Frisyrene som fullfører antrekket ditt!

 • 09.12.2011
 • kl.19:25

Frisyrene som fullfører antrekket ditt
Og slik lager du dem! En kul eller trendy frisyre trenger ikke å være så komplisert! Vi har spurt Kvinneguidens hårekspert Sølvi Bjørnevoll om hvordan du lager frisyrer som gjør julebordslook'en din komplett!

Les om hvordan du selv kan fikse håret til julebordet / juleballet HER på kvinneguiden.no

5 kommentarer

Skrevet av helenee1995 den 09.12.2011 kl.19:26

stilig :D

Skrevet av Karianne den 09.12.2011 kl.20:48

så fine! :-D

Jeg skal snart farge håret mitt hos frisør, fordi jeg har farget det hjemme to ganger i løpet av de to siste årene så nå ser det ikke så pent ut. Jeg har naturlig lyst brunt hår, men pga. farging er det litt mørkere og mer oransje. Jeg lurer på om jeg bare kan si til frisøren at jeg vil ha en farge nærmest mulig min naturlige farge, og hva er sjansene for at det blir likt min naturlige farge ? :)

Skrevet av Martina den 09.12.2011 kl.23:08

Hei Sølvi! Fast leser av bloggen så klart! Har et kriiise problem, å lurer på om du kan hjelpe!! Jeg er tom for varmebeskyttenes spray, og var hos frisøren i går og kjøpte ny.. men de ga meg en slags styling spray fra Sexy Hair.. så jeg leverte den tilbake og spurte om en ny, da ga de meg Redken sin. Men da jeg rettet håret i dag ble det helt.. stivt nesten, som om det skulle være en saltvann spray.. Men det står jo og på den at det er "07 Silk Straight" eller noe.. men skal det være sånn!?? Jeg liker at håret mitt blir silkemykt etter å rettet det.. det ble det altså IKKE! Men kan det være at det var fordi jeg sprayet i når håret var vått? Det står på flaska at det skal brukes på tørt hår da. Den jeg har pleid å bruke er en blå flaske fra Wella, men har ikke funnet den igjen noen steder! Så pliiis hjelp meg! Hva er galt med sprayen!? Og hvilken skal jeg velge for at håret skal bli glatt og mykt!?

Skrevet av elisabeth den 09.12.2011 kl.23:21

hei=) har du noen nettsider/tips til hvordan stelle kort hår til jul?? har hatt en ganske kort sveis som nå har vokst veldig mye... litt sånn bob aktig er den nå =)

Skrevet av Viktoria den 10.12.2011 kl.21:30

Kan du ikke legge ut en video om hvordan man lager en av de frysyrene :) ? <3 Takk uansett.
Profilbilde

Sølvi Bjørnevoll, Daglig leder Norsk frisørskole, Bergen.

Frisør og stylist som er lidenskapelig opptatt av hår & makeup!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt
Norske blogger

Nyeste innlegg

Populære innlegg

 • Sommerens fineste brud
 • Hvilken årstid er du?
 • Helt nytt hår
 • Gamle triks - fantastiske bølger
 • Festfrisyren du klarer selv
 • Å bli en stylist
 • Design og koding av
  Silje Lien Design
  hits