Lykken er å være frisør!

 • 24.03.2013
 • kl.06:34

Husker jeg leste en artikkel i avisen for noen år siden om det å være frisør. En fin artikkel om hvorfor en bør velge frisør som yrke. Jeg husker bare en del av det som sto der,  men tenkte jeg skulle skrive en fin liste her til dere som lurer på om frisøryrket kunne vært noe for dere..

- Du jobber kreativt hver dag!
Du får utfordre deg og skape noe eget. Det beste er å forvandle noen fra en grå tilstand til en mer fargerik en! Hele mennesket blir nytt. Ikke bare utenpå;)

- Det er et sosialt yrke. Du jobber sammen med kjekke kunder og kollegaer. Hver eneste dag får du være sammen med andre som deler din lidenskap og engasjement.

- Du skaper noe som synes.
En del yrker skaper noe, men som ofte tar år før synes - eller at det ikke synes i det hele tatt.. Vi skaper frisyrer og farger som vises på gaten hver eneste dag! Vi gjør kundene våre fornøyde og gir de en god følelse!

- Vi blir aldri utlært! 
Det skjer alltid noe nytt i vår bransje. Nye teknikker, farger, forskning, produkter osv. Jeg synes det er noe av det mest spennende innenfor faget! Jeg deltar alltid på kurs og leser mye i gamle frisørbøker. Ikke fordi jeg må, men fordi jeg synes det er kjempeinteressant;)

- Du har mange muligheter innenfor yrket vårt.
Du kan velge flere veier å gå. Jobbe mer med makeup og som stylist? Eller jobbe med å holde kurs og produktveiledning? Jobbe med lærlinger og undervisning? Hva med å bli spesialist innenfor parykker og tupeèr? Extensions eller farge? 

Jeg trives svært godt i min jobb på Norsk frisørskole. Her jobber jeg 100%, og bruker helger - ferier til å jobbe på Nikita i Strandgaten hvor jeg stortrives. http://www.norskfrisorskole.no Her kan du søke på skolen vår i Bergen, Oslo, Trondheim og Sandnes.

For å bestille time kan du sende meg en mail på solvi_b@hotmail.com (venteliste til juli) 
 

3 kommentarer

Skrevet av Stine Olaug Eiken den 24.03.2013 kl.10:10

gikk frisør skole men måte slutte pga ryggen

Skrevet av Ida den 27.03.2013 kl.20:58

Jeg begynner på frisørstudiet på Norsk Frisørskole i Oslo til høsten. Gleder meg masse.

Er det noe spesielt jeg må passe på for min egen del som er viktig i forbindelse med skolen, lærlingplass eller praksis?

Har hørt det er viktig å trene...

Skrevet av salongen, din private nettfrisør! den 28.03.2013 kl.11:48

Dilmhaunge: Trene mye , hold deg frisk og ikke ha fravær på skolen ;)
Profilbilde

Sølvi Bjørnevoll, Daglig leder Norsk frisørskole, Bergen.

Frisør og stylist som er lidenskapelig opptatt av hår & makeup!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt
Norske blogger

Nyeste innlegg

Populære innlegg

 • Sommerens fineste brud
 • Hvilken årstid er du?
 • Helt nytt hår
 • Gamle triks - fantastiske bølger
 • Festfrisyren du klarer selv
 • Å bli en stylist
 • Design og koding av
  Silje Lien Design
  hits