MD FORMULATION

 • 10.08.2011
 • kl.08:49

MD Formulations Anti Aging Kit - 7 pices

Har jeg fortalt om søsteren min som sverger til dette merket?
Hun hadde store problemer med huden og prøvde det ene og det andre, gikk til hudleger og hudpleiere. Etter en stund fikk hun anbefalt MD formulation - og vips, alle problemer ble borte! Huden hennes er kjempefin og hun er superfornøyd! 
Jeg er tom for revolution-produktene jeg brukte en stund, og holder meg derfor til MD;)  

Her på www.coverbrands.no finner du et skreddersydd sett som inneholder alt du trenger!
Settet inneholder dette: Facial Cleanser, Continous Renewal Serum, Night Recovery,  Anti Aging Eye Complex , Antioxidant Lotion, Antioxidant Eye, Total Protector30, Sunscreen

Er du allerede avhengig av MD? ;) Da er dette settet perfekt til reiser og treningsbagen.

reklame

8 kommentarer

Skrevet av Lene den 10.08.2011 kl.10:51

Md er fantastisk! Men har hørt at det er best å bruke md sammen med andre merker fordi md inneholder glykosyre og fuktighetskremene deres gir ikke nok fukt for mange og kan derfor gi negativ virkning av produktene.

Skrevet av den 10.08.2011 kl.11:31

Kan du ikke være så snill å lære oss denne fletta?????? :) Den var såå stilig :)

http://linni.blogg.no/1312891685_hair_i_come_.html#comment

Skrevet av Silje Andreassen den 10.08.2011 kl.13:56

Elsker md! Den har reddet meg mye! Bare synd at man må være litt forsiktig med å bruke denne om sommeren, ellers har jeg ikke noe å utsette på disse produktene. Har forresten en konkurranse på bloggen min nå hvor man kan vinne et md-produkt! :)

Skrevet av den 10.08.2011 kl.18:32

hjelper MD formulation mot uren hud også, eller bare mot rynker?

Hvilke problemer var det søsteren din hadde med huden sin?

Skrevet av mysophisticatedfantasies den 11.08.2011 kl.04:22

hei,jeg er helt enig med Lene MD produktene er sinnsykt gode, og renser huden grundig. Jeg fikk veldig urenhud av stress under eksamens perioden og brukte MD da .

ta gjerne titt på bloggen min også, jeg har intervjuer og visninger med norske designere fra Oslofashionweek, kanskje det intr deg =)

Skrevet av styleyourlife den 11.08.2011 kl.13:12

MD formulations sverger jeg til. De er helt fantastiske<3

Som hudpleier råder jeg alle kunder til å benytte disse produktene, spesielt serum. De er dyptvirkende og ikke bare pleier huden men også reduserer hudforandringer som pigmentforandringer, akne, linjer i huden, tørrhet osv...

Årsaken til at disse produktene er så dyptvirkende og effektive er fordi at de inneholder glykolsyre. Forskning har vist at glykolsyre har en unik effekt på huden, og langt bedre enn andre AHA-molekyler. Dette skyldes bla. at glykolsyren er minst og dermed trekker best inn i huden.

Det eneste minuset er at de koster en god del, da spesielt serum. Men igjen er det en investering i selv, som alle burde gjøre:-)

Skrevet av Christine den 11.08.2011 kl.15:18

Hei!

Hvor får man kjøpt det? Jeg har testet ALLE produkter (mer eller mindre) og sliter med kviser. Jeg renser og renser, men til ingen nytte. Bruker dermologica og synes det funker, men mangler det siste ekrsta. Hva burde man starte med for å teste MD? Kan ikke kjøpe alt for å teste...

Skrevet av Jeanett den 11.08.2011 kl.15:22

Jeg brukte dette produktet i et halvt år, jeg så ingen forandring, dyrt var det også.. Det funket ikke på meg. Jeg ble verre den første måneden, noe jeg forstod meg på, siden da skal alle kvisene og alt komme ut, men de forsvant aldri, og etter et halvt år, gadd jeg ikke å vente lenger på at det skulle forbedre seg.

Et tips til alle: Slutt med brunkrem, og rens huden hver dag! Jeg har ikke kviser igjen, pga dette :)! Mineral pudder er virkelig bra for huden, i forhold til brunkrem! Jeg brukte brunkrem for å dekke til kvisene, men jeg merket at jeg bare fikk fler og fler, så da slutta jeg..

Elsker bloggen din, har gått Design og Håndverk 1 året nå, og nå skal jeg gå videre til Frisør.. Gleder meg :)!
Profilbilde

Sølvi Bjørnevoll, Daglig leder Norsk frisørskole, Bergen.

Frisør og stylist som er lidenskapelig opptatt av hår & makeup!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt
Norske blogger

Nyeste innlegg

Populære innlegg

 • Sommerens fineste brud
 • Hvilken årstid er du?
 • Helt nytt hår
 • Gamle triks - fantastiske bølger
 • Festfrisyren du klarer selv
 • Å bli en stylist
 • Design og koding av
  Silje Lien Design
  hits