Kerastase minus 30%

 • 25.01.2012
 • kl.08:21


www.Beautykick.no har nå minus 30% på varer fra kerastase!
Her er mine topp 3!
kérastase-nut-nectar-thermique--150-ml
Kanskje en av verdens beste kremer som beskytter mot varme, gir masse glans og fuktighet.
kérastase-bain-vital-haute-tolérance--250-ml
Tørr og irritert hodebunn? Denne hjelper! Har du flass, bør du heller velge en av de hvite flaskene.
kérastase-ref-chroma-reflect-masque--200-ml
Gir masse glans, bevarer fargen og mykgjør!

annonse

5 kommentarer

Skrevet av Christin den 25.01.2012 kl.11:33

Hei :) Kjempefin blogg du har :)

Jeg har et problem med håret, så nå spør jeg deg ;-) fikk barn for ca 1 år siden, og etter hun ble født røytet jeg helt ekstremt (gjort det etter hvert sv.skap), fikk store viker og tynnere hår :( Nå er det stoppet opp sånn passe og håret er på vei ut igjen. Jeg har litt lenger enn skulderlangt hår. Problemet er at det nye håret er ca 6-7 cm og stikker frem/ut over alt. Har fått en tynn pannelugg, ørskjegg(?), osv. Har du noen gode tips til hva jeg kan gjøre?? Vanligvis bruker jeg endel fletter/oppsett, men nå blir det bare helt forferdelig :( Klarer ikke bare ha håret rett ned heller... Vurderte å klippe meg enda kortere (har tatt ca 10 cm av lengden netopp), f.eks en lang bob eller lignende, men vet ikke om det hjelper så mye..Har flere på barselgruppa mi som plages med det samme..kan du gi oss noen gode tips, eller må vi bare vente på bedre dager ;-)

Skrevet av Solfrid den 25.01.2012 kl.15:31

Hei :) Jeg har et spørsmål.

De siste par gangene jeg har farget håret mitt så blir ikke de aller innerste hårene farget, hvorfor er det sånn? Jeg er nøye på å ta grundig etterveksten før jeg farger resten av håret. Jeg har brukt kjente merker som jeg har kjøpt i matbutikken. Vet jeg helst burde gått til frisør, men er student, så pengene rekker ikke alltid til.

MVH

Solfrid

Skrevet av S den 25.01.2012 kl.17:27

Hei :)

Jeg lurer på noe.........

Jeg sliter med fet hodebunn i bakhodet og på krona, men foran ved pannen er hodebunnen tør, og flasser litt, det blir skikkelig fett etter litt over 2 døgn etter at jeg har vasket det grundig og fønt det med varmebeskyttende i.

Har du noen tips til meg om noen produkter jeg kan bruke for å ikke få så fet hodebunn?

Jeg har ganske tykt og langt hår.

Skrevet av salongen, din private nettfrisør! den 25.01.2012 kl.19:03

Christin - desverre ikke så mye å gjøre med.. Collagen kan være til hjelp - det finnes i div frisørsalonger. + Spise sunt, massere hodebunnen, skjule dem med spray og andre fikse produkter;)

Solfrid: Hm, det kan jo hende det er noe med denne fargen fra butikk. - Ellers, så kan det se ut som den ikke er farget fordi du får farge på det som allerede er farget og da blir det mørkere enn resten;)

S- Ja, kerastase har en hvit shampo som funker kjempebra! Den normaliserer hodebunnen og gjør at problemene etter hvert vil forsvinne.

Skrevet av Veronika :) den 26.01.2012 kl.20:33

Jeg lurer på å kjøpe den blå shampoen og balsamen fra Kerastase på Beatukick.

Hodebunnen min er veldig følsom og stresset. Når den blir stresset så klør den og jeg får små sår som det kommer hvite flak av. Tror du dermo calm- produktene blir bra for meg?

Håret mitt er litt tørt,men bruker ikke styling i det, så er ikke slitt eller noe. Vil mest gjøre noe med den hodebunnen min, for det er ikke gøy å gå med hvite flak overalt på hodet liksom :(
Profilbilde

Sølvi Bjørnevoll, Daglig leder Norsk frisørskole, Bergen.

Frisør og stylist som er lidenskapelig opptatt av hår & makeup!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt
Norske blogger

Nyeste innlegg

Populære innlegg

 • Sommerens fineste brud
 • Hvilken årstid er du?
 • Helt nytt hår
 • Gamle triks - fantastiske bølger
 • Festfrisyren du klarer selv
 • Å bli en stylist
 • Design og koding av
  Silje Lien Design
  hits