Få drømmesveisen!

 • 16.01.2012
 • kl.08:09

Få drømmesveisen
Har du opplevd å gå til frisøren full av forventninger for så å forlate salongen misfornøyd og skuffet? Det er lett å skylde på frisøren når man ikke er fornøyd, men ofte kan det være like mye din egen skyld! Vi har spurt Kvinneguidens hårekspert Sølvi Bjørnevoll om hva som skal til for at frisørbesøket skal bli så vellykket som mulig.


Les resten av artikkelen her på kvinneguiden.no

8 kommentarer

Skrevet av Veronica den 16.01.2012 kl.08:48

Liker bloggen din :D

Skrevet av lene salbu den 16.01.2012 kl.13:54

det ligger jo kanskje litt i frisøren da, men det er jo viktig at kunden sier det hun har på hjertet om hvordan hun vil ha det! Ble skikkelig misfornøyd en gang, men da fikk jeg ikke sagt helt hvordan jeg ville ha det.. så bare å åpne munnen :)

Skrevet av Ida den 16.01.2012 kl.17:05

Hei. Jeg lurer på om du kan lage et innlegg og FAST shampoo og balsam, om hvordan man skal bruke den og om hvordan den virker?

Skrevet av <3Vilde den 16.01.2012 kl.19:05

Jeg har nettopp farget håret mitt brunt, en blanding av varm og kald brun. Så lurer jeg på om du vet om noen bra brunette shampo og balsamer? Har lyst å beholde brunfargen lengst mulig. Håper virkelig du kan svare på dette ! :-)

Skrevet av Line <3 den 16.01.2012 kl.19:52

Heei , jeg lurte på hva frisyre du ville gått med på et nyttårsball på skolen ?`Jeg er 11 år og elsker å lese bloggen din ! Kan du komme med forslag `?Kansje lage en video ? Jeg aner ikke hva jeg skal gå med på håret . Vil du hjelpe meg `?Tusen tusen takk vis du gidder ! Det betyr mye ! Leser bloggen din vær deg ! Klem Line !<3

Skrevet av lena den 16.01.2012 kl.20:55

Hei!

Hvilken hårkur vil du anbefale til slitt, skadet og flisete hår, Moroccanoil Intense Hydrating eller Kerastase Masquintense? Har hørt at begge er bra, men klarer ikke helt å velge.

Skrevet av m den 16.01.2012 kl.23:08

Jeg har faktisk vært borti en del frisører som faktisk ikke vil følge mitt ønske, ang hårklippingen. Jeg hadde hatt samme sveis i ett år, og jeg elsket denne, alt jeg ville var å klippe det slik igjen (altså klippe det opp siden det hadde vokst)..nei dette mente frisøren var helt feil for meg å ville ikke klippe meg slik. Så sa han at han kunne klippe det nesten helt likt bare litt annerledes og dersom jeg ikke likte det kunne vi heller gå for det jeg ville, han gjorde dette og jeg ble ikke fornøyd, men da han skulle klippe meg i min ønsket klipp så hadde han pluttselig ikke tid lenger. Så da gikk jeg derfra med en uønsket frisyre som jeg hvertfall ikke passet, og skikkelig missfornøyd, fikk ikke beskjed om å komme tilbake heller for at han kunne rette på dette. Lite proft vil jeg kalle det. Dette har skjedd et par andre ganger og (ikke med samme frisør), det har og hendt at de faktisk IKKE vil ta seg tid til å høre, eller komme med forslag. Så gi meg gjerne en frisør som kan samarbeide med meg og jeg blir den frisørens stamkunde.

Skrevet av Elise den 17.01.2012 kl.00:36

Hei!

Den siste tiden har jeg "slitt" med at håret ser fett ut etter bare en/to dager.. Har også veldig sensitiv hodebunn, og lurer på om du kan anbefale en shampoo for begge disse forholdene?

På forhånd tusen takk :-)
Profilbilde

Sølvi Bjørnevoll, Daglig leder Norsk frisørskole, Bergen.

Frisør og stylist som er lidenskapelig opptatt av hår & makeup!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt
Norske blogger

Nyeste innlegg

Populære innlegg

 • Sommerens fineste brud
 • Hvilken årstid er du?
 • Helt nytt hår
 • Gamle triks - fantastiske bølger
 • Festfrisyren du klarer selv
 • Å bli en stylist
 • Design og koding av
  Silje Lien Design
  hits