NY HUDPLEIESERIE!

 • 16.01.2013
 • kl.11:36


Dette er hudpleieserien jeg bruker nå - Medicalia!

Fra wahwah skin trim studio sin facebookside: Nye Medicalia har en rekke medisinske peelinger som kan behandles i studio. Det er da viktig å følge et hjemmeprogram slik at man oppnår ønsket resultat på problemhud, aldring, eller tørr hud. Wahwah skin trim studio har også behandling for tørr hud som er utsatt for akne, som er en meget vanlig hudtype i Norge med vårt skiftende klima. Medicalia passer for alle hudtyper og du bør stikke innom en salong for å få en hudanalyse.

Mine produkter er for sensetiv hud og inneholder en rens, tonic, serum og krem. Dette er det eneste jeg skal bruke fremover nå  - ikke noe annet på huden;) Så kremen blir pakket med i treningsbag og overnattingsbesøk.
Produktene lukter lett og behagelig ;) Trekker raskt inn i huden og jeg føler den gir masse fuktighet.  Produktene er drøye i bruk og jeg gleder meg til å se resultater fremover!

Ta vare på huden - fokus på sunn hud er en av trendene i 2013, så her er det bare å booke seg time! -55118000!LIK facebooksiden til wahwah skin trim stuio her og få tilbud, info om produkter og behandlinger først ;)

annonse

5 kommentarer

Skrevet av by Myrvang den 16.01.2013 kl.11:42

Er du fornøyd med den og er det noe du anbefaler? :)

Skrevet av MaritBE den 16.01.2013 kl.11:56

Hørtes bra ut ;-) Jeg har så lyst til å scanne huden min for å se hvordan den er, men jeg finner ingen i Trondheim som har det :/ Angrer på at jeg ikke gjorde det på wah wah når jeg bodde i Bergen.. Jeg har ingen problemer med huden, men jeg syns det hadde vært gøy å få sett likevel.

Skrevet av salongen, din private nettfrisør! den 16.01.2013 kl.19:16

MaritBE: Ja, det er kjempespennende! Du får ta turen innom når du er i Bergen på besøk da? - Eller - Google og se om det finnes noe tilsvarende i Trondheim?

Skrevet av salongen, din private nettfrisør! den 16.01.2013 kl.19:17

by Myrvang: Akkurat nå er jeg veldig begeistret!! Jeg vet at produktene er forsket lenge på og virkelig fungerer - så dette er så gøy!!! ;)

Skrevet av Ina den 17.01.2013 kl.00:13

Spennende!
Profilbilde

Sølvi Bjørnevoll, Daglig leder Norsk frisørskole, Bergen.

Frisør og stylist som er lidenskapelig opptatt av hår & makeup!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt
Norske blogger

Nyeste innlegg

Populære innlegg

 • Sommerens fineste brud
 • Hvilken årstid er du?
 • Helt nytt hår
 • Gamle triks - fantastiske bølger
 • Festfrisyren du klarer selv
 • Å bli en stylist
 • Design og koding av
  Silje Lien Design
  hits