Black and white

 • 07.05.2013
 • kl.07:28

Inspo: Store bølger!

Big waves

 

Big curlsbig curlsPinned ImageBlowdry

3 kommentarer

Skrevet av Jente20 den 07.05.2013 kl.14:41

Hei, jeg er sikker på at du er lei av å få spørsmål om hjemmefarging/bleking osv, siden det beste er å dra til frisør. Men jeg spør likevel:)

For en uke siden ville jeg gå fra mørkblond+lyse striper til helt blond. Hadde med andre ord hårfargen til Daenerys Targaryen i hodet. Så jeg bleket håret med Depend Blondering, og fikk lysgult/oransje hår. Så bleket jeg det enda en gang på kvelden samme dag med Loreal Preference Extreme Platinum Blonde i håp om å få håret enda lysere, men fargen forble nesten lik.

En uke senere (i går) farget jeg håret med Loreal Preference 10.21, som jeg hadde lært var en ordentlig hårfarge, ikke bleking. Denne gjorde håret mitt kaldere og finere, og jeg ble nesten helt fornøyd. Eneste er at håret er lysere ved røttene enn i tuppene. Nå frister det å bleke + farge tuppene om igjen for å få lik farge i hele håret.

Jeg lurer på hvor lenge jeg burde vente med dette? Håret mitt er veldig tykt, og jeg liker å tro at det tåler alt. Ellers er jeg flink til å kure og holde håret friskt. Mitt verste mareritt er at det brekker av, hvis håret blir bleket/farget for mye.

:)

Skrevet av Marit den 07.05.2013 kl.16:42

Så herlig!

Skrevet av salongen, din private nettfrisør! den 09.05.2013 kl.21:41

Jente20: Grunnen til at du er lysere i bunn er mest sannsynlig at du hadde din egen hårfarge der (ettervekst ) og var farget i lengdene + at varmen fra hodebunnen kan gjøre at det går fortere der enn i kald og porøs sone.
Umulig å si når du neste gang kan gå på med en bleking. Jeg vil tro at det er godt slitt etter 3 hjemmebehandlinger.. Tørr ikke gi deg noe svar på dette i tilfell det faller av neste gang.. Jeg ville vært veldig forsiktig og - gått til en frisør
Profilbilde

Sølvi Bjørnevoll, Daglig leder Norsk frisørskole, Bergen.

Frisør og stylist som er lidenskapelig opptatt av hår & makeup!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt
Norske blogger

Nyeste innlegg

Populære innlegg

 • Sommerens fineste brud
 • Hvilken årstid er du?
 • Helt nytt hår
 • Gamle triks - fantastiske bølger
 • Festfrisyren du klarer selv
 • Å bli en stylist
 • Design og koding av
  Silje Lien Design
  hits