HURRA!!

 • 15.08.2011
 • kl.15:16

GHD - CURL HOLD SPRAY
Her har dere et genialt produkt, jenter!
Curl Hold Spray fra GHD er en lett spray som gir tilfører en overlegen kvalitet til dine varmestylede krøller og bølger. Bruk før du krøller håret og den gjør jobben lettere.
Den beskytter hvert hårstrå mot varmen og gir en fantastisk glans! Ja, du kan faktisk også glatte håret med denne, selv om det står curl;)

Tips til dere som krøller håret med tang eller ghd stylingjern.
- Vask håret dagen før du krøller det.
- Bruk varmebeskyttelse  og gjerne denne curl hold sprayen fra GHD. Bruker du ikke dette kan du få en varmeskade (termisk skade) på håret . Det gir et porøst, skjørt og glansløst hår.
- La krøllene bli kalde før du tar i dem/ børster dem ut. - Ikke bruk rettetenger og div i vått hår, føne det heller med rundbørste om du ønsker lettere fall.
- Ikke bruk våte/fuktige ting i håret når det er ferdigkrøllet. Ja, en lett hårspray er ok , men ikke tunge, våte ting.
Da vil bindingene i håret (hydrogenbindingene) åpne seg og slippe den formen du nettopp har laget.

Avslutt frisyren med en tørrspray.

Sprayen lukter godt og brukes i tørt hår. Spray jevnt over hele håret og krøll i vei!
Den gir et lett hold og gjør krøllene mer spenstig;) Den koster 209,-

Sprayen finner du her på coverbrands.no


annonse

18 kommentarer

Skrevet av ^ den 15.08.2011 kl.15:18

hj

Skrevet av Susanne's den 15.08.2011 kl.15:21

Hei, hvilke farger er det du har i håret ditt?( koder?) Det er så flott:)) ha en nydelig dag!:D

Skrevet av Helene den 15.08.2011 kl.15:23

Hei! Jeg har nettopp stripet håret mitt fra hvitt til brune striper og håpet på en mer naturlig farge. men det ble mer kaldt, litt sånn som du har på bilde øverst på siden (salongen din private nettfrisør). Hvordan fikk du stripene til å bli varme/gulaktige. Burde jeg ta en glansvask over, eller hva gjørde du? Håper på svar :-)

Skrevet av ᴱ ᴹ ᴹ ᴬ den 15.08.2011 kl.15:27

Takk for tipset! <3

Skrevet av Karoline den 15.08.2011 kl.15:28

Hei.. jeg har et veldig stort problem. håret mitt brakk i dag, for første gang etter et år med bleking hos frisør. det brakk pga jeg gjorde det med hjemme bleking denne gangen, det brakk helt fra hodebunn. Så nå har jeg bare en stuss der. Jeg vil fortsette være blond, men tror du hvis jeg legger inn brune striper i det og bare bleker etterveksten, at det fortsatt vil brekke? Håper på svar!

Skrevet av sara den 15.08.2011 kl.16:00

Hei. vet du om en kur som kan hjelpe mot tørt og slitt hår, og som gir næring til håret.

Sara

Skrevet av Mr. Hairstyle den 15.08.2011 kl.16:37

Hei, Sølvi:)

Jeg elsker bloggen din, den er en fantastisk inspirasjonskilde til meg og veldig mange andre. Du tipser om produkter, konkurranser, og masse annet, noe jeg tror er en hit blandt unge jenter som ikke er så fornøyd med håret sitt. Du har værtfall hjulpet meg til å bli ett bedre menneske. I stedet for å klage på håret sitt, lære seg til å like det. Og klare å bli fornøyd å få fint hår. Det setter jeg stor pris på, og jeg har tatt til meg masse, lærerikt stoff om hår og sminke. Jeg elsker bloggen din, og du er mitt største forbilde. Tusen hjertelig takk for at du er den du er, det setter vi alle pris på. Fortsett med det gode arbeidet!♥

Mvh. Elise:D

PS! Lurer på om du har ett tips til en billig krøllstang/ krøllpinne, som man får kjøpt i butikker. ( helst ikke nettbutikker♥ )

Skrevet av Mrs. Hairstyle - Kommenterer tilbake den 15.08.2011 kl.16:41

Hehe, skrev litt feil på kommentaren over. Mrs. Hairstyle var det bloggen min het, ja:)

( Sånn i tilfelle du skal svare på spørsmålet mitt )

Hilsen din største fan, Elise:)

Skrevet av Ida den 15.08.2011 kl.17:04

Hei Sølvi!

Jeg har langt hår og krøller, men jeg bruker min GHD glattetang omtrent hver dag. Jeg liker håret mitt når det blir langt og glatt, men jeg har et problem. Håret mitt bøyer og bender seg av ingenting! Om det f.eks. er litt vind så blir det bølgete/vippete med en gang, og om jeg har glattet håret og tar det i en hestehale, så får jeg ALDRI en helt glatt hestehale. Det vipper seg alltid i tuppene og det ser feil ut.. også om jeg har et hårstrikk i håret for noen minutter, så har håret fått en "bøy" over hele seg. Jeg synes GHD glattetangen er kjempegod, men samtidig så føler jeg at håret mitt aldri forholder seg stritt/flatt etter jeg har glattet det. Er det noen produkter så hjelper på å holde håret glatt? Eller noe jeg kan gjøre for at det ikke skal vippe seg så lett? Setter stor pris på svar!

- klem fast leser!

Skrevet av Sara den 15.08.2011 kl.17:38

Jeg digger bloggen din! nettopp begynt å lese den og jeg liker den kjempe godt!
Jeg vet ikke helt hvor jeg skal skrive inn spørsmål og sånn, så jeg gjør det her og håper virkelig å få svar!
1.Jeg sliter med at jeg har rødskjær og lurte på om du anbefaler noen produkter for å slippe å ha dette, jeg har heller aldri farget eller bleket håret før. Og jeg har naturlig blond hår med masse mørke striper og mørt underhår.
2. Jeg lurer også på hva slags saltvannsspray du anbefaler som man kan kjøpe i butikken til en billig penge?
3. Jeg har ikke blitt spesielt brun denne sommeren og lurte på om det er noen produkter du anbefaler til meg. jeg vil ikke ha selvbruning og sånn, men bare noe jeg kan smøre på i ansiktet, armene og beina, som man kan skylle vekk i vaske eller noe. og som man kan kjøpe på butikken ikke nettbutikk
Håper du har tid til å svare på disse spørsmålene, jeg digger bloggen din alleredet, og dette er noen ting jeg har prøvd å finne ut av, men som jeg ikke har klart, så vær så snill hjelp meg! det hadde jeg satt veldig pris på ! ;)
p.s jeg handler aldri på nettbutikk og lurte på om du kunne anbefale produkter til meg som man får kjøpt i butikken! Tusen takk!!

Skrevet av sølvi Bjørnevoll den 15.08.2011 kl.18:34

Tusen takk for det, Elise:)!!

- Finn en krøllstav som blir godt varm, da funker den bra;) + husk varmebeskyttelse.

Skrevet av Ida den 15.08.2011 kl.19:15

Hei Sølvi!

Jeg har langt hår og krøller, men jeg bruker min GHD glattetang omtrent hver dag. Jeg liker håret mitt når det blir langt og glatt, men jeg har et problem. Håret mitt bøyer og bender seg av ingenting! Om det f.eks. er litt vind så blir det bølgete/vippete med en gang, og om jeg har glattet håret og tar det i en hestehale, så får jeg ALDRI en helt glatt hestehale. Det vipper seg alltid i tuppene og det ser feil ut.. også om jeg har et hårstrikk i håret for noen minutter, så har håret fått en "bøy" over hele seg. Jeg synes GHD glattetangen er kjempegod, men samtidig så føler jeg at håret mitt aldri forholder seg stritt/flatt etter jeg har glattet det. Er det noen produkter så hjelper på å holde håret glatt? Eller noe jeg kan gjøre for at det ikke skal vippe seg så lett? Setter stor pris på svar!

- klem fast leser!

Skrevet av Meg <3 den 15.08.2011 kl.19:54

Kan du vise hvordan man bruker den i en video :D ?!?!

Skrevet av Karina den 15.08.2011 kl.22:32

Hei , varmebeskyttelse hvorfor bruker man det ? og hva er det er det veldig viktig og bruke før man krøller retter eller krepper håret ? jeg bruker det ikke burde jeg ? Håper på svar :))) PS: Jeg ELSKER bloggen dinnn!!!:))))))

Skrevet av den 15.08.2011 kl.23:48

kan du være så snill å fortelle hvilken fargetoner du bruker i håret dit. ( der du har så mange fine striper) :-)

Skrevet av den 16.08.2011 kl.00:39

bruker den, og den for å rette håret! :D

Skrevet av Ingrid den 17.08.2011 kl.23:19

Jeg har naturlig fall i håret mitt, og liker å slette det og krølle det. Det jeg lurte på er om jeg burde kjøpe en beskyttelses spray for å slette og en for å krølle, og om jeg burde kjøpe en krølltang for å krølle det eller om det går like fint med slettetang :) setter pris på svar! :)

Skrevet av Ingvild den 28.08.2011 kl.00:10

Jeg har begynt å fått fall i håret mitt i det siste.. Jeg retter håret mitt med rettetang og liker å ha det rett.. Men med en gang jeg går ut, så får håret mitt det falle, jeg har fått i det siste. Så jeg lurte på om du viste om en kur/spray/shampoo for at håret mitt skal holde seg rett og ikke få det fallet med en gang? :)
Profilbilde

Sølvi Bjørnevoll, Daglig leder Norsk frisørskole, Bergen.

Frisør og stylist som er lidenskapelig opptatt av hår & makeup!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt
Norske blogger

Nyeste innlegg

Populære innlegg

 • Sommerens fineste brud
 • Hvilken årstid er du?
 • Helt nytt hår
 • Gamle triks - fantastiske bølger
 • Festfrisyren du klarer selv
 • Å bli en stylist
 • Design og koding av
  Silje Lien Design
  hits