GULT HÅR!

 • 23.07.2013
 • kl.07:47

Er du lys i håret er sjansene for at det gulner i solen svært stor.. Desverre er det slik at solen og varmen gjør håret varmere i fargen. 
Dekk det til med et tørkle og husk solbeskyttelse for håret!

platinum blonde hair color

Dette kan også være med på å gjøre håret ditt gult:
- Forurensing
- Stylingprodukter
- Mineralsminke (sees ofte på unge jenter rundt ansiktet ;) )


For å vedlikeholde en fin farge bør du ha:

- En sølvshampo / lillasjampo for å nøytralisere gule eller oransje pigmenter. Her finnes det mange alternativer men jeg synes de beste er fra Joico, Lorèal og SP.

En renseshampo er gull verdt om du bruker mye stylingprodukter eller evt svømmer i klor. Denne renser godt opp og kan være med på å holde fargen klar og fin. Denne bruker jeg kun 1 gang i uken.

 

Ellers gjør dere som meg - vent til sommer og sol er over og bestille en time hos frisøren for å friske opp fargen. Her pleier jeg ta et skyll - en korrigering som inneholder lilla pigmenter. Den vil drepe det som er gyldent og gjøre fargen kaldere. 
Fargen går inn og setter seg i skjellaget - så bruker jeg kur og andre kremer for å lukke det best mulig inne. Her bruker jeg gode produkter hjemme slik at fargen holder lengst mulig. 
Prøv illumina fra wella - en fargeserie som gir en fantastisk glans!! Finner dem på Nikita. 
 

6 kommentarer

Skrevet av A N E T T E ;D den 23.07.2013 kl.10:08

Hvor ofte skal man bruke blåshampoo?

Skrevet av salongen, din private nettfrisør! den 23.07.2013 kl.22:23

A N E T T E ;D: Hver gang du vasker håret - eller annenhver gang.. Opp til deg hvor kald farge du ønsker ;) -- Eller en gang i uken, en gang i mnd - ;)

Skrevet av Kristine den 26.07.2013 kl.00:25

Hei :)

jeg vurderer å farge brynene mine, fordi de er blitt så lyse og usynlige. Vet du hva prisene ligger på om du skal farge de i en frisørsalong? :)

Skrevet av Marit den 27.07.2013 kl.22:14

Tusen takk for alle tips ;-) Jeg bruker faktisk uv-sprayen fra Wella SP, den er genial! Jeg bruker også shampooen fra merket deres, altså den gule solserien. Men kan jeg bruke den utenom sommeren som en renseshampoo?

Skrevet av Tonje den 28.07.2013 kl.20:42

Hei! Jeg er naturlig blond med rødskjær i, og er egentlig litt lei fargen. Jeg vil gjerne ha en kaldere farge, og lurte derfor på om å tone det med Wella sin semi permanent color fresh silver vil hjelpe meg med dette? Tidligere har permanent hårfarge sittet godt i håret mitt, og jeg er redd for at jeg vil sitte igjen med ettervekst med rødskjær i.. Har prøvd loreal sin silver shampoo, fra proffessional-serien, men ser ingen forskjell. Håper du kan ta deg tid til å svare!

Skrevet av salongen, din private nettfrisør! den 01.08.2013 kl.13:48

Tonje: Hei! Ja, for å få en rød farge kaldere bør du bruke grønn og ikke blåshampo. Let da etter CT /1 som er ask eller /2 som er petroleum. De fargene er det grønt i.
Profilbilde

Sølvi Bjørnevoll, Daglig leder Norsk frisørskole, Bergen.

Frisør og stylist som er lidenskapelig opptatt av hår & makeup!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt
Norske blogger

Nyeste innlegg

Populære innlegg

 • Sommerens fineste brud
 • Hvilken årstid er du?
 • Helt nytt hår
 • Gamle triks - fantastiske bølger
 • Festfrisyren du klarer selv
 • Å bli en stylist
 • Design og koding av
  Silje Lien Design
  hits