INSPO

 • 04.09.2011
 • kl.10:2410 kommentarer

Skrevet av LANG BOB den 04.09.2011 kl.10:41

hei. jeg har lenge tenkt på å klippe meg lang bob slik på bilde du har her.. men eg har naturlige fall i håret og lurer på om det blir fint ? har hatt til skuldrene før men da hadde jeg det oppklippet. og føler at jo mer det er oppklippet jo mer "eser" det seg.. men når jeg har langt blir ikke det så mye arb.og får vedlig fine krøller bare jeg kniper de fram og bruker styling.. så tenker at det e sikkert fint å ha bob med fall og at eg har ghd jern som jeg kan glatte det og. men er usikker på ka frisør jeg ska velge og. har du noe tips til meg :)

Skrevet av Aud den 04.09.2011 kl.12:19

Huff ser jo ut som LIK med den sminken...:-(

Skrevet av rebekka den 04.09.2011 kl.13:07

hei:) jeg liker videoene dine og syns du er veldig god til å forklare :) og jeg lurte på om du kan lage en fransk twist ?:)

Skrevet av Meeeg den 04.09.2011 kl.15:42

Du har en kul header, sjekker du ut min, og kommenterer hva du syndes om den? Så hadde det vært ganske snillt. :)

Skrevet av den 04.09.2011 kl.15:46

hei :)

håret mitt er utrolig tørt, vasker det kun en gang i uka, fordi frisøren min sier at det er nok for mitt hår. jeg har aldri opplevd å ha fett hår ikke en gang i hodebunnen. så jeg lurer på hvor ofte må jeg vaske clipsene mine?

Skrevet av Susanne <3 den 04.09.2011 kl.15:47

Jeg hater hårfargen min, jeg har orange hår, eller sånn noen lunde i hvertfall, jeg har farget det brunt før, men jeg vil prøve blondt, men vet ikke om jeg skal stripe der, eller farge det, kan du være så snill og ta en titt på bloggen min og se på bilder av hårfargen min og si hva du syntest jeg burde gjøre ?

Skrevet av Karianne den 04.09.2011 kl.18:51

Kunne du skrevet litt om frisyrer til kort hår, slik som Vanessa har klippet seg kort nå, frisyrer til slikt kort?

Skrevet av Line den 05.09.2011 kl.09:59

Åh, jeg elsker lengden på håret til hun på øverste bildet!! Men så var spørsmålet; Tørr jeg å klippe av meg det lange håret selv? :p

Skrevet av maria den 05.09.2011 kl.11:27

Hei! Elsker bloggen din:) Jeg har et spm. ang farging av hår!

Jeg har lenge hatt en caramelfarge i håret som jeg ble litt lei av til slutt, så i sommer bestemte jeg meg for å farge håret lysere. Det ble ganske ujevnt (jeg gjorde det selv) og det ble litt lysere noen steder. Til slutt ble det bra og jeg var fornøyd. Rett før skolen startet igjen savnet jeg det mørke lange håret mitt. Så jeg hadde lyst til å farge det mørkt igjen, siden det er "min" farge, den jeg absolutt kler best. Jeg hadde lyst til å farge det veeeldig mørkt, en mørkebrun/svart farge. Jeg farget det selv denne gangen og, noe jeg alltid gjør og blir som oftest fornøyd med resultatet.

Jeg ble kjempefornøyd med resultatet denne gangen også, og håret mitt ble akkurat så mørk som jeg ville. Men etter 1-1 og en halv uke ble fargen svakere og svakere. Jeg farget det igjen (hadde ikke i fargen så lenge denne gangen) for å friske opp fargen. Og det virket. Men nå har fargen gått mer og mer bort igjen, og er omtrent sånn som jeg hadde før(lysere brun). Jeg syns den fargen jeg har farget håret mitt med er så fin i 1-2 uker, men jeg kan jo ikke farge håret mitt så ofte heller. Da blir jo håret ødelagt.. Noen tips?? :)

Klem

Skrevet av den 05.09.2011 kl.20:09

Hva er det som ligger i skillen på de to nederste bildene?
Profilbilde

Sølvi Bjørnevoll, Daglig leder Norsk frisørskole, Bergen.

Frisør og stylist som er lidenskapelig opptatt av hår & makeup!

+ Venneforespørsel
+ Kontakt
Norske blogger

Nyeste innlegg

Populære innlegg

 • Sommerens fineste brud
 • Hvilken årstid er du?
 • Helt nytt hår
 • Gamle triks - fantastiske bølger
 • Festfrisyren du klarer selv
 • Å bli en stylist
 • Design og koding av
  Silje Lien Design
  hits