Spørsmål & svar

 • 11.12.2011
 • kl.16:20


Modell Elisabeth Moss Kallestad Og Linn Iren Hodneland
Hår & styling: Sølvi Bjørnevoll
Makeup: Ina Stensland
Foto: Hane Olsen

Her har dere noen spm og svar fra kommentarfeltet denne uken

etter at jeg tok etterveksten sist så ble den skikkelig brent og håret er akkurat som en skikkelig tørr afro inntil hodehunnen, og jeg har begynt å miste håret. jeg kurer det hver gang jeg dusjer, og har på masse maroccon oil i det, men likevel er det tørt som en åker. har du noen tips?
IKKE foreta noen form for kjemisk behandling hjemme. Jeg kan ikke anbefale deg annet enn at du går innom en salong så de får se på skadene og vurdere det utfra det.

Hei! Dette har ingenting med dette innlegget å gjøre, men... Kunne det vært mulig at jeg hadde kommet innom i salongen der du jobber og fått litt tips og triks ang. ballfrisyrer? Jeg har veldig rundt ansikt og "vanskelig" hår og har derfor ganske store problemer når det gjelder kledelige frisyrer.
Ja, men jeg har helt fult nå før jul. - Stikk innom jentene på Think hairwear ved fløybanen! De er best ;)

Hvilke frisyrer vil du gå for denne julen?
Tror faktisk det blir en dult på toppen av hodet. Ikke så messy som den pleier å være, - litt mer klassisk.

Jeg er fast leser av bloggen, syns den er helt super! Jeg har nå akkurat søkt på norsk frisør og hudpleieskole, og håper virkelig at jeg får en plass til våren! Du har inspirert meg masse med denne bloggen, så tusen takk for det! Keep up the good work!
Fantastisk!!! :)

Hei. Jeg vasker vanligvis håret annenhver eller hver tredje dag, men når jeg trener dagen etter jeg har vasket håret er jeg usikker på om det er nødvendig å bruke sjampo og balsam, eller om det holder å bare skylde ut svetten? Er dette mindre skadelig for håret?
Jeg bruker alltid shampo og balsam. Slik får du vasket det rent. ;) Bruk gode, milde produkter så går det fint!

har du noen tips om hvordan man kan skjule babyhår? :)
Hmm, hårspray, gel , hårvoks.. evt olje.. Ikke så mye å gjøre med dem..

Jeg har opprinnelig kommunegrått hår, men har bleket striper i mange år. Nå i høst ville jeg prøve mørkt hår, så frisøren min farget det mørkemørke brunt, nesten svart. Jeg har etter det også fått noen striper i farge 5.6 fordi den opprinnelige fargen bleknet så fort. Men nå vil jeg bli blond igjen. Hva er den beste måten å gjøre det på? Bare sette igang med å bleke striper igjen?
Ja, lysne det med folier er kanskje det beste. Gjør dette i frisørsalong og gå gradvis frem mot en lysere farge. Da holder du kvaliteten på håret ditt best mulig.


Hvordan kan jeg få håret mitt til å vokse fortere?

Hva er det mest B-vitamin i?

Hjelper det å massere hodebund?

Hjelper det å snu hode opp ned i 1 minutt?

Har du noen slike forslag som å snu hode opp ned, om det funker???
Hehehe... Altså, det er ingen snarveier til langt hår. Spis sunt, -få i deg nok og riktig næring, bruk gode produkter fra frisøren ( FAST skal gjøre at ting skjer litt fortere ved hårrøttene) - gjør alle kjemiske behandlinger hos frisøren.


7 kommentarer

Skrevet av den 11.12.2011 kl.17:46

Hei Solvi!

Jeg har mye flass i håret mitt!!! Jeg har har prøvd flere shampoo og greier men jeg har ikke klart og få det bort !

Kan du hjelpe meg med noen tips?

Skrevet av Henriette den 11.12.2011 kl.19:23

Vet du om en måte jeg kan sette opp håret når jeg spiller håndball? Det går veldig mye i hestehale, da trenger jeg tre til fire strikker for å holde håret oppe og slippe å stramme hestehalen med klister. Ofte lugger det med flere strikker og det blir veldig stramt. Fletter er også veldig dumt siden jeg har hår til buksekanten og da blir håret stivt av klister.

Skrevet av Hanne den 11.12.2011 kl.19:32

Hei:) Lurte på om du kan anbefalle eller vet om noen produkter som gjør at håret blir mindre glatt? Har store problemer med at frisyrer og fletter skal holde seg, de glir bare ut igjen. Hårspray hjelper heller ikke.

Skrevet av den 11.12.2011 kl.21:41

Hei!

Jeg har mørke brunt hår naturlig, men har den siste tiden stripet det en del. Har utrolig lyst på en lysebrun/mørk blond farge. Må hele håret blekes for så å farge det om jeg ønsker å få det lysebrunt?

Skrevet av lisa den 11.12.2011 kl.23:01

jeg har ett spørsmål. jeg er asiater, å vi pleier å ha små babyhår. jeg har masse babyhår langs pannen på en måte. har du noen produkter eller måter du kan få vekk babyhårene?

Skrevet av Tone den 12.12.2011 kl.17:05

Hei. Jeg lurer på en ting når det gjelder kuring av håret. Hvordan er rekkefølgen? Er det shampoo, kur, så balsam? Eller shampoo, balsam så kur? Har nemlig hørt at man skal ta kur før balsam, hvis ikke vil det ikke virke ordentlig..

Skrevet av Aina den 23.01.2014 kl.13:53

Hei! Jeg må second spørsmålet om babyhår; de gjør meg helt sprø. Det ser ikke ut, de ser ut som tusen fjær! Har du noen tips til meg? :)
Profilbilde

Sølvi Bjørnevoll, Daglig leder Norsk frisørskole, Bergen.

Frisør og stylist som er lidenskapelig opptatt av hår & makeup!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt
Norske blogger

Nyeste innlegg

Populære innlegg

 • Sommerens fineste brud
 • Hvilken årstid er du?
 • Helt nytt hår
 • Gamle triks - fantastiske bølger
 • Festfrisyren du klarer selv
 • Å bli en stylist
 • Design og koding av
  Silje Lien Design
  hits