DE BESTE FRISØRSALONGENE

 • 05.01.2012
 • kl.18:33


Jeg vil gjerne høre fra dere hvilke salonger dere synes er best her i Norge og hvorfor?
-Hva er viktig for at dere skal komme tilbake til den frisøren dere var hos?

60 kommentarer

Skrevet av Silje den 05.01.2012 kl.18:38

Ingunns Frisør i Sandnes er topp. :)

Skrevet av amaliejelstad den 05.01.2012 kl.18:42

For at jeg skal komme tilbake til den frisøren jeg var hos, må den frisøren ha fyllt opp kravene mine og vært pratsom. Det er kjedelig å sitte i en frisørstol kjempelenge om du ikke har noen å prate med!

Skrevet av den 05.01.2012 kl.19:34

Samme so Amaliejelstad! :)

Skrevet av ida den 05.01.2012 kl.19:43

frisør pikene på kjelsås i oslo. er alltid kjempe fornøyd. jeg får håret sånn jeg vil, jeg får tips om hvordan jeg kan style det og holde det fint og de har en koselig salong :D

Skrevet av anja den 05.01.2012 kl.19:44

At frisøren tar hensyn til at du faktisk ikke ønsker å klippe av sååå mye som frisøren mener trenges og bør. Noen frisører vil klippe mye mer en nødvendigt..

Også viktigt med god tone.

Har mangen dårlige erfaringer men nå fant jeg ei som gjør meg fornøyd :D

Skrevet av May Kristin den 05.01.2012 kl.19:49

Klipperiet i Tromsø må jeg alltid innom når jeg er i hjembyen. Er alltid fornøyd når jeg går derfra, og det har jeg gjort mange ganger. Det sier seg kanskje selv hvor fornøyd jeg er, når jeg nesten alltid venter til neste gang jeg skal hjem med å klippe meg. De som jobber der er kreative, kommer med gode tips og er profesjonelle, ikke minst. Trives godt der.

Skrevet av Karina den 05.01.2012 kl.19:53

Rock Hair på Farmandstredet i Tønsberg. Kule, unge jenter som jobber der, og som ikke spør "JA GÅR DU PÅ SKOLE ELLER JOBBER DU ELLER?", men bare fokuserer på håret ditt og gjør deg fresh. Der er jeg i GODE hender. Dessuten spiller de rocka musikk, og vet hvordan unge mennesker vil ha håret sitt. NICE:

Skrevet av Amalie♥ den 05.01.2012 kl.19:56

Hår Fagre og Perry i Moelv. De som jobber på Perry, er veldig pratsomme, og vil gjerne fikse/pynte håret ditt hvis du vil. Også elsker jeg bare Hår Fagre fordi tanta mi jobber der, så jeg føler meg trygg ;)

Skrevet av Kaja den 05.01.2012 kl.20:11

Den beste salongen jeg har vært på har vært på Hair Shop på Koch i glasshuset i Bodø. Der jobber/jobbet det en frisør som var akkurat passe pratsom, som forstod hvordan jeg ville ha håret, og som ga meg det jeg ønsket uten masse fiksfakserier som de ikke forteller at det koster penger før de presenterer regninga...

Skrevet av marianne den 05.01.2012 kl.20:35

Det viktige er at frisøren gir tips til hva man kan gjøre for håret og hvilke frisyrer en passer osv. Dette selv om man har en plan på forhånd. Det er ikke så viktig å ha en evigvarende samtale med frisøren, men en hyggelig tone, og god stemning. Jeg har opplevd at enkelte frisører er for direkte og slenger ut kommentarer om mitt "pissegule" hår, og grønnskjæret som noen ganger er veldig tydelig (pga brønnvann). Dette gir meg skikkelig dårlig selvtillit, slik at jeg føler at jeg ikke har sjans til å få fint hår, og at alle kan se det grønngule håret mitt (noe folk rundt meg sier de ikke kan). Dermed synes jeg frisører bør være ærlig, men ikke overdrive, gi tips til stakkarene som sliter med noe, og skryte litt av det som er bra med håret. Gode frisører har også en tendens til å gjøre en finere enn man var før man kom ;D

Skrevet av sadstatue den 05.01.2012 kl.20:37

Jeg er fra Porsgrunn og den beste frisørsalongen i Porsgrunn er absolutt Per's frisør. Koselige ansatte, god service og rimlige priser.

Skrevet av den 05.01.2012 kl.20:46

Bjørnestien frisør på Stranda. Fordi Randi er verden mest koslige dame! :D

Kun hun i hele verden som får røre håret mitt! Hun er kjempeflink og gjør håret slik jeg vil ha det.

:D

Skrevet av Heilei Khan den 05.01.2012 kl.21:12

Jeg bor i Ørsta, Møre og Romsdal, og for at jeg skal like en frisørsalong og øsnke å besøke den igjen, MÅ frisøren være vennlig, flink til å forklare og spørre! Jeg må kunne gå til en frisør,der de selv kan se hva som passer best til meg, uten at jeg selv må forklare hele tiden. Jo, man skal jo si fra hva man vil ha og ikke ha osv, men når jeg går til en frisør ønsker jeg å vite deres mening og tips, siden de har så mye mer erfaring enn meg. Dessuten liker jeg å få litt tips om hår eller evt. det jeg har vært der for (inni mellom eller på slutten av timen), sånn som f.eks at siden jeg har stripet håret, så er det lurt at jeg bruker hårkur og olje for at det ikke skal bli tørt(?) osv. Jeg har ikke vært i mer enn 3 frisørsalonger, men den jeg likte best her jeg bor, er Innsel frisørsalong :)

Skrevet av Rikke den 05.01.2012 kl.21:16

Sørås Frisør i Bergen, spesielt Signy! Hun er helt fantastisk! Har gått til henne i flere år og hun kan sakene sine, og er kjempe grei! 3 ukers ventetid med god grunn. Gikk til deg en gang og du kommenterte og hvor fine striper jeg hadde da :)

Skrevet av Birgitte den 05.01.2012 kl.21:45

Salong Royal i Lyngdal. Wenche er en DYKTIG frisør, hun kjenner håret mitt og "leser" ønskene mine, 100% fornøyd etter hvert besøk:-)

Skrevet av mia den 05.01.2012 kl.21:59

Kapper salong i Bergen.!!! Han kan krøller!! Jeg har vært hos mange frisører og etter at jeg klippte meg her var det første gangen jeg ikke har brukt pannebånd(både inne og ute) i flere måneder etter besøket. INGEN jeg har vært hos før kan krøllete hår, alle andre steder er det bare jålete frisør damen med masse jukse hår som klipper av deg halve håret selv om du sier at du IKKE skal ta mye.Også ser du ut som en pjuskete puddel etterpå. De kan vel prøve å gjøre deg litt fin, men nei ingen kan vel krøllete hår selv om de sier det, man må nok ha hatt det for å virkelig skjønne hvordan det fungerer. Så de som har krøllete hår dra til Kapper salong ved Korskirken. Altså det viktigste er at de kan det de gjør!!!Men har var og den mest hyggeligge av alle jeg har vært hos og.

Skrevet av den 05.01.2012 kl.22:00

Pelo frisør, Bekkestua i Bærum! Kjære Anette fikk meg til å gråte av glede hver gang, var alltid fornøyd med besøket der. Hun hadde et godt øre, kunne si halve setniger som hun fullførte, for hun skjønte hva jeg mente, hver gang. Ikke var det noe fjas med henne, selv om hun har mange "kjente ansikt" som kunder. Stolte på henne 110%

Nå som jeg har flyttet til Bergen har jeg prøvd 3 forskjellige frisørkjeder, makan til arroganse har jeg aldri opplevd. Så savner frisør Anette, snufs

Skrevet av Victoria den 05.01.2012 kl.22:30

Foretrekker frisører som er billig, flink og ikke minst hyggelig! I tillegg ikke bli møtt med frisører som kun ønsker penger, men gir god veiledning :)

Skrevet av Designdrommer den 05.01.2012 kl.22:47

Hei! Eg har lang og brei erfaring i frisørstolen. Både med lærlingar, faglærte og det eg kalle SKIKKELIG profesjonelle. Eg vil derfor utnevne nokre frisøra som eg favorisera. Ut i fra mine krav som er at eg føle meg trygg i stolen. Frisøren er vennlig og man kan lett trivast et par timar i stolen med frisøren. Eg lika når frisøren tek seg god tid og gjer ting skikkelig, i staden for å Hei...15 min....Hade! Ellers så synes eg absolutt at det er et MUST at frisøren kan komme med gode råd om form, lengde, farge o.l. Dei skal kunne HÅR, ikkje sant?! =)

Frisørane nedafor har fått eksperimentert med mitt hår, fordi eg føle meg TRYGG på dei.

VOLDA: I Saksa - Bente

STADTLANDET: Hairstyle Frisør - Linn

MÅLØY: Castello - Lisa og Mariann

SKIKKELIG PROFESJONELL: Jeanette Hansen, tidligere frisør hos Combi/ Saxos i Måløy. Også senere jobbet på Artistina studio i Oslo, der ho var medvirkende i programmet "Bli ny mor og datter". Nå jobber ho i TROMSØ!

Skrevet av Julie den 05.01.2012 kl.22:59

Frisørene bør være hyggelige og hjelpsomme, prøve å hjelpe deg til å få den frisyren du vil ha og ikke gjøre som de selv syns er best, men selvfølgelig komme med tips.

De kan/bør hjelpe og tipse om hvordan en skal behandle sitt har og det er jo et bonus når man har en god tone. Om salogen ser fin ut også er jo det perfekt :)

Elsker bloggen din btw!

Skrevet av Andrea den 05.01.2012 kl.23:00

Fab Hair Bakklandet i Trondheim. Kjempekoslig og flinke frisører. Er flinke til å tilpasse klippen etter ansiktsform, og ikke bare klippe slik jeg viser på bilde jeg har med som insprasjon. De er bare tre stykker der, så føler de bryr seg og at jeg ikke bare sitter og klipper meg til noen som tenker mer på neste kunde enn meg. Bruker alltid å gi stylingtips og forklare slik at jeg kan klare det samme når jeg kommer hjem. :))

Skrevet av Pippa den 05.01.2012 kl.23:26

KRY i Bodø---

beste salongen i byen, vunnet pris 2 ganger på rad og nominert også i år :)

Skrevet av Elin den 06.01.2012 kl.00:01

Den beste salongen i Norge er Snæbbus hair i Fredrikstad drevet av min venninne Mari. Hun har to salonger,og jeg liker begge. Jeg bruker bare Mari som min faste frisør fordi ho er flink,blid,pratsom,opptatt av nye trender,har kunnskap om faget og ulike produkter.Ho vet hva jeg liker og jeg blir alltid fornøyd :)

Skrevet av Susanne Kingswick den 06.01.2012 kl.00:14

Jeg vil gjerne anbefale "Frisørhuset" i Olsvik i Bergen. Har alltid vært strålende fornøyd og servicen er alltid på topp! Det er en liten salong med en eier og en ansatt. De yter alltid sitt beste og gir seg ikke før man er fornøyd :)

Skrevet av Thea den 06.01.2012 kl.00:21

For at jeg skal komme tilbake til en frisør, så må jeg ha vært fornøyd. Jeg farger og striper håret ofte, og elsker det dersom frisøren har litt peiling og kan fortelle meg hva jeg kler osv..ikke bare jatte med. Hun må også prøve å imøtekomme de fargeønskene jeg har, men si ifra dersom fargen jeg ønsker er umulig i stedet for å ¨late som det funker, også ender jeg opp med grønt hår(har skjedd)

Skrevet av Meg den 06.01.2012 kl.01:08

Høst frisør i Tromsø, spesielt Hilde. Utelukkende for at hun kan klippe krøller, er dessverre mange som ha skamfert håret mitt opp igjennom tidene. I tillegg er det ei som heter Hanne, som jobbet i Tromsø før, men som nå jobber i Hammerfest. Håper hun kommer tilbake, for hun er og helt fantastisk. Grunnen er for at de faktisk KAN klippe, forstår hår, kan produkter og er genuint opptatt av yrket sitt.

Skrevet av Ninni den 06.01.2012 kl.03:10

Før jeg fant min nåværende favoritt frisør, feilet jeg en del ganger på let etter en jeg kunne stole på. Underveis endte jeg opp de værste fargekombinasjoner og klipper, som frisøren mente ville passe meg "såååååå fint", til tross for at jeg forklarte at farger med rødskjær i allerede var prøvd og svært lite flatterende for meg, eller når en sier at en ikke liker alt for mye volum og ender opp som trollkjærringa på håret!

Mitt ønske var å finne en frisør som lyttet til meg, kom med råd og som fikk meg til å føle meg fin på håret når jeg var ferdig. I tillegg synes jeg det er viktig med litt kjemi mellom kunde og frisør. Jeg ønsket absolutt ikke en som maste hull i hodet av meg, eller la ut om private problemer osv. Endte omsider opp på Nikita i Bergen for ca.3 år siden. Hun jeg går til der tar seg god tid med håret mitt, samtaler lett, tvinger ikke på meg produkter, er smilende og blid, og jeg er alltid fornøyd med jobben hun gjør med håret mitt, om det er klipp eller farge. Det er så utrolig fint å kunne sitte under føner, med et blad og en kaffi, og bare slappe av. Hører av og til frisøren ved siden av plapre i vei i ett kjør, og jeg tenker "glad du ikke er min frisør..."

Skrevet av Lilly den 06.01.2012 kl.04:10

i Bodø: CHIC HÅRDESIGN på Jensvoll! Fantastisk flinke damer som jobber der. Min frisør forstår seg på å "lese" kundene, både når det gjelder hva samtaleemne som intresserer kunden, hvilken stil kunden passer (ikke bare utseendemessig, men som de faktisk liker selv ;) ) og er kjempedyktige på produktene, man får ikke slengt et produkt etter seg som koster mest mulig som man overhode ikke har bruk for, og man lærer hvordan man kan style og behandle håret hjemme, slik at frisyren kan være flott selv de dagene man ikke har så god tid.. Jeg kommer ALDRI til å bytte frisør ! :)

Skrevet av Lyckligaingrid den 06.01.2012 kl.06:01

Nå når jeg kun klipper meg går jeg til Omorfia som ligger på Nygårdhøyden. Enormt søte og flinke jenter som alltid er pratsom og hyggelig. Det er viktig at man har en god tone med frisøren sin, og at man sammen kan lage en plan for håret. Tips og innspill er alltid kjekt, men det er viktig at frisøren forstår hva jeg vil med håret.

Da jeg farget håret gikk jeg til Huldra, den økologiske frisøren i Øvregaten (jeg er allergisk mot et eller annet stoff i mørk hårfarge) De er også kjempe flinke og veldig søte. Kommer med kaffe og nøtter/frukt og gjør hele opplevelsen topp. Du føler deg virkelig som "a millon dollars" når du går derfra!

Skrevet av Kine Strøm den 06.01.2012 kl.08:58

Klippoteket i Alta er bare den beste :P elsker å være der, føler meg helt hjemme å er fast kunde der :D

Skrevet av Sunshine den 06.01.2012 kl.08:59

No Name frisør på sartor senter. (Ligger på sotra, Bergen.)

Grunnen er fordi de har good utdanning alle sammen, og de gjir deg det du vil ha, og Ønsker. Og de gir deg tips og ideer om hva som kler deg, Vist du ikek vet helt va du vil, men vil prøve noe nytt. Sjefen der har erfaring helt siden han var 15 år, jobbet han på en frisør salong, og har drevet med sin egen når han var utdannet gjennom salongen han jobbet på før han begynnte å drive sin egen. Anbefaller salongen hans veldig. Og den er blitt ny opp pusset når den flyttet plass ned under COOP opsen /rulletrappen, på sartor senter. :-) Eg går dit og klipper meg og farger håret mitt vær gang eg skal gjøre noe med håret mitt. Og er stoor fornøyd, og flere eg kjenner og vet kem er, og gode venner av meg går dit også, er like fornøyd. :-D

Skrevet av den 06.01.2012 kl.09:05

Eg e fra sotra, en øy uten for Bergen by. Og No name er den BEESTE frisøren i norge. God service og goodt selskap med masse hyggelige folk ! :-DD

Skrevet av Karoline den 06.01.2012 kl.09:59

Think på fløyen! ;) Hadde en som het Cecilie tror jeg, hun var hvertfall veldig flink!

Skrevet av anjakristine den 06.01.2012 kl.10:00

Cous Cous frisør i bodø har den beste frisøren i Norge. Malin forstår hvordan jeg vil ha håret, og gjør ikke noe uten at hun vet at jeg blir fornøyd. I tillegg er hun flink å se an ansiktsformer og hvilke frisyrer som passer. Det som er viktig for meg er at frisøren lytter til hva jeg ønsker, gir gode råd, og er hyggelig. Det er viktig å kunne stole på frisøren sin!

Skrevet av Hanne den 06.01.2012 kl.12:56

Hårdesign i Alta! De har utrolig flinke og hyggelige frisører og lytter alltid til hva du ønsker deg. De tar seg den tiden du trenger, og er behjelpelig hvis du ikke helt vet va du vil, samtidig som de er utrolig flinke til å forstå hva du faktisk vil.

En frisør jeg skal komme tilbake til må ikke stresse og ta seg til til å lytte. Frisøren må være hyggelig og blid, og prate med meg. Ikke bare om meg, eller seg selv, men også hva h*n holder på med mens jeg sitter i stolen. Jeg må kunne føle meg trygg på at det jeg ønsker er det jeg får!

Jeg begynte faktisk hos en frisør mens hun ennå var lærling på en annen frisørsalong i Alta, men så fikk hun jobb på Hårdesign, og jeg fulgte etter fordi hun var så utrolig flink. Jeg har vært fast kunde hos henne i mange år nå, og det vil jeg fortsette å være! :) Det handler bare om å finne en frisør man virkelig liker og trives med.

Skrevet av den 06.01.2012 kl.13:51

BLOW i Trondheim er kjempeflinke! Jeg går til Kenneth, som vant "Årets frisør" i fjor. Han er utrulig flink med hår, men i tillegg er han en veldig trivelig og oppegående person. Han prater mye, men finner interessante samtaleemner og ikke bare "pjatt" som "hva du studerer?", "hvor kommer du fra?" osv. Selvfølgelig har han sport meg om dette også, men det som skiller han fra mange andre frisører, er at han faktisk husker hva vi har snakket om tidligere. Det blir litt pinlig når den samme frisøren spør deg for femte gang om hva du studerer og for samme antall ganger får du et halvt engasjert "spennende" tilbake.

Skrevet av Flua den 06.01.2012 kl.15:06

Det værste med frisører er at de spørr og snakker hele tiden. Spesielt når de skal føne, og jeg ikke hører noen ting av hva de spørr om om må si: HMM? Og rope svarene mine tilbake ;) Jeg liker stillhet, med litt radio/musikk i bagrunnen. Og skal vi snakke, vil jeg snakke om håret mitt. Hvilke produkter de anbefaler meg, hvor ofte klippe, hvor ofte kure, hvile frisyrer jeg kler.

Jeg bytter alt for ofte frisør til å kunne nevne en salong som er min favoritt desverre :)

Skrevet av lina den 06.01.2012 kl.17:51

jeg syns saxen på Røa er en utrolig god salong!

-kul og moderne stil

-gode frisører!

-gir gode tilbud

-de gjør det lille ekstra

De ansatte er utrolig hygglige og tar seg god til å høre på hva man ønsker seg. De har kreative frisører som er utrolig dyktige. Man har masse å snakke om og det er aldri taus stillhet noe som jeg kan er veldig glad for. hater når det er pinlig stille mellom den som klipper sge og frsøren. De tipser om produkter som er spessielt bra for hårtypen til kuden i stolen.

Skrevet av den 06.01.2012 kl.19:09

Uten tvil M&E frisør som ligger på Nesstun!! De er utrolig flinke og veldig kundevennlige:) jeg bor faktisk ikke i Bergen engang, men det har gått så langt at jeg reiser dit for å gå til frisøren fordi jeg er utrolig fornøyd hver gang jeg røyser meg fra frisørstolen:)

Skrevet av thea den 06.01.2012 kl.19:15

En god frisør i mine øyne; tar seg tid til å gjør en god jobb både under farging/strip såvell som klippen,dette er dog en sjeldenhet etter min erfaring. Jeg har semi langt hår til midt på ryggen, har opplevd opptil flere ganger at fargen/stripejobben er bra, mens klippen får lide fordi neste kunde er rett rundt hjørne.Dette resulterer i opphakkede stygge graderinger, ikke fine og jevne slik jeg ønsker.(informerer under timebestill. om hårlengde) Kunden du har i stolen bør å skal være første pri.

Ingen spm. når du føner håret mitt, farger håret i nakken min osv. er kun interessert i mitt hår og hva du som frisør kan gjøre for det ,evt. tips ang. prod. etc.

Tromsø.

Skrevet av den 06.01.2012 kl.22:16

Marlen i Bodø er den beste frisøren jeg har gått til. Hun har jobbet på Collage og Kry i Bodø og nå jobber hun på Nikita, men det spiller ingen rolle hvilken salong hun jobber på, hun er best! Hun jobber dessuten også på Norsk frisørskole og har hørt rykter om at hun også er en utrolig dyktig lærer:)

Skrevet av Jeanette R den 07.01.2012 kl.01:04

BLOW frisørsalong i Trondheim, supre lokaler, hyggelige folk, flinke utlærte frisører og flinke lærlinger. Prisen er heller ikke avskrekkende, skikkelig trønder frisør, som er lett å like for de fleste, man føler seg absolutt velkommen der.

HÅRFINT i MOLDE og LUGGEN i MOLDE er dårlige både på pris og frisører, da tenker jeg spesielt på de daglige lederne på de ulike stedene som har vært i "gamet" for lenge og som slurvete og generelt gjør en dårlig jobb. Det er ille når lærlingene klarer en bedre jobb en sjefa, det hviler nok på lite motivasjon, noe som er synd, da dette er to av de største frisørsalongene i Molde. Hårfint har klart å ødelagt håret mitt så over halve håret datt av, unnskyldingen jeg fikk var en boks hårkur etter at jeg måtte si til de at jeg ikke var fornøyd. Slike frisørsalongen burde vært svartelistet. Ting som dette sprer seg som ild i tørt gress i molde og hvis det skal lages en topp ti over dårlige frisørsalongen, er absolutt dette en av de verste, da jeg vet om flere ekstreme tilfeller.

Skrevet av Christina den 07.01.2012 kl.13:14

Irina Jensen er virkelig den beste frisøren jeg vet om! Gikk til henne i Stavanger før hun flyttet til Oslo for å jobbe for noe NRK-greier :-/

Skrevet av elise den 07.01.2012 kl.15:41

Think Hairwear på Askøy senteret er jeg veldig fornøyd med. Flinke frisører, kommer med tips og greie priser :-)

Skrevet av victoria den 07.01.2012 kl.21:15

Skrik frisør mandal.

Utrolig koselige jenter som jobber der.

Husker meg fra vær gang jeg har vært der:-) og det er jo

kjempe koselig

Føler man er med jente gjenge når jeg er der:-P

Greie priser, god service og god på å gi tips og råd:-)

Er alltid fornøyd når jeg går dit:-)

Skrevet av den 08.01.2012 kl.11:41

Nikita på arken er fantastisk :)

Skrevet av Marianne L. den 08.01.2012 kl.16:01

Adam & Eva Hamar er min faste frisør. Men jeg vurderer å finne meg noen andre når jeg snart flytter. På Hamar er det den eneste frisørsalongen jeg setter mine føtter i. De har helt grusomme priser, men de er dyktige, og jeg som ikke klipper meg såå ofte syntes det er verdt det.

Jeg syntes det er slitsomt å hele tiden få spørsmålet om jeg vil ta en kur, og å oppleve et kjøpspress, hvis man kan kalle det det. Det er en av grunnene til at jeg vurderer å bytte. Med de allerede ville prisene, har jeg ikke råd til å kjøpe eller betale noe ekstra. Men det er hyggelige ansatte og god service. Litt mye pjatting, men annet kan man ikke forvente!

Skrevet av lisa den 08.01.2012 kl.23:56

Idol frisør på Askøy.

Smilende, og imøtekommende ansatte. Får fargen slik jeg vil ha det, flink å forklare underveis og jobber utifra mine ønsker.

Skrevet av Vikki den 09.01.2012 kl.01:29

Jeg foretrekker Vogue frisør i bergen, spesielt når det kommer til blondfarger og generell behandlig av hår. Flotte lokaler, blide frisører og eieren, Monica, ser jo ut som hun e rhentet rett fra en hollywood salong (av den bra typen). Har prøvd Think Hairwear Xhibition noen ganger nå, grunnet at jeg bruker Hairtalk og kan bare si positive ting o salongen der :)

Skrevet av Sara den 09.01.2012 kl.21:12

Chic & Downstairs i Moss, alltid like fornøyd!

Skrevet av den 09.01.2012 kl.22:43

Nikita arken er fantastisk, Lill og Karoline er de jeg går til og kan anbefale de to jentene, alltid smilende og fornøyd og kan det de driver med:)

Skrevet av Pia den 10.01.2012 kl.11:15

"På hengende håret" i Hønefoss! Fantastiske frisører som gjør deg tilpass, og som kan jobben sin :)

Skrevet av Mira den 11.01.2012 kl.03:12

Alex på Oslo City er fantastisk!!!! Dyktige frisører alle sammen!

Skrevet av line den 15.01.2012 kl.23:39

Er ikkje lett å sei korleis frisør eg synest er best. Har ikkje prøvd.ut så mange.. men kan svare på det siste spørsmålet. For å komme tilbake til frisøren må den ha gjort eit godt første inntrykk. Må ha fikset håret mitt slik eg hadde ønske om , vere hyggelig og grei å prate med. Samtidig synes eg det er svært viktig at frisøren gir beskjed om ho/han meinar at frisyren eg ynskjer ikkje passar. At dei kjem med tips om andre frisyrar som kanskje passar bedre til meg. !

Skrevet av hanna den 26.01.2012 kl.00:42

Nikita på Bryn.. Uten tviiil :D 110% god service og de er super flinke til å vise meg hvordan jeg skal fikse håret mitt. De tar seg god tid til meg (og sikkert alle andre kunder også) og det er noe jeg virkelig setter pris på :)

Skrevet av Anita den 04.12.2012 kl.23:34

heisan..er det noen som vet navnet på den frisørsalongen de brukte i programmet bli ny mor og datter...))9

Skrevet av Bianca den 16.03.2013 kl.16:05

Saxofon i Halden er uten tvil en av de beste frisørsalongene så langt. Anbefales på det sterkeste.

Skrevet av sonja den 21.04.2013 kl.00:03

walid frisør er de beste,anbefales!!!De er dyktige, Ut i fra mine krav som er at jeg føle meg trygg i stolen hos DEM. Frisøren er vennlig og man kan lett trives et par timer i stolen med frisøren. jeg liker når frisøren tar seg tid og gjør ting skikkelig som jeg vil,dette er hærlig!! :)

Skrevet av Lisa den 29.06.2014 kl.15:17

På håret Høvik i Bærum. Fineste salongen jeg har sett, med en helt spesiell atmosfære. Alle frisørene er utrolig dyktige. Hit går man om man er ute etter det lille ekstra.

Skrevet av Mina den 01.12.2014 kl.14:17

Hmmm jeg har ikke vært så mye hos frisør, i starten jeg gikk til en invandrer frisør men hver gang jeg skulle klippe meg hun klipp håre mitt veldig kort selv om jeg hadde langt hår og hu kjønnte aldri hva jeg ønsker på håre mitt. Så dro jeg til en norsk var det samme jeg viste bilde til henne men fikk ikke samme... Det er en ting jeg funnet ut dame frisørene liker ikke noe andre vare penn på en måtte er det sjalusi jeg har hørt det på en program men vis vi jentene klipper hos gutte frisører tror jeg det går veldig fint fordi de vet mest hva gjør jenter penere.... Blir frisør snart og selvfølgelig deres kommentar er utrolig bra for meg nå vett jeg hva kundene blir fornøyd med
Profilbilde

Sølvi Bjørnevoll, Daglig leder Norsk frisørskole, Bergen.

Frisør og stylist som er lidenskapelig opptatt av hår & makeup!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt
Norske blogger

Nyeste innlegg

Populære innlegg

 • Sommerens fineste brud
 • Hvilken årstid er du?
 • Helt nytt hår
 • Gamle triks - fantastiske bølger
 • Festfrisyren du klarer selv
 • Å bli en stylist
 • Design og koding av
  Silje Lien Design
  hits