EXTENSIONS

 • 16.12.2011
 • kl.13:03Gleder meg stort til få få på nytt hår neste uke!!
Jeg bruker hair talk sitt tape-system og er superfornøyd!! Det er dette merket vi bruker i salongen og som jeg selv anbefaler kundene mine! Det er så lett, fint og blander seg perfekt med mitt eget! Du kan få akkurat de fargene du selv ønsker og vi hjelper deg med å finne rette nyansen.

Hair talk er Mercedesen innen hairextensions. -Det er veldig god kvalitet på håret og selv har jeg brukt mitt siden februar! ;) Hair talk finnes i mange frisørsalonger i Norge. -Og vurderer du lengre, fyldigere hår er dette merket du bør velge!

innlegg i sammarbeid med ruhs

12 kommentarer

Skrevet av Frk. Aase / kommenterer alltid tilbake! den 16.12.2011 kl.13:07

Synes det merket er utrolig bra, selv om jeg bare bruker extentions til fest :)

Skrevet av Maria den 16.12.2011 kl.14:22

Det var utrolig fint :)

Skrevet av M a r i a <3-kommenterer alltid tilbake den 16.12.2011 kl.14:24

Kult :D realy nice <3

Skrevet av Ramona den 16.12.2011 kl.15:10

Hei :) Jeg har naturlig fall i håret og har sånne "vipper" eller "krøller" i tuppen. For litt siden kjøpte jeg clips-extentions som var i helt lik farge som håret mitt. Men de var helt rette... det ble så utrolig stygt ! med ett hår på toppen og et annet i bunn! hva kan jeg gjøre? jeg ser at dine extentions er rette.. retter du håret hver dag eller har du naturlig rett? plis svar meg ! :)

Skrevet av Siren den 16.12.2011 kl.16:06

Hva ligger prisen på? :-)

Skrevet av EF Crew - Ingrid & Rita - Bestill språkreise 2014 nå - få plasser igjen! den 16.12.2011 kl.16:34

Har utrolig lyst på fordi jeg har så synt og lite hår, men det er så dyrt.. :(

Skrevet av maia den 16.12.2011 kl.17:08

Jeg vet det er vanskelig å svare på pris, men du vet vell kanskje sånn ca. Har veeeldig lyst på 40 cm. har du noen anelse om hvilken prisklasse det ligger i?

Skrevet av Pernille den 16.12.2011 kl.19:51

Jeg bruker også hair talk - og er superfornøyd! Har fått beskjed om at den leave in balsamen er nok til å beskytte håret når man føner det - retter det ut osv - stemmer virkelig dette? Er så uvant å ikke ta noe mer produkter i det (og mitt eget) når jeg skal gå i gang med tangen - vil ikke ødelegge mitt eget eller hair- talk håret! Håper du kan svaret på dette (",)

Hilsen Pernille (",)

Skrevet av Andrea den 16.12.2011 kl.23:41

Vet du om hair talk sine extensions fins i noen frisørsalonger i Trondheim?

Håper på svar. :) Veldig bra blogg!

Skrevet av TK den 17.12.2011 kl.22:59

Hei! jeg har fått time til tape extensions nå på tirsdag! Og gleder meg noe helt villt! men leser så mye forskjellig om det. så akuratt nå er jeg sånn GANSKE usikker og har en del spørsmål jeg håper du kan svare meg på før tirsdag :-D hadde blitt veldig glad! Mange skriver at det løsner lett etter første dusjen med det i, stemmer dette ? vet det sliter på håret selvfølgelig, men vil jeg ende opp med hårløse punkter i hodebunnen? Om jeg skal farge ettervekst eller hele håret, hvordan gjøres dette med tape i? er klar over at det skal mye pleie til for å holde det vedlike, hvilke produkter anbefaler du av shampoo, balsam og kur? alle som har en ''utdannelse'' innen tape, er de like kvalifisert, eller kan det hende at jeg kommer til en som ikke er fullt så flink å går på den smellen nå..?

aarh, er så mye som surrer i hode nå, lurer på om jeg ikke skal gjennomføre det siden jeg er så usikker etter å ha lest rundt på nettet! Siden du er frisør, går jeg ut ifra du vil gi en skikkelig ''omtale'' på dette. please svar meg :-D!!!

Skrevet av salongen, din private nettfrisør! den 18.12.2011 kl.16:05

TK: er det hair talk du skal ta på? Mitt har ikke løsnet, du farger etterveksten når du skal flytte dem opp igjen , så skader du ikke festene.

Egne hair talk produkter bør du bruke.

Skrevet av den 18.12.2011 kl.17:45

Ja :-) skal ta på think ! Har bestemt meg for å ta :D
Profilbilde

Sølvi Bjørnevoll, Daglig leder Norsk frisørskole, Bergen.

Frisør og stylist som er lidenskapelig opptatt av hår & makeup!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt
Norske blogger

Nyeste innlegg

Populære innlegg

 • Sommerens fineste brud
 • Hvilken årstid er du?
 • Helt nytt hår
 • Gamle triks - fantastiske bølger
 • Festfrisyren du klarer selv
 • Å bli en stylist
 • Design og koding av
  Silje Lien Design
  hits