JULEBORD

 • 03.12.2011
 • kl.16:43


Snart klar for julebord med gode kollegaer fra Think hairwear avd. Fløyen! Sjefen vår lager pinnekjøtt til hele gjengen! Det pleier alltid å bli en vellykket kveld på alle områder!

Frisører på julebord er det kjekkeste!!- Skravlen går i ett fra vi kommer inn døren og vi til slutt (i morgen tidlig) går hjem. Vi har et fantastisk miljø på jobben vår - Sjefen vår, Øivind er den beste!! Har lært utrolig mye av han og det gjør jeg enda. Han startet salong for 35 år siden og har gjort det så utrolig bra!! Imponerende!-  og jeg tar til meg alt han vet og kan.

Vet enda ikke hva det blir med håret for kvelden - Kanskje i en oppsatt ball - A`la Jenny fra Idol i går?
Har rullet opp håret på denne i hvertfall- funket utrolig bra!! Så får vi se hvor langt håret holder i dette været ;)
Ha en koselig lørdagskveld!

4 kommentarer

Skrevet av Ada den 03.12.2011 kl.17:52

Kos deg ;)

Skrevet av Meli. den 03.12.2011 kl.22:09

Åh, høres koslig ut ♥ Kjempe fint bilde å ! ♥ Elsker bloggen, stor insprasjon i videoer og bilder♥ Men har desverre litt tjukt,fett & VELDIG oppklipt hår .. Så ingenting funker !! Blir så irritert at jeg bare har lyst til å rive av meg alt håret .. Det ser jo så fint ut, men klaarer det jo ikke :// Jaja, men uansett.. Elsker bloggen din, du er kjempe pen & kjempe flink ♥ Klem fra Meeeg ♥

Skrevet av den 04.12.2011 kl.01:07

hei! jeg lurer på en ting! jeg er naturlig brunette, og jeg farget håret litt mørkere i høst! nå sliter jeg med litt rødskjær, og jeg vil ha det bort! funker lilla shampoo for dette? eller er det bare for blondiner? hvilken shampoo bør jeg bruke for å fjerne rødskjæret? tusentakk på forhånd om svar :-D

Skrevet av den 08.12.2011 kl.16:20

Likte sminken og halen sykt bra !! :) skal på juleball og kunne tenke meg noe slikt kan du lage en video av hvordan man lager den frysyren og sminken?

Da hadde du vert en engel ! <3
Profilbilde

Sølvi Bjørnevoll, Daglig leder Norsk frisørskole, Bergen.

Frisør og stylist som er lidenskapelig opptatt av hår & makeup!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt
Norske blogger

Nyeste innlegg

Populære innlegg

 • Sommerens fineste brud
 • Hvilken årstid er du?
 • Helt nytt hår
 • Gamle triks - fantastiske bølger
 • Festfrisyren du klarer selv
 • Å bli en stylist
 • Design og koding av
  Silje Lien Design
  hits