Jeg prøver å få håret mitt så rødt som mulig, og bruker 66/44 og 66/45 i bunn med litt rød mixtone (0/45), her får jeg en ganske fin rødfarge. Men lengdene mine som har vært mye farget fra før sliter jeg mer med å holde på rødfargen, og jeg har prøvd både koleston, color touch, litt mixtone, nesten bare mixtone.. Avfarget det før jeg begynte med denne rødfargingen. Mange komboer og ingen holder seg spesielt røde etter bare få vask (jeg bruker tilpassede produkter).

Har du erfaring med f.eks. relights-fargene? Har du noe godt tips og råd? Håret mitt er forholdsvis kjemisk behandlet, men ganske velpleid med gode produkter og er sterkt og friskt. Føler color touch-serien sitter bedre i lengder enn koleston.

Skrevet av salongen, din private nettfrisør! den 03.11.2013 kl.20:27

Neneva: Hei :) Hm? rødfarger er kanskje det jeg har brukt minst.. men prøv relights! - eller Illumina :)!!

Skrevet av Marit den 04.11.2013 kl.12:16

Det høres helt fantastisk ut :-) Deilig!

Skrevet av Neneva den 25.11.2013 kl.22:35

Takk for svar! :)
Profilbilde

Sølvi Bjørnevoll, Daglig leder Norsk frisørskole, Bergen.

Frisør og stylist som er lidenskapelig opptatt av hår & makeup!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt
Norske blogger

Nyeste innlegg

Populære innlegg

 • Sommerens fineste brud
 • Hvilken årstid er du?
 • Helt nytt hår
 • Gamle triks - fantastiske bølger
 • Festfrisyren du klarer selv
 • Å bli en stylist
 • Design og koding av
  Silje Lien Design
  hits