Rawbyraa // Martine

 • 12.04.2013
 • kl.18:55


En av våre modeller - Martine Follesø. Fantastisk jente og SÅ gøy å ha henne med på shoots. Hun leverer - hver eneste gang ;) Og bonus: Jeg får gjøre akkurat det jeg vil med håret hennes;) 
Følg vår facebookside HER 
Assistent: Andrea Korsvoldlien Kristiansen
Foto: Hanne C Olsen
Makeup & hår: Sølvi Bjørnevoll

5 kommentarer

Skrevet av Johanna Sollund den 12.04.2013 kl.19:12

Fine bilder av henne :)

Skrevet av Dragejenta - studerer veterinærmedisin i Budapest! den 12.04.2013 kl.21:55

Hei! Lurte på om du kunne guidet meg litt til hvordan behandle håret mitt mot varmere tider.. Jeg har langt hår, nesten ned til korsryggen. Det er farget siden jeg var 12 (er 21 nå), og de siste tre årene har jeg holdt meg til en rødlilla farge. Jeg går nå til frisør og farger, og bruker Matrix shampo og balsam for farget hår, samt Kerastace Mascue Force arcitecte for å reparere et par ganger i uka.

Jeg bor i Budapest, og her kommer våren kjapt, med temperaturøkning fra 10 til 20-30 grader nå den neste måneden, og masse sol. Jeg håper det finnes produkter som kan tviholde på den rødlilla fargen uten at sola blekner det så fort, jeg satser på frisør hver 4 uke ca. for å farge det til vanlig. Også selvfølgelig for å beskytte håret mot UV-stråler osv. Frisørene sier jeg har meget sunt og tykt hår til å ha farget det så mye og til tross for lengden. Jeg er god med å stusse tuppene. Hadde satt stoor pris på tilbakemelding! :D

Skrevet av salongen, din private nettfrisør! den 13.04.2013 kl.14:15

Dragejenta: Hei !
Åh, det å holde på en sånn farge i sol er vanskelig ;) Bruk solbeskyttelse for håret. De fleste serier har egne solprodukter. Wella , Kerastase og Loreal! Det finnes også fargekurer som du kan bruke selv innimellom for å freshe opp fargen din! Revlon og Loreal har noen fine ;)

Skrevet av Hege den 13.04.2013 kl.16:01

Heisann. :) Jeg lurer på om du har noen gode tips for hvilken pastellfarge som ville passet til brunt hår? I tillegg har jeg blåe øyner, hvis det skulle være relevant. :) Har veldig lyst til å kaste noe pastell i håret! Syns det var så kult :) Hege

Skrevet av salongen, din private nettfrisør! den 13.04.2013 kl.17:07

Hege: Hei - du bør ha helt hvitt underlag for å kunne lage pastellfarger. Og , du bør gjøre det hos frisør slik at det blir jevnt og fint uten for mye slitasje.
Jeg synes lilla og rosa er veldig fint!
Profilbilde

Sølvi Bjørnevoll, Daglig leder Norsk frisørskole, Bergen.

Frisør og stylist som er lidenskapelig opptatt av hår & makeup!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt
Norske blogger

Nyeste innlegg

Populære innlegg

 • Sommerens fineste brud
 • Hvilken årstid er du?
 • Helt nytt hår
 • Gamle triks - fantastiske bølger
 • Festfrisyren du klarer selv
 • Å bli en stylist
 • Design og koding av
  Silje Lien Design
  hits