STYLINGTIPS TIL HELGEN

 • 07.12.2012
 • kl.06:30

Jeg kjøpte denne hårføneren da jeg bodde i Oslo i 2008 - den er fra Wella og fungerer kjempefint. Eneste er at munnstykket på den er borte - den liker jeg å bruke når jeg føner med rundbørste for å konsentrere luften rundt håret på børsten.
Det var på tide å skifte hele føneren. ;)
Jeg fikk med en hårføner fra GHD da jeg deltok på kurset deres i oktober. Den er råbra!! Tørker mitt lange hår på kort tid og har flere knapper for hastighet - varm og kald luft!
Anbefaler dere å kjøpe en god hårføner. Spar tid og spar håret. Jeg kan anbefale Tigi sine, GHD og wella. Spør i frisørsalonger og velg den med høyest watt. ;)

Bruk varmluft for å tørke og forme håret - men det er kaldluften som låser bindingene i den formen du gir dem! Det betyr at om du ruller og ruller på børsten uten å bruke kald luft , vil vippen eller formen du har laget falle ut i det du har begynt på neste passe.
Tørk og form - for så å bruke kald luft mens håret er på børsten. Dette gjelder all forming av hår. Krøller du håret - la det bli helt kaldt før du stryker fingrene gjennom. Håret former seg fremdeles når det er varmt!Les mer på www.monstermag.no

7 kommentarer

Skrevet av Marit den 07.12.2012 kl.10:51

Hei!

Kjempeflott blogg du har! Mange gode tips og råd! :-)

Et spørsmål.....var til frisøren igår...og hadde faktisk med bilde av DIN hårfarge og ønsket noe lignende....Du har et nydelig hår og farge!:-)

MEN, frisøren min fikk det IKKE til.......:-( heilfarget først hele håret ( mente hun snakket om noe 7.0...) også penslet hun inn striper ( bleiking.) .....ble IKKE slik jeg hadde tenkt meg.....:-(

Kan du være så snill og fortelle meg hvordan fremgangsmåte du benytter og farger? Så kan jeg ta med den informasjonen I TILLEGG til bilde neste gang.....:-)

GOD HELG!!!

Hilsen Marit

Skrevet av salongen, din private nettfrisør! den 07.12.2012 kl.12:24

Marit: Ja :) Det er nok ikke lett å lage en lik farge som et bilde - og i mitt hår er det så mange, hehehe ;)
Jeg bruker en 6`er i bunn. Wella sine farger . KP 66/0 med litt 6/1 i av og til. Jeg er natulig en 8`er.
I lengdene var jeg i utgangspunktet lys, så jeg la inn mørkere farger som går ton i ton. 7-8-9 . CT : 7/7, 8/73, 9/36.
Så farger jeg etterveksten når det vokser ut og tar av og til noen lysere striper i overgangen. - Korrigerer den med lilla- ;)

Skrevet av madde90 :) den 07.12.2012 kl.18:04

jeg har en jeg har hatt nå ett år å er kjempe fornøyd med den. Har mange forskjellige stykker til den som jeg ikke helt har peiling på hva som er hva og hvordan man egentlig skal bruke de da men :P

Skrevet av Marit den 08.12.2012 kl.10:31

TAKK for svar!! :-) Vi får gjøre et nytt forsøk neste gang! :-)

Bruker du foliestriper?

Skrevet av Marit den 08.12.2012 kl.10:37

TAKK for svar!! :-) Denne informasjonen ( som jeg ikke skjønte noen ting av...hihi) skal jeg ta med med neste gang også får vi gjøre et nytt forsøk :-)

Bruker du foliestriper?

Skrevet av salongen, din private nettfrisør! den 08.12.2012 kl.17:07

Marit: Ja :)

Skrevet av den 09.12.2012 kl.09:04

TUSEN takk for at du sa dette! nå vet jeg hvorfor håret mitt ble så stygt når jeg prøvde å føne det med bare kald luft... jeg trodde det var bedre for håret mitt å bruke bare kald luft, men håret så jo ikke ut etterpå... :P
Profilbilde

Sølvi Bjørnevoll, Daglig leder Norsk frisørskole, Bergen.

Frisør og stylist som er lidenskapelig opptatt av hår & makeup!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt
Norske blogger

Nyeste innlegg

Populære innlegg

 • Sommerens fineste brud
 • Hvilken årstid er du?
 • Helt nytt hår
 • Gamle triks - fantastiske bølger
 • Festfrisyren du klarer selv
 • Å bli en stylist
 • Design og koding av
  Silje Lien Design
  hits