HÅRKUR

 • 22.04.2012
 • kl.11:33
9 kommentarer

Skrevet av Eira den 22.04.2012 kl.11:39

Sikkert gode kremer !!!

Men hvordan fester man hairextensions clips ? Jeg klarer det ikke og skjønner ikke hvordan man gjør det ....Kan du ha ett innleg om det ?????

Skrevet av Kristina c: den 22.04.2012 kl.12:14

SKal vurdere den øverste ^^ Skal snart bleke håret mitt igjen og da trenger jeg en god hårkur.

Skrevet av idatanker den 22.04.2012 kl.13:35

:D skal kjøpe redken sin snaart! har hørt så mye bra om den

Skrevet av Tuva den 22.04.2012 kl.14:29

Hei :-)

Jeg elsker krøller og skulle så gjerne ønske jeg kunne hatt det. Håret mitt rekker meg til navlen og er veldig glatt og glansfullt. Hver gang jeg skal noe spesielt, prøver jeg å krølle det i håp om at det blir fint. Det går strålende å krølle det, men etter en halv time ser det ikke engang ut som håret noen gang har vært krøllet, da er det like stritt som det var før jeg startet å krølle det. Det er ekstremt plagsomt, og jeg har prøvd det meste for å få det til holde. Jeg har prøvd både rettetang, hårruller og krølltang, men ingen ting ser ut til å holde. Jeg lurte på om du har noen gode tips til å få det til å holde? Eventuelt noen produkter eller noen smarte krølle måter, for hårspray er ikke et god nok produkt for meg dessverre. Jeg hadde satt utrolig stor pris på om du svarte :-)

Skrevet av I can do it den 22.04.2012 kl.17:26

Hei! Jeg vurderer veldig sterkt å ta hair extensions fra ruhs hairtalk, men på hjemmesiden står det at man kun skal bruke de medfølgende pleieproduktene for å garantere at håret holder seg fint osv. Du bruker jo mange andre forskjellige produkter, hvordan "reagerer" extensionene på dette og hva vil du anbefale?

Skrevet av TonjeS den 22.04.2012 kl.17:40

Hei! Kan man bruke alle slags hårkurer over natten, eller er det bare noen få? Bruker L'oreal Absolut Repair Cellular sin, kunne jeg hatt den i håret over natten?

Håper på svar :-)

Skrevet av ida den 23.04.2012 kl.16:22

Tone S: det er nok bare proteinkurer man ikke kan ha over nattten siden de stivner håret (?)

er Define ødeleggende for håret? Nettopp kjøpt Define sin proteinkur, har ikke råd til Redken sin, håper den hjelper.

Skrevet av salongen, din private nettfrisør! den 23.04.2012 kl.17:38

I can do it: Extensionsene holder seg best med hair talk produktene! De er kjempegode til det håret, så jeg anbefaler at du bruker det :)

Tonje S- Kuren har en virketid og etter den virketiden så er det ikke noe poeng å ha kuren i håret.. Står det 5 minutter , virker den bare i 5 minutter - om du sover med den vil kanskje bare irritere hodebunn og sengetøy. ;)

Skrevet av Lisa den 26.04.2012 kl.13:33

Hei! Tenkte jeg skulle prøve en glansvask på håret mitt for å få en litt kaldere og lysere farge. Er veldig lenge siden jeg har tatt lyse striper hos frisør, og håret mitt er mellom-blondt med gyllen tone nå. Har du noen gode tips ang glansvask? Og hvilken glansvask som er verdt å prøve? Kan man gå på en smell og håret blir gult når man prøver en glansvask? Takk for svar :)
Profilbilde

Sølvi Bjørnevoll, Daglig leder Norsk frisørskole, Bergen.

Frisør og stylist som er lidenskapelig opptatt av hår & makeup!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt
Norske blogger

Nyeste innlegg

Populære innlegg

 • Sommerens fineste brud
 • Hvilken årstid er du?
 • Helt nytt hår
 • Gamle triks - fantastiske bølger
 • Festfrisyren du klarer selv
 • Å bli en stylist
 • Design og koding av
  Silje Lien Design
  hits